Share

cover art for Kristine Weber

Treningsprat

Kristine Weber

Season 2, Ep. 2

Vi får denne gangen besøk av en av Norges sprekeste mødre, Kristine Weber! Kristine tar oss gjennom sin treningsreise, fra en aktiv barndom til de senere år hvor hun fant gleden i styrketrening. Omsider stilte hun i BodyFitness, hvor hun viste seg å ha et enormt talent - hennes harde arbeid ga en stor belønning.


Hun er også forfatter av flere bestselgende kokebøker, og har nylig kommet ut med ny bok «8-ukersformelen» og jobber samtidig som online coach - om så det ikke var nok, er Kristine også trebarnsmor!


Refleksjoner og løs, jovial prat om trening er det denne episoden av Træningsprat byr på! God fornøyelse!

More episodes

View all episodes

 • Trening med Overskudd

  15:17
  I denne ukens episode av Treningsprat utforsker vi hvordan man kan oppnå og opprettholde overskudd i treningen. Hva betyr det egentlig å trene med overskudd, og hvordan kan du justere dine trenings- og livsstilsvaner for å føle deg mer energisk og mindre utmattet?Vi dykker ned i viktige strategier for å balansere trening med hvile og rekreasjon, slik at du kan maksimere både dine fysiske og mentale fordeler av treningen. Fra riktig ernæring og hydrering til optimal søvn og stresshåndtering, deler vi innsikt og praktiske tips for å hjelpe deg å trene smartere, ikke hardere.Enten du er en ivrig treningsentusiast eller en travel hverdagshelt, vil denne episoden gi deg nøklene til å forbedre din generelle velvære og få mest mulig ut av din treningstid. Bli med oss for å lære hvordan du kan booste din treningsmotivasjon ved å føle deg bedre både før, under og etter trening.
 • Ukesrapport med Anders & Thomas #10 - Næringsstrategi under trening!

  32:19
  I dagens episode av "Ukesrapport med Anders & Thomas" får du være med på jomfruturen med Anders sin flunkende nye triatlonsykkel – en tur som markerer starten på et nytt kapittel mot IronMan Hamburg. Anders deler også sitt imponerende 26km svømmeeventyr over sju dager og hvorfor løpingen har føltes bedre enn noensinne!Og som om ikke det var nok, hopper Thomas snart ut i det åpne vannet for første svømmeøkt utendørs i år! Dette, kombinert med våre tanker om optimal næring under trening, gjør denne episoden til en skikkelig energiboost for din treningsuke!
 • Kim Borge Kolstad - Trening som Terapi!

  44:35
  I denne dyptgående episoden av Treningsprat, deler Kim Borge Kolstad, en lidenskapelig løper og triatlet, sin utrolige historie om motstand, mot og gjenoppbygging. Kim åpner opp om den skremmende opplevelsen da han ble truffet av en bil i 80 km/t mens han var ute og syklet, og hvordan denne hendelsen ga ham et nytt perspektiv på livet.Med et budskap om at livet er en uvurderlig gave, reflekterer Kim over viktigheten av å ta vare på vår egen helse og verdien av hver dag vi får. Videre deler han den hjerteskjærende erfaringen med å miste en sønn, og hvordan denne tragedien har formet ham som person og pappa til sine tre andre barn.Gjennom refleksjoner omkring disponering av tiden, og hvordan man finner styrke i de vanskeligste stundene, tilbyr Kim en kraftfull påminnelse om motstandskraft, kjærlighet og betydningen av familie.Bli med oss for en samtale som utforsker dybden av menneskelig utholdenhet og evnen til å finne lys selv i de mørkeste tider.
 • Ukesrapport med Anders & Thomas #09 - Hviledager!

