Share

cover art for 348. Magasinet

Trettio plus trevar

348. Magasinet

Den här veckan blir det TPTs eget magasin! Det blir bland annat skvaller, det bästa inom TV och film, god mat och mode.

En podd från Aller media.

More episodes

View all episodes

 • 353. Relationskriser och bråkiga bröst

  46:06
  Den här veckan blir det snack om komplikationer efter bröstoperation, stressiga studentmottagningar och hur man vänder en bråksommar till kärlekssommar.En podd från Aller media.
 • 352. Emotionellt intelligent?

  52:36
  Kan ChatGPT lösa riktiga problem? Vi sätter den på prov i veckans avsnitt för att se hur mycket emotionell intelligens den har och ser om den kan lösa våra problem. En podd från Aller media.
 • 351. Sol, semester och…alkohol

  53:16
  I veckans avsnitt blir det visdomsord till alla studenter, hur vi tänker kring alkohol på semestern, vad vi hade velat förbättra med Stockholm och var man kan äta citroner som äpplen.En podd från Aller media.
 • 350. How to möhippa

  47:09
  Den här veckan blir det bröllops- och möhippespecial med erfarenheter och massor av tips till möhippor, hur man ska tänka med bröllopspresenter och hur man lyckas med ett bröllopstal.En podd från Aller media.
 • 349. Magasinet, del II

  54:42
  Det är onsdag och andra delen av TPTs magasin är här! Det utlovas bland annat tips på böcker att läsa, skönhetsprodukter, resor och annat man kan göra under semestern. En podd från Aller media.
 • 347. Ett tecken i tiden

  52:26
  Den här veckan blir det ämnen som Kjells nya bok, alla människors rätt att få gnälla, könsbekräftande vård i media och trenden på Met-galan att ha på sig kläder man blir skadad av. En podd från Aller media.
 • 346. Det är barnens fel!

  54:54
  Stalkers, springmask, copycats. Och sen kommer vi fram till att allt är barnens fel. Har de tackat oss nog?En podd från Aller media.
 • 345. Det årliga eftersnacket

  42:38
  Årets ELLE-gala har gått av stapeln och här kommer det årliga eftersnacket, där lyssnarna denna gång har fått tycka till om vad de vill få veta!En podd från Aller media.