Share

cover art for 342. Glad fucking påsk!

Trettio plus trevar

342. Glad fucking påsk!

Den här veckan blir det påskspecial! Vad vill vi ha i våra påskägg, vad ska man laga för mat och vad ska man hitta på?

Det blir också shopping på Doktor Vintage, nya serien The Gentlemen, att vi med hjälp av AI snart kommer kunna förstå vad våra husdjur säger till oss, och så hittar vi det ultimata sättet att introducera personer för varandra.

Ibland blir det tossigt, och vi har inte tappat koncepten utan bara publiceringsschemat!

En podd från Aller media.

More episodes

View all episodes

 • 348. Magasinet

  49:23
  Den här veckan blir det TPTs eget magasin! Det blir bland annat skvaller, det bästa inom TV och film, god mat och mode.En podd från Aller media.
 • 347. Ett tecken i tiden

  52:26
  Den här veckan blir det ämnen som Kjells nya bok, alla människors rätt att få gnälla, könsbekräftande vård i media och trenden på Met-galan att ha på sig kläder man blir skadad av. En podd från Aller media.
 • 346. Det är barnens fel!

  54:54
  Stalkers, springmask, copycats. Och sen kommer vi fram till att allt är barnens fel. Har de tackat oss nog?En podd från Aller media.
 • 345. Det årliga eftersnacket

  42:38
  Årets ELLE-gala har gått av stapeln och här kommer det årliga eftersnacket, där lyssnarna denna gång har fått tycka till om vad de vill få veta!En podd från Aller media.
 • 344. Spådomen som slog in

  46:13
  I veckans avsnitt blir det planering och pepp inför ELLE-galan som går av stapeln i helgen, ögonöppnare vi varit med om senaste veckan, spådomar som visar sig stämma och hur man lever kreativt.En podd från Aller media.
 • 343. Lyssnarombudsmännen

  59:05
  Klara berättar om sin Tokyoresa och sen svarar vi på frågor om saker som lyssnarna vill ha hjälp med!En podd från Aller media.
 • 341. TPTs Hudopedia

  49:55
  I dagens avsnitt blir det fullt fokus på: hud! Och kanske specifikt hur vi tar hand om den, vad för problem vi haft, vad vi lärt oss att tänka på och en massa nyttiga tips. Ni frågar ofta om sånt här och nu kan vi äntligen i glatt samarbete med ACO ge er svaren. Nu går skincare-tåget, tut tut! En podd från Aller media.
 • 340. Stopp min kropp

  51:15
  Den här veckan blir det stående middagar, konspirationsteorier om vad som har hänt med Kate Middleton, Trad wife-trenden och varför folk ska lägga sig i vad andra gör med sina kroppar. En podd från Aller media.