  33:54
  Ta en pust i bakken med oss i denne ukens episode av "Ukesrapport med Anders & Thomas" der vi dykker ned i hviledagens essensielle rolle. Lær hvorfor hvile er like viktig som treningen selv og få våre beste tips for å planlegge og optimalisere hviledager for maksimal restitusjon og ytelse. Slå på, slapp av, og lad opp til neste ukes seire!
 • Fjelløper Sylvia Nordskar

  43:49
  I denne ukens episode av Treningsprat, tar vi en inspirerende prat med fjelløper Sylvia Nordskar, som ikke bare tar utfordringer på strak arm, men også løper mot dem opp fjellsidene! Sylvia deler generøst fra sin treningshverdag og tar oss med på reisen gjennom krevende ultraløp og spektakulære fjelløp.Vi får innsikt i hvordan hun bygger opp under og vedlikeholder utholdenheten og styrken som kreves for å konkurrere på toppnivå. Sylvia åpner også opp om målene og satsningene hun har for 2024, og gir lytterne en unik mulighet til å lære hva som driver en toppatlet til å stadig presse grensene.Fra detaljene i hennes treningsregime til mental forberedelse og håndtering av de uunngåelige opp- og nedturene i en utøvers liv; denne samtalen er et must for alle som er interessert i utholdenhetsidrett, eller som søker motivasjon til å overkomme egne hindringer.Bli med oss for en dose inspirasjon og innsikt fra en av de mest dedikerte utøverne i ultraløp- og fjelløpsmiljøet.
 • Ukesrapport med Anders & Thomas #08

  22:29
  I ukens episode diskuterer vi ukens treningsøkter som har skrudd opp hastigheten og forberedt oss på den tøffe stigningen vi møter i konkurransene.Vi deler våre beste strategier og økter som bygger hurtighet og tar høydemetre på strak arm.Bli med for å finne ut hvordan du kan inkorporere disse elementene i din trening for å nå toppen raskere og sterkere!Zalaris Norseman Xtreme Triathlon 2024 for Aktiv Mot Krefthttps://innsamling.aktivmotkreft.no/team/zalaris-norseman-xtreme-triathlon-2024-for-aktiv-mot-kreft
 • Burde vi ta i bruk slankemedisiner? Med Treningslegen Ole Petter Hjelle

  23:08
  I denne episoden av Treningsprat utforsker vi fenomenet med slankemedisin sammen med Ole Petter Hjelle, en behandling som har fanget oppmerksomheten både i Norge og internasjonalt. Dets popularitet skyldes de rapporterte drastiske resultatene, men hva ligger egentlig bak denne trenden? Vi diskuterer hva som har gjort slankemedisinen til et så ettertraktet valg, og undersøker om den representerer et moderne alternativ til slankeoperasjon. Er det risikoer eller ulemper ved å bruke den? Og hvem er den egentlig for? Bli med oss for en grundig gjennomgang av disse spørsmålene – vi lover deg en informativ lytteopplevelse!
 • Ukesrapport med Anders & Thomas #07

  32:59
  I ukens episode diskuterer vi ukens treningsøkter som har skrudd opp hastigheten og forberedt oss på den tøffe stigningen vi møter i konkurransene.Vi deler våre beste strategier og økter som bygger hurtighet og tar høydemetre på strak arm.Bli med for å finne ut hvordan du kan inkorporere disse elementene i din trening for å nå toppen raskere og sterkere!Zalaris Norseman Xtreme Triathlon 2024 for Aktiv Mot Krefthttps://innsamling.aktivmotkreft.no/team/zalaris-norseman-xtreme-triathlon-2024-for-aktiv-mot-kreft
 • Jørgine "Funkygine" Vasstrand

  47:13
  Denne uken har vi gleden av å ha med Jørgine "Funkygine" Vasstrand, en sann inspirasjonskilde innen trening og livsstil til en Treningsprat. Kjent for blant annet sin deltakelse og rolle som programleder i NRK-serien "Norges Tøffeste", tar hun med oss bak kulissene og deler sine opplevelser fra serien som utfordrer deltakernes fysiske og mentale grenser!Men det stopper ikke der! Vi dykker også inn i hennes tanker om fremtidige utfordringer – inkludert den store spørsmålet: Vil hun selv kaste seg ut i triatlon?!I tillegg åpner Funkygine opp om sin personlige reise det siste året, inkludert en ærlig samtale om de utfordringene med angst hun har stått overfor. Gjennom en åpen YouTube-video har hun delt sin historie, og i denne episoden går vi dypere inn i hennes erfaringer og refleksjoner.Bli med oss for en episode fylt med inspirasjon, ærlighet, og en dose nysgjerrighet om vi får se Jørgine på startstreken i et triatlon i fremtiden.Jørgine er her for å motivere, inspirere, og kanskje til og med overbevise deg om at ingen utfordring er for stor!