Trikkeligaen

Share

Drillo

Season 4, Ep. 9

Egil Roger Olsen serverer egen is og inviterer Trikkeligaen til en prat om Oslo-fotball. OK, vi greier kanskje ikke helt å holde oss unna landslag, Irak, politikk og Bhutan heller. Men vi prøver, i det minste! På besøk hos en vaskekte legende: Reidar Sollie og Aslak Borgersrud.

More Episodes

 • 23. Bomber og flauser i cupen, 37 sekunder, og VIF 2s terminliste

  01:28:23
  Kjelsås imponerer i cupen, og vi ser fram mot neste runde, der KFUM venter. Skeid leverte et mageplask i cupen, men tok en viktig seier i serien. På Bislett imponerte Lyn mot VIF - vi prater litt om kampen på matta, men mest om kampen på tribunen. Hvem var egentlig best der?Pål serverer oss den hysterisk artige terminlista til VIF 2, Reidar blir minnet på at han må minne oss på cupfinalen i 1975, og hvor lang tid tok det egentlig før Skeid scora hjemme mot Bryne?Stig om bord, og bli med trikken på halvannen times tur gjennom Oslos fotballverden.I studio: Reidar Sollie, Pål Karstensen og Haakon Frydenberg Thon.
 • 22. Alt skjer på overtid. Og vi varmer opp til Bislett.

  01:09:20
  90 minutter pluss. Det var da målene kom, enten du heter Skeid, Grorud eller Vålerenga Damer. Var det seriefinalen Enga spikra i det hundre og første minutt mot Rosenborg? Vålerenga herrer, derimot, var ganske dårlige både før og etter overtida. Heldigvis kommer en ny dag. Og torsdags Lyn-Enga på Bislett kan fort bli årets oppgjør i Oslo-fotballen.
 • 21. Skeid-nedtur, KFUM-opptur, og Enga i gullform

  46:43
  Denne helga skjedde det mye på overtid. I hvert fall fikk både Kjelsås og KFUM landet sine seire lenge etter at det sto 90 minutter på klokka. Vålerenga derimot, landa stødig, mens Skeid landa veldig skeivt. Pål Karstensen, Reidar Sollie og Aslak Borgersrud tar deg gjennom runden.
 • 20. 16. mai og cupekstra

  01:25:52
  Det har ikke vært den lystigste uka i Oslo-fotballen. Skeid gikk fra en brukbar kamp - og tremålstap, til en elendig forestilling - og femmålstap. KFUM fortsetter å slippe inn på dødballer, og innlegg, mens Lyn tapte den viktige toppkampen mot Arendal. Men for VIF går det bra, både på dame- og herresida. Det går ganske fint for Ulrik Ferrer, og Frigg, også for så vidt. Vi snakker om 16. mai-kampene, og om cupkampene som skal kommer til uka. I studio: Reidar Sollie, Pål Karstensen og Haakon Frydenberg Thon.
 • 19. Medvind fra alle kanter

  01:14:20
  Er det noe håp? Ja, det er det! Denne helga bragte optimismen tilbake til Trikkeligaen studios. På plass: Haakon Thon, Pål Karstensen og Aslak Borgersrud.
 • 18. Haakons blemme, bydEl Classico og Vålerenga-Lillestrøm x2

  01:30:06
  Haakon Thon gikk på en aldri så liten miss da han overså en skåring som TV2-kommentator. Her får du hele historien. Dessuten snakker vi om både Obos, 2. div, 3. div, Toppserien og alt mulig. Kanskje mest av alt for å slippe å snakke om VIF-LSK på 1. mai. I studio: Nevnte Haakon Thon, Reidar Sollie, Aslak Borgersrud og Pål Karstensen.
 • 17. Vålerengas Rune Hansen

  02:02:22
  Rune Hansen gikk fra Vålerenga til Lillestrøm på 1970-tallet og utløste dermed et så langt 50 år gammalt rivaleri. Det var ikke bare greit å hente i barnehagen på den tida. Eller å ha LSK-bilen med fullt navn stående parkert på Oslo øst. Men han kom tilbake, og nå er Rune Hansen styreleder i Vålerenga Fotball. Han forteller nye og gamle historier til Aslak Borgersrud og Reidar Sollie. Men neste uke skal det dårlige naboskapet atter bære frukter. Jørn H. Skjærpe, Haakon Thon og nevnte Sollie reflerekterer over det, samt denne ukas kamper i hele resten av Oslo-fotballen. Kos deg!
 • 16. Vålerengas Karina Sævik

  01:20:04
  Hun har spilt fotball i to av verdens aller største klubber. Bare synd hun måtte sitte inne på rommet både i PSG og Wolfsburg. Karina Sævik har opplevd mer enn de aller aller fleste, og er av norsk fotballs aller beste spisser. Nå er hun i Vålerenga, toppskårer, og møter Reidar Sollie og Aslak Borgersrud på Intility.
 • 15. Noen ganger løper munnen avgårde: Om Strandberg, KFUM-nedtur, Lyn-opptur og ny stadion

  01:17:35
  Det blir to episoder denne uka, for det er så mye som skjer! I dag tar vi for oss runden, og så kan du glede deg til et toppscorer-intervju seinere i uka. I studio: Aslak Borgersrud, Reidar Sollie, Haakon Thon og Pål Karstensen.