Share

cover art for Vålerengas Omar Bully

Trikkeligaen

Vålerengas Omar Bully

Season 4, Ep. 5

Blir Omar Bully Vålerengas nye stjerne? Blir han indreløper? Og hvordan blir sangen hans fra Østblokka? Alt dette, og ganske mye mer til, får du vite noe om når vi tar trikken til Intility. På besøk hos Vålerenga: Aslak Borgersrud og Jørn H. Skjærpe. I studio etterpå: Pål Karstensen og Haakon Thon.

More episodes

View all episodes

 • 33. Aldri sommerferie i Oslo-fotballen

  01:22:37
  Noen har ferie, noen nærmer seg oppstart, mens andre går inn i ferie. Det er likevel nok å ta tak i når vi nå har vært borte i noen uker. Vi prøver å oppsummere litt det som har vært, og ser samtidig framover mot det som kommer. Fortsatt god sommer fra Dagsavisens sportsredaksjon. I studio: Jonas Bucher, Pål Karstensen, og Haakon Thon.
 • 32. Oslo på topp

  01:12:35
  Vålerenga har endelig inntatt tabelltoppen i 1. divisjon, og i Toppserien har damene skaffa seg en luke ned til RBK etter at bestemor Thorsnes sikra seieren på Lerkendal. I 2. divisjon ligger det an til å bli et herlig kappløp mellom rivalene Skeid, og Kjelsås, mens Frigg puster serieleder Nordstrand i nakken, i 3. divisjon. Noen resultater fra våre lag denne helgen: 8-0, 6-0. 6-0, og 5-2.Oslo-fotballen lever som aldri før, og vi elsker det. I studio: Jonas Bucher, og Haakon Thon.
 • 31. Klink H!

  01:23:48
  Veien til tabelltopp lå åpen for Vålerenga da Kongsvinger gikk på et braktap, men VIF klarte ikke å vinne i Egersund. Studio tror likevel på at det kan bli tabelltopp inn i ferien, når Sandnes Ulf venter på søndag. Lyn kom til kort på Bislett, mens vi fikk to saftige oppgjør i 2. divisjon, der derbyet mellom Skeid og Grorud peker seg ut. I studio: Jonas Bucher, Reidar Sollie,og Haakon Thon.
 • 30. Grorud og KFUMs Yasir Sa'Ad

  01:37:44
  Yasir Sa'Ad er født i Saudi Arabia, og spiller for Grorud, på utlån fra KFUM. Likevel er det trønder han identifiserer seg som. Den talentfulle 22-åringen, som for øyeblikket er toppscorer i Grorud, spilte tidligere for Skeid. Vi snakker om exiten derfra, og hva han tenker før møtet med gamleklubben på fredag. I tillegg går vi selvsagt igjennom kampene som har blitt spilt. Vel møtt, om bord på trikken.
 • 29. Jetsetliv, stabile VIF (?) og bestevenner

  01:22:30
  Kåffa leverte en høydramatisk kamp før de tok sommerferie, mens Vålerenga nå er stabiliteten selv i Obosligaen. Skeid og Kjelsås stikker fra, og under er det gode muligheter for påfyll fra 3. divisjon. Dette har skjedd den siste uka i Oslofotballen. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie, Jonas Bucher og Pål Karstensen (tilbake fra Marbella).
 • 28. Medisinball, tennisball, og fotball

  01:20:59
  KFUM fortsetter å imponere oss, til tross for at laget selv var skuffa etter ett poeng i Bodø. Vålerenga har (kanskje) funnet flyten, og vi ser positivt på veien videre. Lyn storspilte hjemme, men tapte borte, og Loket gikk på en smell i byderbyet mot Ready. Her får du litt fra alt som har skjedd i Oslo-fotballen den siste uka. I studio: Reidar Sollie, Jonas Bucher og Haakon Frydenberg Thon.
 • 27. Herlige dager med sol og ball hver dag

  01:19:17
  Kamper kommer tett som hagl, og våre Oslo-lag er i aksjon nesten hver eneste dag. Vi har vårt svare strev med å holde tritt og få samlet det i samme podkast, men også denne uka går vi gjennom det som har skjedd på våre fire øverste nivåer for herrene pluss Toppserien.
 • 26. Bør Kåffa utestenges fra cupen?

  01:25:15
  Vi tar diskusjonen om hvilken straff Kåffa bør få etter å ha brukt en ureglementær spiller mot Sogndal. I tillegg går det nå bra for både VIF-herrene og VIF-damene, der sistnevnte onsdag møter Rosenborg til det som ikke er en tidlig seriefinale. Ellers er det byderby på Grorud og annet breddesnacks å høre om. I studio: Pål Karstensen, Reidar Sollie og Jonas Bucher.
 • 25. Kjelsås-spiller Olav Øby

  02:08:20
  Foran byderbyet mellom Grorud og Kjelsås er Kjelsås-spiller Olav Øby gjest på trikken. Det blir 1 time og 20 minutter med hans karriere så langt og Øbys beste reisetips på Island etter utflukten dit. Den siste timen bruker vi på runden som har vært, med speider og fotballkommentator-Øby. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie, Pål Karstensen og Olav Øby.