Share

cover art for Burde vi ta i bruk slankemedisiner? Med Treningslegen Ole Petter Hjelle

Treningsprat

Burde vi ta i bruk slankemedisiner? Med Treningslegen Ole Petter Hjelle

I denne episoden av Treningsprat utforsker vi fenomenet med slankemedisin sammen med Ole Petter Hjelle, en behandling som har fanget oppmerksomheten både i Norge og internasjonalt. Dets popularitet skyldes de rapporterte drastiske resultatene, men hva ligger egentlig bak denne trenden? Vi diskuterer hva som har gjort slankemedisinen til et så ettertraktet valg, og undersøker om den representerer et moderne alternativ til slankeoperasjon. Er det risikoer eller ulemper ved å bruke den? Og hvem er den egentlig for? Bli med oss for en grundig gjennomgang av disse spørsmålene – vi lover deg en informativ lytteopplevelse!

More episodes

View all episodes

 • Mentaltrener Anniken Binz

  56:27
  I denne episoden av Treningsprat, har vi gleden av å snakke med Anniken Binz, en ekspert i mental trening!Anniken gir oss innsikt i hvordan mental trening kan øke din lykke, energi, og motivasjon, og hvordan det kan hjelpe deg å ha flere gode dager, føle mestring i livet, og nå dine mål.Anniken deler forskningsbaserte verktøy og kunnskap som du enkelt kan implementere i ditt eget liv for å skape det livet du drømmer om. Lær hvordan du kan utnytte kraften i ditt eget sinn for å forbedre både din mentale og fysiske velvære.Enten du er på jakt etter metoder for å håndtere hverdagens stress bedre, eller ønsker å forbedre din generelle tilfredshet, vil du finne nyttige teknikker og innsikter i denne episoden. 
 • Ukesrapport #14 - Nedtellingen Begynner – Holmenkollstafetten & snart EcoTrail / IronMan Hamburg!

  28:27
  Med bare 24 dager igjen til Anders står på startstreken, tar denne ukens episode av "Ukesrapport med Anders & Thomas" et dypt dykk i forberedelsene og spenningen rundt Holmenkollstafetten!. Vi snakker om strategiene, mental forberedelse og de siste treningsjusteringene inn mot IronMan Hamburg & EcoTrail som skal til for å sikre at Anders og Thomas er i toppform for å møte utfordringene som venter. Bli med på forventningene og lær hvordan vi takler de siste ukene før racedagen.
 • Norges Tøffeste Jente!

  33:20
  Bli med oss når vi tar en dypdykk inn i livet til Hedda Schroeter Skaug, kjent som Norges Tøffeste Jente! I denne spennende episoden av Treningsprat, deler Hedda hennes unike treningsrutiner, hennes opplevelser under Norges Tøffeste og hennes fremtidsplaner.Oppdag hemmelighetene bak hennes imponerende fysiske prestasjoner og mentale styrke mens hun avslører hvordan hun balanserer trening og personlig liv. Hør om hennes utfordringer og seire under Norges Tøffeste, og la deg inspirere av hennes dedikasjon og utholdenhet.Fra de tøffeste treningsøktene til de mest utfordrende øyeblikkene i konkurranser deler Hedda mye gullkorn med oss i ukens podcast episode.
 • Ukesrapport med Anders & Thomas #13: Tilpasse, Spesialisere og Mestre – Nøklene til Suksess!

  24:38
  I denne ukens "Ukesrapport med Anders & Thomas" utforsker vi hvordan man kan gjøre det beste ut av hver eneste treningsdag, tilpasse øktene etter egne behov, og ikke minst, spesialisere treningen for å mestre det man virkelig vil bli god på. Vi deler våre tanker og strategier om fleksibilitet i treningen og hvordan personlige justeringer kan føre til store gjennombrudd. Denne vil du ikke gå glipp av!
 • Finn Tid til Trening: Effektive Strategier for en Travel Hverdag

  27:29
  Har du noen gang følt at det ikke er nok timer i døgnet til å få inn en treningsøkt? I denne ukens episode av Treningsprat gir vi deg praktiske råd og kreative løsninger for å integrere trening i en hektisk hverdag.Vi går i dybden på hvordan du kan omskape selv de travleste dager til muligheter for aktivitet.Lær hvordan du kan utnytte tidlige morgener, lunsjpauser, og til og med barnas aktivitetstid for å passe inn trening som fungerer for deg. Her vil du finne inspirasjon og teknikker som gjør det mulig å holde deg i form – uten å ofre andre viktige aspekter av livet ditt.Ikke la en travel timeplan holde deg tilbake fra å oppnå dine målsetninger. Tune inn for å oppdage hvordan du kan gjøre trening til en naturlig og givende del av din daglige rutine!
 • Ukesrapport med Anders & Thomas #12: Sykdom og Søvnmangel – Når Kroppen Sier Stopp

  34:42
  I denne ukens "Ukesrapport med Anders & Thomas" tar vi en nær titt på de dager når helse og hvile ikke står på vår side. Vi diskuterer effekten av sykdom og lite søvn på treningen og deler personlige erfaringer om hvordan dette påvirker både kropp og sinn. Bli med oss for å utforske strategier for å håndtere disse utfordringene og hvordan vi kan tilpasse treningen for å opprettholde fremgang – eller når det er lurt å bare ta en pause.
 • Verdien av GRUPPETRENING!

  16:31
  Bli med oss i denne ukens episode av Treningsprat, der vi utforsker dynamikken og fordelene ved gruppetrening. Hvorfor velger så mange å trene i gruppe, og hva gjør det med vår motivasjon og resultater?I denne episoden dykker vi nemlig ned i hvordan fellesskap og samhold i gruppetrening kan forbedre både den fysiske og mentale helsen. Vi diskuterer hvordan det å trene sammen kan øke motivasjonen, gjøre treningsøktene mer underholdende og hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål raskere.Oppdag hvorfor så mange finner sin treningsglede gjennom å svette sammen – lytt til episoden nå for en dose inspirasjon og fellesskapsfølelse!
 • Ukesrapport med Anders & Thomas - Anders har vondt i vilja!

  25:40
  Noen ganger er det ikke kroppen, men viljen som verker. I dagens ukesrapport tar vi for oss realiteten av "vondt i vilja". Vi snakker åpent om de dagene hvor motivasjonen svikter og hvordan det er helt naturlig at timeplanen ikke alltid holder 100%. Lær om kunsten å gi slipp på perfeksjonisme og finne fred med de uplanlagte pausene som livet tilbyr. La oss finne styrke i de krevende dagene og huske at hver trening ikke trenger å være perfekt for å telle!
 • Trening med Overskudd

  15:17
  I denne ukens episode av Treningsprat utforsker vi hvordan man kan oppnå og opprettholde overskudd i treningen. Hva betyr det egentlig å trene med overskudd, og hvordan kan du justere dine trenings- og livsstilsvaner for å føle deg mer energisk og mindre utmattet?Vi dykker ned i viktige strategier for å balansere trening med hvile og rekreasjon, slik at du kan maksimere både dine fysiske og mentale fordeler av treningen. Fra riktig ernæring og hydrering til optimal søvn og stresshåndtering, deler vi innsikt og praktiske tips for å hjelpe deg å trene smartere, ikke hardere.Enten du er en ivrig treningsentusiast eller en travel hverdagshelt, vil denne episoden gi deg nøklene til å forbedre din generelle velvære og få mest mulig ut av din treningstid. Bli med oss for å lære hvordan du kan booste din treningsmotivasjon ved å føle deg bedre både før, under og etter trening.