Share

cover art for Ukesrapport #17 - Triumf i Tyskland – Anders’ Opplevelse fra IRONMAN Hamburg

Treningsprat

Ukesrapport #17 - Triumf i Tyskland – Anders’ Opplevelse fra IRONMAN Hamburg

I denne ukens episode av “Ukesrapport med Anders & Thomas” tar vi et tilbakeblikk på Anders’ utrolige opplevelse i IRONMAN Hamburg.


Vi gjennomgår forberedelsene, utfordringene og høydepunktene fra løpet. Hør alt om hvordan Anders taklet de intense fysiske og mentale kravene, og hva han lærte på veien mot målstreken. Bli inspirert av hans dedikasjon og utholdenhet, og få innsikt i hva som kreves for å fullføre en IRONMAN!

More episodes

View all episodes

 • Ukesrapport #22 - Balansen mellom Trening og Helse!

  34:01
  I ukens episode tar vi opp to viktige temaer: hvordan vi håndterer trening når helsen ikke er på topp, og overgangen fra langdistanse til kortere distanser i triatlon. Vi diskuterer våre strategier for å takle sykdom og skader uten å miste fokus på målene våre, samtidig som vi deler våre erfaringer med å tilpasse treningsregimet for å møte nye utfordringer og mål!
 • Ukesrapport #21 - Veien Videre mot Norseman – Oppsummering av Treningsperioden på Geilo

  27:46
  Vi dykker inn i våre videre forberedelser mot Norseman etter en intens treningsperiode på Geilo sammen med Morten Sundli. Vi oppsummerer de tøffe øktene, utfordringene vi møtte, og hvordan oppholdet har formet vår strategi fremover. Hør om våre erfaringer, lærdommer, og hvordan vi planlegger å takle de neste ukene med trening for å være i toppform til Norseman!
 • Ukesrapport #20 - Treningscamp på Geilo & Forberedelser til Norseman

  28:54
  Vi tar dere med til vår treningscamp på Geilo, hos idylliske Vestlia Resort!Vi har trent i den legendariske Norseman-løypa for å forberede oss optimalt til denne ekstreme opplevelsen som står for tur!Lytt til oss når vi deler innsikt i våre treningsøkter, utfordringene vi møtte, og hvordan vi finjusterer strategiene våre for å takle Norseman.Enten du er en erfaren triatlet eller bare nysgjerrig på hvordan man forbereder seg til en av verdens tøffeste konkurranser, vil du ikke gå glipp av denne episoden!
 • Ukesrapport #19 - Thomas Fullfører SWISSMAN – En Episk Reise gjennom Høydemetere og Utfordringer

  48:33
  I ukens episode feirer vi Thomas' utrolige prestasjon i SWISSMAN! Hør alt om den elleville opplevelsen, fra de tusenvis av høydemetere til den krevende løypa som testet både kropp og sinn. Thomas deler sine personlige høydepunkter, utfordringer og hvordan han mestret denne episke utfordringen. Bli inspirert av hans RÅSKAP og lær hva som skal til for å fullføre et av de mest krevende triatlonene i verden.
 • Ukesrapport #18: Ferie, Restitusjon og Swissman Forberedelser

  28:47
  I denne ukens "Ukesrapport med Anders & Thomas" tar vi en tur til vakre Sardinia med Anders, som deler hvordan han balanserer ferie og trening etter intense IRONMAN Hamburg!Vi snakker også om Thomas sine siste forberedelser mot det episke Swissman-triatlonet som nærmer seg om bare en ukes tid! Fra restitusjon til nye mål, denne episoden gir deg et innblikk i hvordan vi holder oss på topp, selv på reisefot og i oppkjøringen til store konkurranser.
 • Ukesrapport #16 - Oppdateringer fra Morten mot Norseman, EcoTrail recap og fokus mot IronMan Hamburg

  30:04
  Vi får besøk av Morten igjen for å høre om hans siste forberedelser til kommende utfordringer. Thomas deler sine erfaringer fra EcoTrail, og Anders tar oss med bak kulissene av sin intense forberedelse til IronMan Hamburg!
 • Sesongavslutning Q&A: Burde du løpe med karbonsko? Hvor lenge må man løpe før du burde fylle på med gels? Hvordan bli raskere i vannet?

  44:46
  I denne sesongavslutningsepisoden av Treningsprat tar vi et tilbakeblikk på høydepunktene fra sesongen som har vært! Vi kjører en spennende Q & A hvor vi svarer på spørsmål fra dere, våre fantastiske lyttere, og oppsummerer de mest minneverdige øyeblikkene og lærdommene fra de siste episodene.Fra inspirerende gjester til nyttige treningstips og fascinerende historier, oppsummerer vi alt som har gjort denne sesongen så spesiell. Enten du har vært med oss fra starten eller nettopp har oppdaget podcasten, er denne episoden den perfekte måten å avslutte sesongen på!
 • Ukesrapport #15 - Perfekt Timing – Tapering og Forberedelser før Løp

  44:13
  Denne ukesrapporten dykker vi inn i kunsten av tapering og de kritiske siste forberedelsene før et løp. Lær hvordan vi reduserer treningsvolumet for å maksimere ytelse og energi på løpsdagen. Vi deler også våre personlige strategier og tips for å sikre at både kropp og sinn er klar til å yte sitt beste når det virkelig gjelder!