Share

cover art for Ut av skader. Og inn i skader.

Trikkeligaen

Ut av skader. Og inn i skader.

Season 4, Ep. 7

Våre omreisende reportere er omsider tilbake fra Marbella, men de har tatt med enda flere møter hjem. I denne episoden får du møte Christian Borchgrevink, Mathias Emilsen og Odin Thiago Holm, samt Oslo-eksportene i midtforsvaret til Sandefjord, Jesper Taaje og Fredrik Berglie. Men vi får også rapporter fra Kjelsås-Lyn, Skeid-Kjelsås og Grorud-Hønefoss. I studio: Reidar Sollie, Aslak Borgersrud, Pål Karstensen og Jørn H. Skjærpe.

More episodes

View all episodes

 • 37. Vi setter pris på Andrej og Ulrik

  01:15:46
  Finnes det noe bedre enn folk som skårer skikkelig mye mål for hovedstaden? Neppe! Dermed blir det hyllest av Ulrik Ferrer og Andrej Ilic i dag. Dessuten drømmer vi om fotgjengerfelt i eliteserien. I studio: Aslak Borgersrud, Pål Karstensen, Reidar Sollie og Haakon Thon.
 • 37. Kjelsås og Stabæks Rasmus Eggen Vinge

  02:32:15
  Rasmus Eggen Vinge har vært svært sentral i Kjelsås sitt cupeventyr denne sesongen, men etter kvartfinalen mot Raufoss forlot han klubben, til fordel for Stabæk. Han skulle svært gjerne vært med når Molde står på motsatt side i onsdagens semifinale, men samtidig har han fått oppfylt en annen guttedrøm, nemlig spill i eliteserien. Det var ingen selvfølgelighet, for Rasmus har gått sine egne veier hele karrieren. Det blir en lang, men veldig interressant prat med kometen - kanskje til inspirasjon for andre yngre spillere? Vår gjest er i hvert fall svært opptatt av trivsel når det kommer til fotball. Noen ganger gikk det kanskje for langt, som da han ikke ville spille for skolens førstelag i en turnering i Malaga. 22-åringen er i hvert fall klar på én ting, og det er at akademifotball aldri ville vært noe for han, og at vil spille fotball for å ha det gøy. Hvis det hadde betydd at han måtte gitt slipp på proffdrømmen, så hadde han det. Denne sesongen har det imidlertid vist seg at Vinges metode fungerer, for han har tatt Stabæk med storm, og Kjelsås til semifinale. Det blit en lang, fin, hyggelig, og morsom prat med Bøler-gutten.I studio: Reidar Sollie, Pål Karstensen, Rasmus Eggen Vinge og Haakon Thon.
 • 36. Går det bra eller går det dårlig nå, egentlig?

  01:15:21
  Vålerenga-fan Aslak i fullstendig ekstase etter en tomålsseier mot ligaens dårligste. Evig skeptiker Haakon prøver å kaste kaldt vann i ansiktet. Pål vil lage spesialsending om at Altomfotball er lagt ned, mens Reidar sender en rose til KFUM2 og overvannsfotball.
 • 35. KFUMs ballkunstner - Robin Rasch

  01:43:05
  KFUMs midtbanegeneral, Robin Rasch, er så mye mer enn en fotballspiller. Han har slått Victor Hovland i golf, han er kanskje fotball-Norges beste paddelspiller, vunnet 499 av 500 bordtenniskamper i KFUM-hallen, og havner du i kortspillgruppa hans er nestte stoppested eliteserien i fotball - ikke i kort. Han er bedre enn Ivan Raktic, men har aldri spilt i eliteserien, og hans far er en legende i barndomsklubben Ski IL, der han har klart å få både Leicster, Tottenham og England U21 på besøk. Det blir en del snakk om årene i Follo, drømmen om eliteserien, brassespark og skadene som nå er under kontroll - pluss mye mer, som det heter. I studio: Robin Rasch, Reidar Sollie, Pål Karstensen og Haakon Thon.
 • 34. Vi taper aldri (gjelder i hvert fall deler av Oslo)

  01:24:49
  Verken Vålerenga, Lyn eller KFUM taper i tide eller utide om dagen. Det er trivelig for Oslo. Så er det noen dystrere greier også, og jaggu rekker vi gjennom dem og. I studio: Aslak Borgersrud, Haakon Thon, Pål Karstensen og Reidar Sollie.
 • 33. Se på LIVETS terminliste, da dere!

  01:07:35
  Enga på nedrykk. Skeid på nedrykk. Ullern på nedrykk. Enga 2 på nedrykk. Nei, det går ikke bare bra for Oslo-fotballen om dagen. Heldivis har vi Vålerenga damer og Lyn, som begge nå er på toppen av tabellen. Ja, og så har vi selve livet. I studio i dag: Aslak Borgersrud, Haakon Thon (optimisten), Pål Karstensen (realisten), Jørn H. Skjærpe og Reidar Sollie.
 • 32. Kan Arne redde Skeid?

  01:18:04
  Nok en begivenhetsrik uke i Oslofotballen, vi fikk både lokaloppgjør, trenerskifte, bunn- og toppoppgjør og tre innbytter etter et halvt minutt på Nordstrand. Men kanskje størst av alt: Skeid-trener Gard Holme er erstatta med Arne Erlandsen. Det må diskuteres. Og vi får møte hovedpersonen sjøl. I studio: Pål Karstensen, Reidar Sollie, Aslak Borgersrud og Haakon Thon.
 • 31. Det der var virkelig ikke hands, eller?

  01:13:54
  Vålerenga greide bare uavgjort mot Haugesund. KFUM dundrer videre, mens Skeid sliter videre. Uansett sto det store Oslo-oppgjøret på Grefsen stadion. Lyn mot Kjelsås. Og det blei hett. I studio: Reidar Sollie, Haakon Thon, Pål Karstensen og Aslak Borgersrud.
 • 30. Enga-kaos. Og Elias Hagen

  01:16:33
  Vi trodde det var trygt å ta et par rolige ferieuker midt på sommeren, men så kommer vi tilbake til masse bråk i og rundt Vålerenga. Og en ekstremt etterlengta serieseier. Men vi glemmer ikke de andre klubbene. KFUM og Skeid er rake motsetninger i Obos, mens Lyn står foran en skjebneuke. I studio: Haakon Thon, Pål Karstensen og Aslak Borgersrud.