Share

cover art for Medvind fra alle kanter

Trikkeligaen

Medvind fra alle kanter

Season 4, Ep. 19

Er det noe håp? Ja, det er det! Denne helga bragte optimismen tilbake til Trikkeligaen studios. På plass: Haakon Thon, Pål Karstensen og Aslak Borgersrud.

More episodes

View all episodes

 • 36. Går det bra eller går det dårlig nå, egentlig?

  01:15:21
  Vålerenga-fan Aslak i fullstendig ekstase etter en tomålsseier mot ligaens dårligste. Evig skeptiker Haakon prøver å kaste kaldt vann i ansiktet. Pål vil lage spesialsending om at Altomfotball er lagt ned, mens Reidar sender en rose til KFUM2 og overvannsfotball.
 • 35. KFUMs ballkunstner - Robin Rasch

  01:43:05
  KFUMs midtbanegeneral, Robin Rasch, er så mye mer enn en fotballspiller. Han har slått Victor Hovland i golf, han er kanskje fotball-Norges beste paddelspiller, vunnet 499 av 500 bordtenniskamper i KFUM-hallen, og havner du i kortspillgruppa hans er nestte stoppested eliteserien i fotball - ikke i kort. Han er bedre enn Ivan Raktic, men har aldri spilt i eliteserien, og hans far er en legende i barndomsklubben Ski IL, der han har klart å få både Leicster, Tottenham og England U21 på besøk. Det blir en del snakk om årene i Follo, drømmen om eliteserien, brassespark og skadene som nå er under kontroll - pluss mye mer, som det heter. I studio: Robin Rasch, Reidar Sollie, Pål Karstensen og Haakon Thon.
 • 34. Vi taper aldri (gjelder i hvert fall deler av Oslo)

  01:24:49
  Verken Vålerenga, Lyn eller KFUM taper i tide eller utide om dagen. Det er trivelig for Oslo. Så er det noen dystrere greier også, og jaggu rekker vi gjennom dem og. I studio: Aslak Borgersrud, Haakon Thon, Pål Karstensen og Reidar Sollie.
 • 33. Se på LIVETS terminliste, da dere!

  01:07:35
  Enga på nedrykk. Skeid på nedrykk. Ullern på nedrykk. Enga 2 på nedrykk. Nei, det går ikke bare bra for Oslo-fotballen om dagen. Heldivis har vi Vålerenga damer og Lyn, som begge nå er på toppen av tabellen. Ja, og så har vi selve livet. I studio i dag: Aslak Borgersrud, Haakon Thon (optimisten), Pål Karstensen (realisten), Jørn H. Skjærpe og Reidar Sollie.
 • 32. Kan Arne redde Skeid?

  01:18:04
  Nok en begivenhetsrik uke i Oslofotballen, vi fikk både lokaloppgjør, trenerskifte, bunn- og toppoppgjør og tre innbytter etter et halvt minutt på Nordstrand. Men kanskje størst av alt: Skeid-trener Gard Holme er erstatta med Arne Erlandsen. Det må diskuteres. Og vi får møte hovedpersonen sjøl. I studio: Pål Karstensen, Reidar Sollie, Aslak Borgersrud og Haakon Thon.
 • 31. Det der var virkelig ikke hands, eller?

  01:13:54
  Vålerenga greide bare uavgjort mot Haugesund. KFUM dundrer videre, mens Skeid sliter videre. Uansett sto det store Oslo-oppgjøret på Grefsen stadion. Lyn mot Kjelsås. Og det blei hett. I studio: Reidar Sollie, Haakon Thon, Pål Karstensen og Aslak Borgersrud.
 • 30. Enga-kaos. Og Elias Hagen

  01:16:33
  Vi trodde det var trygt å ta et par rolige ferieuker midt på sommeren, men så kommer vi tilbake til masse bråk i og rundt Vålerenga. Og en ekstremt etterlengta serieseier. Men vi glemmer ikke de andre klubbene. KFUM og Skeid er rake motsetninger i Obos, mens Lyn står foran en skjebneuke. I studio: Haakon Thon, Pål Karstensen og Aslak Borgersrud.
 • 29. Oslo eier cuppen - pluss litt Bakke

  01:04:43
  HVIS Norgesmesterskapet i herrefotball avgjør hvilke herrelag i Norge som er best ... ja da har Oslo to lag blant topp fire. Det er ganske fint å tenke på. Og det gjør i hvert fall Eivind Kampen, Kjelsås-treneren, når han koser seg på ferie. Vi rekker også å snakke om Vålerengas nye trener, og den første kampen med den nye treneren. Så bare gøy er det ikke. I studio: Aslak Borgersrud, Pål Karstensen og Sebastian Grendar.
 • 28. Om Vålerengas unggutter, og mer om Kjelsås sitt cupeventyr

  01:05:14
  Vålerenga dro til Tromsø, og holdt nullen med nykomponert stopperpar. Vi snakker om Hammer Kjelsen, og Filip Thorvaldsens første seriekamp fra start - og ser framover mot onsdagens cupoppgjør mot Brann. Kjelsås skal - som kjent - også spille kvartfinale, og har fått utsatt seriekampen mot Lyn til høsten. Vi streifer også innom 1. divisjon, der Skeid fikk med seg ett poeng fra Bergen, men kan vi egentlig være fornøyd med det? KFUM tok en ny trepoenger, og ser ut til å gå mot en ny knallsterk sesong. God lytting, og fortsatt god sommer!I studio: Reidar Sollie, Jørn Henriksen Skjærpe, og Haakon Thon.