Share

cover art for KFUM-trener Jørgen Isnes er tilbake

Trikkeligaen

KFUM-trener Jørgen Isnes er tilbake

Season 3, Ep. 51

Kåffa har gjort sin fjerde gode sesong på rad i Obos-ligaen. Er det bra, eller er det dårlig? Skal Isnes videre nå? Og hva tenker han om jobben som blir gjort i Skeid, Vålerenga, Grorud og Lyn? Alt dette får du varierende grad av presise svar på i ukas episode. I studio: Aslak Borgersrud og Reidar Sollie.

More episodes

View all episodes

 • 34. VIF-back Vegar Eggen Hedenstad

  01:57:22
  Vegar Eggen Hedenstad er på besøk, og vi diskuterer kebabspising etter trening i Tyrkia, kamper mot Robben og Ribery i Tyskland og hans karriere i Vålerenga og Norge. I tillegg går vi gjennom den trolig beste helga i Trikkeligaens historie og NFFs avgjørelse om å la Kåffa bli med videre i cupen. I studio: Vegar Egen Hedenstad, Jonas Bucher og Pål Karstensen.
 • 33. Aldri sommerferie i Oslo-fotballen

  01:22:37
  Noen har ferie, noen nærmer seg oppstart, mens andre går inn i ferie. Det er likevel nok å ta tak i når vi nå har vært borte i noen uker. Vi prøver å oppsummere litt det som har vært, og ser samtidig framover mot det som kommer. Fortsatt god sommer fra Dagsavisens sportsredaksjon. I studio: Jonas Bucher, Pål Karstensen, og Haakon Thon.
 • 32. Oslo på topp

  01:12:35
  Vålerenga har endelig inntatt tabelltoppen i 1. divisjon, og i Toppserien har damene skaffa seg en luke ned til RBK etter at bestemor Thorsnes sikra seieren på Lerkendal. I 2. divisjon ligger det an til å bli et herlig kappløp mellom rivalene Skeid, og Kjelsås, mens Frigg puster serieleder Nordstrand i nakken, i 3. divisjon. Noen resultater fra våre lag denne helgen: 8-0, 6-0. 6-0, og 5-2.Oslo-fotballen lever som aldri før, og vi elsker det. I studio: Jonas Bucher, og Haakon Thon.
 • 31. Klink H!

  01:23:48
  Veien til tabelltopp lå åpen for Vålerenga da Kongsvinger gikk på et braktap, men VIF klarte ikke å vinne i Egersund. Studio tror likevel på at det kan bli tabelltopp inn i ferien, når Sandnes Ulf venter på søndag. Lyn kom til kort på Bislett, mens vi fikk to saftige oppgjør i 2. divisjon, der derbyet mellom Skeid og Grorud peker seg ut. I studio: Jonas Bucher, Reidar Sollie,og Haakon Thon.
 • 30. Grorud og KFUMs Yasir Sa'Ad

  01:37:44
  Yasir Sa'Ad er født i Saudi Arabia, og spiller for Grorud, på utlån fra KFUM. Likevel er det trønder han identifiserer seg som. Den talentfulle 22-åringen, som for øyeblikket er toppscorer i Grorud, spilte tidligere for Skeid. Vi snakker om exiten derfra, og hva han tenker før møtet med gamleklubben på fredag. I tillegg går vi selvsagt igjennom kampene som har blitt spilt. Vel møtt, om bord på trikken.
 • 29. Jetsetliv, stabile VIF (?) og bestevenner

  01:22:30
  Kåffa leverte en høydramatisk kamp før de tok sommerferie, mens Vålerenga nå er stabiliteten selv i Obosligaen. Skeid og Kjelsås stikker fra, og under er det gode muligheter for påfyll fra 3. divisjon. Dette har skjedd den siste uka i Oslofotballen. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie, Jonas Bucher og Pål Karstensen (tilbake fra Marbella).
 • 28. Medisinball, tennisball, og fotball

  01:20:59
  KFUM fortsetter å imponere oss, til tross for at laget selv var skuffa etter ett poeng i Bodø. Vålerenga har (kanskje) funnet flyten, og vi ser positivt på veien videre. Lyn storspilte hjemme, men tapte borte, og Loket gikk på en smell i byderbyet mot Ready. Her får du litt fra alt som har skjedd i Oslo-fotballen den siste uka. I studio: Reidar Sollie, Jonas Bucher og Haakon Frydenberg Thon.
 • 27. Herlige dager med sol og ball hver dag

  01:19:17
  Kamper kommer tett som hagl, og våre Oslo-lag er i aksjon nesten hver eneste dag. Vi har vårt svare strev med å holde tritt og få samlet det i samme podkast, men også denne uka går vi gjennom det som har skjedd på våre fire øverste nivåer for herrene pluss Toppserien.
 • 26. Bør Kåffa utestenges fra cupen?

  01:25:15
  Vi tar diskusjonen om hvilken straff Kåffa bør få etter å ha brukt en ureglementær spiller mot Sogndal. I tillegg går det nå bra for både VIF-herrene og VIF-damene, der sistnevnte onsdag møter Rosenborg til det som ikke er en tidlig seriefinale. Ellers er det byderby på Grorud og annet breddesnacks å høre om. I studio: Pål Karstensen, Reidar Sollie og Jonas Bucher.