Share

cover art for #3. Amir Bachrouri & Kato Marynissen over verwachtingen

Tournée Amicale

#3. Amir Bachrouri & Kato Marynissen over verwachtingen

Season 1, Ep. 3

Linde Merckpoel gaat in gesprek over investeren in vriendschap, met Amir Bachrouri (18) en Kato Marynissen (20). Hij is voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad en zij auteur van het boek ‘Liefs, ik’, waarin ze vertelt over haar eetstoornis.


Kom te weten wat Amir Bachrouri en Kato Marynissen verwachten van hun vriendschappen.


Tournée Amicale is een podcast van Joetz in samenwerking met Het Geluidshuis. 


Host: Linde Merckpoel

Gasten: Amir Bachrouri en Kato Marynissen

Regie en concept: Leen Renders

Opname, mix en montage: Bram Coumans

Muziek: Rumbaristas 

Achter de schermen: Ann Desmet, Katarina Martynowski en Marijke Guetens


Heb je genoten van deze aflevering? Laat dan een recensie achter, zo vinden anderen makkelijk de weg naar deze podcast.


Meer info op tourneeamicale.be.

More episodes

View all episodes

 • 5. #5. Senne Misplon & Ferre Noyez over online vs. reality

  42:43
  Blijft je vriendschap duren wanneer iemand een radicaal andere mening heeft dan jij? Zijn online vriendschappen even waardevol als vriendschappen in real life? En kan je van elke vriend hetzelfde verwachten? Linde Merckpoel vraagt het aan Senne Misplon (22) en Ferre Noyez (16). Beide jongeren behoren tot de LGBTQ+ gemeenschap, dat heeft een grote invloed op de vriendschappen in hun leven.Friends come in different shapes and sizes. Senne Misplon en Ferre Noyez vertellen er alles over.Tournée Amicale is een podcast van Joetz in samenwerking met Het Geluidshuis. Host: Linde MerckpoelGasten: Senne Misplon en Ferre NoyezRegie en concept: Leen RendersOpname: Frank DuchêneMix en montage: Olivier Marga & Bram CoumansMuziek: Rumbaristas Achter de schermen: Ann Desmet, Katarina Martynowski en Marijke GuetensHeb je genoten van deze aflevering? Laat dan een recensie achter, zo vinden anderen makkelijk de weg naar deze podcast.Meer info op tourneeamicale.be.
 • 4. #4. Sam Carton & Johannes Hermans over uitdagingen

  34:52
  Linde Merckpoel spreekt met twee moedige mensen over hoe zij - elk op hun eigen manier - vriendschappen beleven, zowel in goede als in slechte tijden. Sam Carton (19) surft door het leven op één been en Johannes Hermans (21) wordt op zijn levenspad vergezeld door het syndroom van Asperger. Sam Carton en Johannes Hermans over opstaan en verder wandelen dankzij de steun van vrienden.Tournée Amicale is een podcast van Joetz in samenwerking met Het Geluidshuis. Host: Linde MerckpoelGasten: Johannes Hermans en Sam CartonRegie en concept: Leen RendersOpname: Bram CoumansMix en montage: Olivier MargaMuziek: Rumbaristas Achter de schermen: Ann Desmet, Katarina Martynowski en Marijke GuetensHeb je genoten van deze aflevering? Laat dan een recensie achter, zo vinden anderen makkelijk de weg naar deze podcast.Meer info op tourneeamicale.be.
 • 2. #2. Helena Lambrecht & Amber Declercq over framily

  32:09
  Linde Merckpoel schenkt opnieuw de glazen vol en praat over vriendschappen ver van huis met Helena Lambrecht (20) en Amber Declercq (23). Beiden zijn ze net terug van een ver avontuur. Amber heeft een grote familie en Helena verloor twee jaar geleden haar papa die ook haar beste vriend was. Ontdek in deze aflevering hoe dat een invloed heeft op hun vriendschappen.Helena Lambrecht en Amber Declercq vertellen over vriendschappen dichtbij en ver van huis.Tournée Amicale is een podcast van Joetz in samenwerking met Het Geluidshuis.Host: Linde MerckpoelGasten: Amber Declercq en Helena LambrechtRegie en concept: Leen RendersOpname, mix en montage: Bram CoumansMuziek: Rumbaristas Achter de schermen: Ann Desmet, Katarina Martynowski en Marijke GuetensHeb je genoten van deze aflevering? Laat dan een recensie achter, zo vinden anderen makkelijk de weg naar deze podcast.Meer info op tourneeamicale.be.
 • 1. #1. Floor Denil & Mo Dewaele over beste vrienden

  34:26
  Is het belangrijk om een vaste vriendengroep te hebben? Is je leven pas compleet als je een beste vriend hebt? Hoe eerlijk ben je tegen je vrienden? En heeft hoogsensitiviteit invloed op hoe je een vriendschap beleeft?Kom in deze aflevering te weten of Floor Denil en Mo Dewaele kiezen voor 10 losse fladdervrienden of 1 goede vriend.Tournée Amicale is een podcast van Joetz in samenwerking met Het Geluidshuis. Host: Linde MerckpoelGasten: Mo Dewaele en Floor DenilRegie en concept: Leen RendersOpname, mix en montage: Bram CoumansMuziek: Rumbaristas Achter de schermen: Ann Desmet, Katarina Martynowski en Marijke GuetensHeb je genoten van deze aflevering? Laat dan een recensie achter, zo vinden anderen makkelijk de weg naar deze podcast.Meer info op tourneeamicale.be.
 • #0. Teaser Tournée Amicale

  01:09
  Kunnen vriendschappen veranderen na verloop van tijd? Moet je investeren in je vrienden? En wat verwacht je van elkaar? In deze podcast gaat Linde Merckpoel in gesprek over vriendschap met 2 jongeren tussen 16 en 26 jaar. Zij delen in 5 afleveringen hun wijsheden, inzichten en ervaringen. Want sharen is caren. Tournée Amicale is een podcast van Joetz in samenwerking met Het Geluidshuis. Met host Linde Merckpoel en gastsprekers Mo Dewaele, Floor Denil, Johannes Hermans, Sam Carton, Amber Declercq, Helena Lambrecht, Senne Misplon, Ferre Noyez, Amir Bachrouri, Kato Marynissen.Regie en concept: Leen RendersOpname: Bram Coumans en Frank DuchêneMix en montage:  Bram Coumans en Olivier Marga Muziek: Rumbaristas Achter de schermen: Ann Desmet, Katarina Martynowski en Marijke Guetens.Meer info op tourneeamicale.be.