Share

cover art for Verdien av GRUPPETRENING!

Treningsprat

Verdien av GRUPPETRENING!

Bli med oss i denne ukens episode av Treningsprat, der vi utforsker dynamikken og fordelene ved gruppetrening. Hvorfor velger så mange å trene i gruppe, og hva gjør det med vår motivasjon og resultater?


I denne episoden dykker vi nemlig ned i hvordan fellesskap og samhold i gruppetrening kan forbedre både den fysiske og mentale helsen. Vi diskuterer hvordan det å trene sammen kan øke motivasjonen, gjøre treningsøktene mer underholdende og hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål raskere.


Oppdag hvorfor så mange finner sin treningsglede gjennom å svette sammen – lytt til episoden nå for en dose inspirasjon og fellesskapsfølelse!

More episodes

View all episodes

 • Ukesrapport #18: Ferie, Restitusjon og Swissman Forberedelser

  28:47
  I denne ukens "Ukesrapport med Anders & Thomas" tar vi en tur til vakre Sardinia med Anders, som deler hvordan han balanserer ferie og trening etter intense IRONMAN Hamburg!Vi snakker også om Thomas sine siste forberedelser mot det episke Swissman-triatlonet som nærmer seg om bare en ukes tid! Fra restitusjon til nye mål, denne episoden gir deg et innblikk i hvordan vi holder oss på topp, selv på reisefot og i oppkjøringen til store konkurranser.
 • Ukesrapport #17 - Triumf i Tyskland – Anders’ Opplevelse fra IRONMAN Hamburg

  40:51
  I denne ukens episode av “Ukesrapport med Anders & Thomas” tar vi et tilbakeblikk på Anders’ utrolige opplevelse i IRONMAN Hamburg. Vi gjennomgår forberedelsene, utfordringene og høydepunktene fra løpet. Hør alt om hvordan Anders taklet de intense fysiske og mentale kravene, og hva han lærte på veien mot målstreken. Bli inspirert av hans dedikasjon og utholdenhet, og få innsikt i hva som kreves for å fullføre en IRONMAN!
 • Ukesrapport #16 - Oppdateringer fra Morten mot Norseman, EcoTrail recap og fokus mot IronMan Hamburg

  30:04
  Vi får besøk av Morten igjen for å høre om hans siste forberedelser til kommende utfordringer. Thomas deler sine erfaringer fra EcoTrail, og Anders tar oss med bak kulissene av sin intense forberedelse til IronMan Hamburg!
 • Sesongavslutning Q&A: Burde du løpe med karbonsko? Hvor lenge må man løpe før du burde fylle på med gels? Hvordan bli raskere i vannet?

  44:46
  I denne sesongavslutningsepisoden av Treningsprat tar vi et tilbakeblikk på høydepunktene fra sesongen som har vært! Vi kjører en spennende Q & A hvor vi svarer på spørsmål fra dere, våre fantastiske lyttere, og oppsummerer de mest minneverdige øyeblikkene og lærdommene fra de siste episodene.Fra inspirerende gjester til nyttige treningstips og fascinerende historier, oppsummerer vi alt som har gjort denne sesongen så spesiell. Enten du har vært med oss fra starten eller nettopp har oppdaget podcasten, er denne episoden den perfekte måten å avslutte sesongen på!
 • Ukesrapport #15 - Perfekt Timing – Tapering og Forberedelser før Løp

  44:13
  Denne ukesrapporten dykker vi inn i kunsten av tapering og de kritiske siste forberedelsene før et løp. Lær hvordan vi reduserer treningsvolumet for å maksimere ytelse og energi på løpsdagen. Vi deler også våre personlige strategier og tips for å sikre at både kropp og sinn er klar til å yte sitt beste når det virkelig gjelder!
 • Hvordan begynne med Triatlon - Alt du trenger å vite! Med Thomas Engeset

  01:17:09
  Har du noen gang vurdert å prøve deg på triatlon, men vet ikke hvor du skal begynne? I denne ukens episode av Treningsprat, har vi med oss alt-mulig-mann Thomas Engeset, som stiller alle de viktige spørsmålene om hvordan komme i gang med denne utfordrende og spennende sporten.Vi dekker alt du trenger å vite for å starte din triatlonreise – fra grunnleggende utstyr til treningsopplegg og praktiske tips. Enten du er nysgjerrig på hvilken type sykkel du bør investere i, hvordan du kan strukturere treningen din, eller hva du bør forvente på konkurransedagen, har vi svarene.Denne episoden er fullpakket med informasjon som vil hjelpe deg å føle deg forberedt og motivert til å ta steget inn i triatlonverdenen. Gjesten vår stiller spørsmålene, og vi gir deg innsiktene og rådene du trenger for å lykkes!
 • Mentaltrener Anniken Binz

  56:27
  I denne episoden av Treningsprat, har vi gleden av å snakke med Anniken Binz, en ekspert i mental trening!Anniken gir oss innsikt i hvordan mental trening kan øke din lykke, energi, og motivasjon, og hvordan det kan hjelpe deg å ha flere gode dager, føle mestring i livet, og nå dine mål.Anniken deler forskningsbaserte verktøy og kunnskap som du enkelt kan implementere i ditt eget liv for å skape det livet du drømmer om. Lær hvordan du kan utnytte kraften i ditt eget sinn for å forbedre både din mentale og fysiske velvære.Enten du er på jakt etter metoder for å håndtere hverdagens stress bedre, eller ønsker å forbedre din generelle tilfredshet, vil du finne nyttige teknikker og innsikter i denne episoden. 
 • Ukesrapport #14 - Nedtellingen Begynner – Holmenkollstafetten & snart EcoTrail / IronMan Hamburg!

  28:27
  Med bare 24 dager igjen til Anders står på startstreken, tar denne ukens episode av "Ukesrapport med Anders & Thomas" et dypt dykk i forberedelsene og spenningen rundt Holmenkollstafetten!. Vi snakker om strategiene, mental forberedelse og de siste treningsjusteringene inn mot IronMan Hamburg & EcoTrail som skal til for å sikre at Anders og Thomas er i toppform for å møte utfordringene som venter. Bli med på forventningene og lær hvordan vi takler de siste ukene før racedagen.
 • Norges Tøffeste Jente!

  33:20
  Bli med oss når vi tar en dypdykk inn i livet til Hedda Schroeter Skaug, kjent som Norges Tøffeste Jente! I denne spennende episoden av Treningsprat, deler Hedda hennes unike treningsrutiner, hennes opplevelser under Norges Tøffeste og hennes fremtidsplaner.Oppdag hemmelighetene bak hennes imponerende fysiske prestasjoner og mentale styrke mens hun avslører hvordan hun balanserer trening og personlig liv. Hør om hennes utfordringer og seire under Norges Tøffeste, og la deg inspirere av hennes dedikasjon og utholdenhet.Fra de tøffeste treningsøktene til de mest utfordrende øyeblikkene i konkurranser deler Hedda mye gullkorn med oss i ukens podcast episode.