Börspanelen

I BÖRSPANELEN möter du fem kunniga aktieexperter. Marcus Hernhag, Arne Kavastu Talving, Lars-Erik Boström, Ludvig Rosenstam Åhman och Jan Sterner. Alla fem är författare till mycket uppskattade aktieböcker med olika infallsvinklar. Med sina skiftande erfarenheter och ett brinnande intresse för börsen har de tillsammans en svårslagen bredd av kunskaper om aktier, börspsykologi och klokt långsiktigt sparande. De kunskaperna vill de gärna dela med dig som lyssnar. Tre blev fem. BÖRSPANELEN är en vidareutveckling och ersätter podden Tre Smarta om Börsen. Eventuellt reklaminslag sker utan vår påverkan. Lyssna på senaste avsnittet nedan. Mer nyttig läsning hittar du här: Hernhag.se Borspsykologen.se Sternersforlag.se Tankaromaktier.se Kavastustrender.se

Jan Sterner

Jan Sterner är journalist, tidningsmakare och bokförläggare. Karriären omfattar allt från ekonomireporter på Expressen, privatekonomisk kolumnist på Veckans Affärer och chefredaktör för tidningen Dina Pengar till medierådgivning och förlagsverksamhet.

Marcus Hernhag

Marcus Hernhag är ekonomen som via journalistik och media blev författare till aktieböcker. Han har arbetat åt Privata Affärer och Placeringsguiden i över 20 år.

Arne Talving

Arne “Kavastu” Talving är en av de största på Twitter i Sverige inom sparande. Hans investeringsfilosofi gjorde honom rik och fri och du kan läsa om den i hans aktieböcker. Kavastu har under åren även hållit föredrag och utbildningskurser.

Lars-Erik Boström

Lars-Erik Boström är expert på tillämpad finansiell psykologi inom kapitalförvaltning och rådgivning. Han är även ansvarig portföljförvaltare av Åhlén-stiftelsens värdepappersportfölj och lärare i beteendeekonomi på DIS Abroad i Stockholm. Lars-Erik har över 20 års erfarenhet från Handelsbanken Fonder och Handelsbanken Asset Management som portföljförvaltare, analytiker och finansiell rådgivare till institutionella kunder. Han innehar en Ekonomie Magister i nationalekonomi och är Auktoriserad Finansanalytiker (AFA, CEFA).

Ludvig Rosenstam Åhman

Ludvig Rosenstam Åhman har jobbat i bank i över 10 år. Idag jobbar han som investeringsspecialist på Danske Bank, där han bland annat är ansvarig för att kommunicera bankens syn på placeringar till rådgivare och kunder via artiklar, poddar och presentationer. Han har skrivit boken 101 tankar om aktier och översatt boken Pengars Psykologi.