Eat, drink, think, travel med Tove & Daniella

 • 43. Avsnitt 43 Reunion-special med Jon Widegren

  46:05
  Daniella och Tove återförenas i ett specialavsnitt och får besök av en favoritgäst - Jon Widegren. Mycket spännande har hänt sedan sist. Jon pratar om kärleken till burgare, varför Flippin' egentligen såldes, Lådan och vad som driver honom idag. Daniella tar också upp något som hon retat sig på den senaste tiden och Tove håller förstås inte med – i sann Eat Drink Think Travel-anda.
 • 42. Avsnitt 42: Marcus Samuelsson om kroglivet i USA

  52:19
  Den här veckan har vi inte bara ersatt Tove, som förstås saknars i studion, med Stefan Ekegren utan vi har även en superstar-kock som gäst - Marcus Samuelsson – kanske den svenske kock som lyckats allra bäst i utomlands. Med fler framgångsrika restauranger, böcker, tv-shower, tidningsomslag än någon kan räkna är Marcus definitivt en av de största kockarna i USA. Men hur går det för honom i Sverige? Vad är det för skillnad på restauranglivet i Sverige och USA? Det och mycket mer hör du i veckans podcast!
 • 41. Livepod med Joakim Almqvist, Punk Royale, Marcus Jernmark, Frantzén, och Anders Husa, infuencer.

  01:18:07
  Joakim Almqvist, Marcus Jernmark och Anders Husa bjuder på spännande, intressanta och galna diskussioner om tripadvisor, guilty pleasures, alkohol, ohälsa på krogen, kroglistor, Michelinstjärnor, världens bästa restauranger och mycket mer.
 • 40. Avsnitt 40: Anders Karlsson och Frida Backe om Svenska Kocklandslaget och vad som definierar en kock.

  46:59
  Anders Karlsson och Frida Backe, som båda varit med i Svenska Kocklandslaget, om vad som definierar en kock, hur tävlingar driver branschen framåt och hur man kombinerar ett arbete med hård träning och tävlingar på internationell nivå.
 • 39. Avsnitt 39: Tareq Taylor och Knivakademien om nya projekt och vassaste knivarna

  01:03:09
  Tareq Taylor om sitt kommande projekt i Stockholm och vinsten i Kockarnas kamp. Tareq och Knivakademien ger också bästa tipsen för att hålla kniven skarp.
 • 38. Avsnitt 38: Daniel Höglander om nyöppningen av Aloe

  44:56
  Daniel Höglander om renoveringen och nyöppningen av Aloe, om att satsa på 3 stjärnor i Guide Michelin och senaste misslyckade krogbesöket.
 • 37. Avsnitt 37: Dr Smak och Mr Billion Dollar Nose funderar över hur smaken påverkas av omgivningen.

  01:02:48
  Avsnitt 37: Dr Smak och Mr Billion Dollar Nose funderar över hur smaken påverkas av omgivningen. En lektion i sensorik, smaktrender och kreativitet.
 • 36. Jon Widegren - om burgarfilosofi och åsiktsmaskiner

  46:34
  Jon Widegren, som driver Flippin' Burgers, Lådan och Dogfood, pratar om burgarfilosofi och åsiktsmaskiner.
 • 35. Avsnitt 35: Hur mår dryckeslandet Sverige? Gårdsförsäljning, vinodling i Sverige och korkavgift på krogen.

  01:04:14
  Hur mår dryckeslandet Sverige? Vi pratar gårdsförsäljning, vinodling i Sverige och korkavgift på krogen med Emma Serner på Långmyre Vineri, Paula Eriksson, chef för corporate affairs på The Absolut Company och Anders Melldén, vinskribent på Gourmet och SvD.
loading...