Share

cover art for Se på LIVETS terminliste, da dere!

Trikkeligaen

Se på LIVETS terminliste, da dere!

Season 4, Ep. 33

Enga på nedrykk. Skeid på nedrykk. Ullern på nedrykk. Enga 2 på nedrykk. Nei, det går ikke bare bra for Oslo-fotballen om dagen. Heldivis har vi Vålerenga damer og Lyn, som begge nå er på toppen av tabellen. Ja, og så har vi selve livet. I studio i dag: Aslak Borgersrud, Haakon Thon (optimisten), Pål Karstensen (realisten), Jørn H. Skjærpe og Reidar Sollie.

More episodes

View all episodes

 • 46. Opprykk og (kanskje) ikke nedrykk! På ei uke!

  01:04:30
  Denne uka blei det spilt god fotball i både øst og vest. Lyn sikra opprykket til Obos, og Enga greide neeeeesten å unngå nedrykk til samme liga. Dermed får vi en uke til med pod i sesong. Men nå nærmer det seg! I studio: Reidar Sollie, Pål Karstensen, Haakon Thon og Aslak Borgersrud.
 • 45. Surt cuptap, seig serieseier og nesten bænkers opprykk

  01:20:44
  Nå spilles det ikke kjedelige kamper lenger! Tre kamper denne helga, hvorav en var cupfinale og to var praktisk talt cupfinaler. Resultatet var to seire og ett tap, og stadig mer kaotisk før neste helg. I studio: Haakon Thon, Pål Karstensen, Reidar Sollie og Aslak Borgersrud.
 • 44. Tre finaler på tre dager

  01:37:00
  I denne episoden kommer Lyn-patriot Espen Rusdal innom for å snakke om kampene mot Hødd, for å snakke ned VIF, og for å gi oss et innblikk i hvordan en Lyn-supporters hode fungerer om dagen. Kan det virkelig blir Lyn mot VIF allerede neste sesong, og kan cuptriumfen til VIF på Bislett stå igjen som sesongens høydepunkt for de blå?Vi går med andre ord nøye igjennom Lyn, men det blir også mye snakk om VIFs avgjørende kamp på Hamar. Fotballens magi er kanskje VIFs redning. I tillegg fokuserer vi på kvinnenes cupfinale, der VIF møter RBK. Endelig skal vi få avgjort hvilket av de to lagene som er Norges beste.
 • 43. KFUM-trener Johannes Moesgaard. Og seriegull. Og kanskje opp- og nedrykk

  01:49:02
  I 2024 kan alle landets eliteserielag risikere å måtte labbe over Ekebergveien fra garderoben til banen. Lille Kåffa har nemlig rykka opp. Hovedansvarlig er Johannes Moesgaard. Her måtte vi prate ut. Men Johs ser MYE norsk fotball. Så han er fullt i stand til å diskutere både Vålerenga, Skeid, Lyn og Vålerenga damer også. Så heng med! I studio: Aslak Borgersrud, Haakon Thon og Reidar Sollie.
 • 42. Lyns Jan Halvor Halvorsen, pluss kaos i alle ligaer

  01:51:11
  Det var litt av ei uke! Kåffa rykka opp. Vålerenga menn er i krise. Vålerenga damer har los på gull. Og i 2. divisjon kniver Lyn for harde livet mot Egersund. Vi benytta anledninga til å invitere Lyn-trener Jan Halvor Halvorsen i studio for å snakke ut om livet, opprykket og den aller nærmeste framtida. Men det blir mye tid til mye annet og. I studio: Aslak Borgersrud, Reidar Sollie, Haakon Thon og Pål Karstensen.
 • 41. KFUMs Momodou Lion Njie

  02:06:45
  Ukas gjest i trikken er en utadvendt, og blid gutt fra Kolbotn. Det sier i hvert fall Momodou Lion Njie om seg selv. Og etter en to timer lang prat må vi jaggu si oss enig. KFUM-stopperen kan på søndag sikre opprykket til eliteserien, med seier mot hans tidligere klubb - Skeid. Det blir mye snakk om hvordan et eventuelt opprykk blir, kanskje tar han med seg Pål Karstensen på Green Mamba? Vi sneier også innom spinnville sjuerlag, original målfeiring, karrierevalg, utvikling, og ikke minst hvordan Skeidoksenes leder Jonny Normann Olsen kom under huden på han. Mo fikk riktignok sin revansje. Kåffa-spilleren kommer også med sine tanker rundt Lyns opprykksmuligheter, og VIFs nedrykksdrama. I studio: En utadvendt, blid gutt fra Kolbotn, en fotball-nerd fra Rena, og en skravlesjuk, ramp fra Mortensrud.
 • 41. Derby, derby, derby

  01:17:50
  Oslo vant to av helgas viktigste kamper. Vålerenga damer mot Lyn Damer er jo ganske trygg Oslo-seier. Samme med Vålerenga 2 mot Kjelsås. Men på Åråsen, der gikk det ikke så bra for vår stolte hovedstad. Haakon Thon, Pål Karstensen og Aslak Borgersrud krangler og analyserer.
 • 40. Vålerengas Kjetil Siem

  02:00:44
  Storfint besøk i dag, når podcastarbeidende styreleder i Vålerenga fotball AS, Kjetil Siem, kommer på trikketur. Han snakker om forholdet til klubb, spillere, Trøim, Infantino og supporterne. Blant annet. I studio: Aslak Borgersrud, Haakon Thon og Reidar Sollie.
 • 37. Vi setter pris på Andrej og Ulrik

  01:15:46
  Finnes det noe bedre enn folk som skårer skikkelig mye mål for hovedstaden? Neppe! Dermed blir det hyllest av Ulrik Ferrer og Andrej Ilic i dag. Dessuten drømmer vi om fotgjengerfelt i eliteserien. I studio: Aslak Borgersrud, Pål Karstensen, Reidar Sollie og Haakon Thon.