Share

cover art for Alt skjer på overtid. Og vi varmer opp til Bislett.

Trikkeligaen

Alt skjer på overtid. Og vi varmer opp til Bislett.

Season 4, Ep. 22

90 minutter pluss. Det var da målene kom, enten du heter Skeid, Grorud eller Vålerenga Damer. Var det seriefinalen Enga spikra i det hundre og første minutt mot Rosenborg? Vålerenga herrer, derimot, var ganske dårlige både før og etter overtida. Heldigvis kommer en ny dag. Og torsdags Lyn-Enga på Bislett kan fort bli årets oppgjør i Oslo-fotballen.

More episodes

View all episodes

 • 27. Herlige dager med sol og ball hver dag

  01:19:17
  Kamper kommer tett som hagl, og våre Oslo-lag er i aksjon nesten hver eneste dag. Vi har vårt svare strev med å holde tritt og få samlet det i samme podkast, men også denne uka går vi gjennom det som har skjedd på våre fire øverste nivåer for herrene pluss Toppserien.
 • 26. Bør Kåffa utestenges fra cupen?

  01:25:15
  Vi tar diskusjonen om hvilken straff Kåffa bør få etter å ha brukt en ureglementær spiller mot Sogndal. I tillegg går det nå bra for både VIF-herrene og VIF-damene, der sistnevnte onsdag møter Rosenborg til det som ikke er en tidlig seriefinale. Ellers er det byderby på Grorud og annet breddesnacks å høre om. I studio: Pål Karstensen, Reidar Sollie og Jonas Bucher.
 • 25. Kjelsås-spiller Olav Øby

  02:08:20
  Foran byderbyet mellom Grorud og Kjelsås er Kjelsås-spiller Olav Øby gjest på trikken. Det blir 1 time og 20 minutter med hans karriere så langt og Øbys beste reisetips på Island etter utflukten dit. Den siste timen bruker vi på runden som har vært, med speider og fotballkommentator-Øby. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie, Pål Karstensen og Olav Øby.
 • 24. Kåffas hjemkomst og VIFs havari

  02:03:55
  Kampene kommer tett som hagl, både i ligaen og i cupen, så vi tar for oss det som har skjedd den siste uka. Det blir en halvtime Kåffa om deres hjemkomst og første kamp i Eliteserien på Ekeberg, og en halvtime der vi diskuterer Vålerengas problematiske start og hva som egentlig er feil. I tillegg blir det toppscorerbonanza i 3. div, opprykkstendenser i 2. div og et byderby i Toppserien. I studio: Haakon Thon, Pål Karstensen og special guest star Jørgen Grydeland.
 • 23. Kåffa-spesial før den egentlige debuten

  01:14:40
  Etter å ha spilt sine to første seriekamper på Intility, får KFUM Oslo sin egentlige eliteseriedebut når laget vender hjem og møter Brann på Ekeberg søndag. Det er første gang det blir spilt en kamp på høyeste nivå på Ekeberg, og vi diskuterer blant annet det og alt rundt Kåffas nye liv i Eliteserien med Johannes Moesgaard, Emil Ødegaard og Haitam Aleesami. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie og Pål Karstensen.
 • 22. Tallet er to, mine gutter!

  01:13:17
  Vi diskuterer det første lokalderbyet mellom Lyn og Vålerenga på 15 år, og Kåffas aller første seier i Eliteserien noensinne. Og du lurer sikkert på hvorfor tallet er to. Det finner du ut av ved å høre på denne ukens første av to episoder. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie og Pål Karstensen.
 • 21. Byderbyspesial Lyn–VIF fra Kringsjå

  02:02:32
  I anledning det første byderbyet mellom Lyn og Vålerenga i ligasammenheng siden 2009, pakket vi ned podkaststudioet og tok turen opp til Kringsjå for å finne ut hvordan ting ligger an i Lyn-land. Der traff vi både trener Jan Halvor Halvorsen, William Sell og Anders Bjørntvedt Olsen og til slutt Bjørn Jønsberg som alle stakk innom studioet for å dele sine tanker før lørdagens oppgjør. I studio: Haakon Thon, Reidar Sollie og Pål Karstensen.
 • 20. Trikkeligish

  01:19:32
  Det jevner seg ut i Obos-ligaen for årets morsomste kamp. Vålerenga damer skårer finere mål enn noensinne. Og Oslo-fotballen rykker stadig videre. Vi oppsummererer helgas kamper, forrige ukes cup, og ser videre. I studio: Aslak Borgersrud (for siste gang på et år), Reidar Sollie, og Haakon Thon.
 • 19. Oslos beste herrelag er Skeid 2. Relativt sett.

  01:29:11
  Enga dro til Raufoss, Lyn dro til Bærum og Kåffa dro til Kristiansund. Det gikk ikke helt gærent for noen av dem, men likevel må vi langt ned i divisjonssystemet for å finne et mannelag fra Oslo høyt på tabellen. I studio denne uka sitter Haakon Thon, Aslak Borgersrud, Reidar Sollie og Pål Karstensen og ser framover mot både cup, toppserie, og alt annet moro som skjer framover.