Share

cover art for Skeid-nedtur, KFUM-opptur, og Enga i gullform

Trikkeligaen

Skeid-nedtur, KFUM-opptur, og Enga i gullform

Season 4, Ep. 21

Denne helga skjedde det mye på overtid. I hvert fall fikk både Kjelsås og KFUM landet sine seire lenge etter at det sto 90 minutter på klokka. Vålerenga derimot, landa stødig, mens Skeid landa veldig skeivt. Pål Karstensen, Reidar Sollie og Aslak Borgersrud tar deg gjennom runden.

More episodes

View all episodes

 • 21. Byderbyspesial Lyn–VIF fra Kringsjå

  02:02:32
  I anledning det første byderbyet mellom Lyn og Vålerenga i ligasammenheng siden 2009, pakket vi ned podkaststudioet og tok turen opp til Kringsjå for å finne ut hvordan ting ligger an i Lyn-land. Der traff vi både trener Jan Halvor Halvorsen, William Sell og Anders Bjørntvedt Olsen og til slutt Bjørn Jønsberg som alle stakk innom studioet for å dele sine tanker før lørdagens oppgjør. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie og Pål Karstensen.
 • 20. Trikkeligish

  01:19:32
  Det jevner seg ut i Obos-ligaen for årets morsomste kamp. Vålerenga damer skårer finere mål enn noensinne. Og Oslo-fotballen rykker stadig videre. Vi oppsummererer helgas kamper, forrige ukes cup, og ser videre. I studio: Aslak Borgersrud (for siste gang på et år), Reidar Sollie, og Haakon Thon.
 • 19. Oslos beste herrelag er Skeid 2. Relativt sett.

  01:29:11
  Enga dro til Raufoss, Lyn dro til Bærum og Kåffa dro til Kristiansund. Det gikk ikke helt gærent for noen av dem, men likevel må vi langt ned i divisjonssystemet for å finne et mannelag fra Oslo høyt på tabellen. I studio denne uka sitter Haakon Thon, Aslak Borgersrud, Reidar Sollie og Pål Karstensen og ser framover mot både cup, toppserie, og alt annet moro som skjer framover.
 • 18. Opprykksmuligheter både i 2. og 3. divisjon

  01:16:59
  Etter å ha fått i gang både Eliteserien og Obosligaen, såvel som Toppserien, er det endelig duket for seriestart også i 2. divisjon og 3. divisjon. Vi er som vanlig optimistiske, og spår gode sesonger for lagene våre også i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Gjør deg klar for 75 minutter med tabelltips. I studio: Haakon Thon, Pål Karstensen og Reidar Sollie.
 • 17. Sesongstart, optimisme, supporterstyrke og motvind

  01:05:45
  Tre kamper, to poeng. Jepp, serieåpninga i Eliteserien og Obos-ligaen ga ikke akkurat full pott for Osloballen. Men dæven så moro det var fordet. Trikken var sjølsagt svært godt representert på tribunene og gir deg de grundigste og sikkert mest optimistiske analysene du kan få etter en såpass snau poengfangst. I studio: Aslak Borgersrud, Haakon Thon, Pål Karstensen og Reidar Sollie.
 • 16. Derfor rykker Kåffa IKKE ned

  33:09
  Som nesten eneste mediet i landet har Dagsavisen ikke KFUM Oslo på bunn. Ikke bare tror vi Kåffa berger plassen, men vi tror de berger seg med margin. Dette er vårt tabelltips for Eliteserien 2024. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie og Pål Karstensen.
 • 15. Slik går det med Lyn og VIF i Obosligaen

  57:34
  For første gang på nesten 15 år skal Vålerenga og Lyn møtes i ligaen denne sesongen. Vi spår to gode sesonger for begge lag, og går gjennom Dagsavisens tabelltips for Obosligaen 2024. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie og Pål Karstensen.
 • 13. Et lite tog som kjører fort, eller et stort tog som kjører sakte?

  55:30
  Toppserien er i gang! Vi feirer og har vært på Intility for å se årets Vålerenga knuse Stabæk og Janne Jönsson. Det så ikke gærent ut. Obosligaen begynner også å se bra ut med Oslo-øyne. Spørsmålet er hvem av Lyn og Vålerenga som er størst og kjører fortest. Uansett er vi optimister for de tre øverste divisjonene. Så får du velge hva som er viktigst for deg. I studio: Aslak Borgersrud, Haakon Thon og Reidar Sollie.
 • 12. Toppseriestart-BONUS: Vålerengas Tuva Espås

  01:04:56
  Lørdag er det toppseriestart! Vi feirer med å invitere Tuva Espås, som har reist den oppsiktsvekkende veien fra Oslo vest til Oslo øst. – Jeg sliter litt med "de" og "vi" ennå, sier hu. I studio: Pål Karstensen og Aslak Borgersrud.