Share

cover art for BONUS: Hvordan har pandemien påvirket deg og hvilke muligheter har den gitt?

Topplinjen: Bak tallene med finansdirektørene

BONUS: Hvordan har pandemien påvirket deg og hvilke muligheter har den gitt?

Season 4

Gjennom sesong fire av Topplinjen har vi stilt gjestene våre bonusspørsmålet: Hvordan har pandemien påvirket deg, og hvilke muligheter har den gitt? Hør Jan Tore Sanner, Martin Skancke, Jon Erik Reinhardsen, Lars Løddesøl, Ragnar Kårhus, Stein Eriksen og Sjur Gaaseide dele sine tanker.

 

Arbeidslivsekspert og partner i Deloitte, Eva Gjøvikli og programleder Marte Ramuz Eriksen, diskuterer svarene.

More episodes

View all episodes

 • 1. Fra tall til talent: CFOens nye DNA med Nina Riibe | Econa

  31:24
  Anatomien til den moderne CFOen er i stadig endring. Hva mener administrerende direktør i Econa når hun sier at dagens CFOer også bør være mer involvert i prosessen for å beholde talentene? Nina Riibe har bakgrunn som blant annet tidligere toppsjef i Geelmuyden Kiese, og fikk mye oppmerksomhet da hun i fjor høst delte offentlig en over 13 år gammel krise som har gitt varige konsekvenser etter hennes tid som CFO. Men hvorfor akkurat nå? Og hvilke læringspunkter tar hun med seg når hun skal jobbe for å holde på de beste hodene?Vil du bli bedre kjent med våre CFO services? Se cfo.deloitte.no.
 • Ny sesong 7. september!

  00:40
  I Topplinjen går vi bak tallene sammen med Norges fremste CFOer. Her deler vi erfaringer, og snakker om utfordringene og mulighetene som møter deg som CFO. For å bli bedre kjent med våre CFO services – se cfo.deloitte.no.
 • BONUS: Hva kan ledere lære av dagens unge arbeidstakere?

  19:31
  Hva kan ledere og unge arbeidstakere lære av hverandre? Våre gjester byr på et nyansert bilde. Hør deres svar, når vi runder av årets sesong med latter, gode tips og lærerike refleksjoner som du kan ta med deg inn i det nye året. Arbeidslivsekspert og Partner i Deloitte, Eva Gjøvikli og programleder, Marte Ramuz Eriksen, diskuterer svarene.  
 • 5. Samspillet mellom styret og CFO, med Jon Erik Reinhardsen

  26:37
  I Topplinjen møter du noen av Norges fremste CFOer. Denne uken endres perspektivet når vi får besøk av — ikke bare sjefen til CFO — men «sjefen til sjefen». Styreleder i Equinor og leder av revisjonsutvalget i Telenor, Jon Erik Reinhardsen gjester ukens podkast og deler sine refleksjoner om hva som er en god CFO, sett fra et styreperspektiv. Med seg inn i diskusjonen får han selskap av Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS. Hva er nøkkelen til et godt samspill mellom styret, styreleder og administrasjonen?
 • 5. Mulighetsorientering med CFO i Schibsted, Ragnar Kårhus.

  27:02
  Noen lammes av kriser. Andre finner et ekstra gir. CFO i Schibsted, Ragnar Kårhus, gjester ukens Topplinjen. Hør Schibsteds endringsreise, hvordan krisetid til en mulighetsarena og etterpåklokskapen fra bakspeilet. Han får selskap av Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS.
 • 4. Snuoperasjonen i XXL med CFO, Stein Eriksen

  28:32
  Fra krisehøst til salgsbonanza. Bli med på en berg- og dalbanetur i sportsbransjen, når CFO i XXL, Stein Eriksen, gjester ukens Topplinjen. Sammen med Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS, deler Eriksen sine tanker om hvordan hans rolle har endret seg og hva som ble suksessfaktorene for å snu XXL fra krise til suksess. 
 • 3. Fra CFO til CVO med CFO i Storebrand, Lars Løddesøl

  28:11
  Verdibegrepet er i endring og CFO i Storebrand, Lars Løddesøl, har klare formeninger om hvordan hans rolle har endret seg. Tiden er moden for nytenkning rundt CFO-rollen og den helhetlige verdiskapingen dagens CFOer må stå i spissen for. Med seg inn i diskusjonen får han selskap av Anne Jones, leder av Deloittes CFO-program og programleder, Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS.
 • 2. Veien mot globale bærekraftstandarder med Martin Skancke

  28:30
  Hvordan navigere i jungelen av ulike bærekraftstandarder? Martin Skancke, leder for PRI og styremedlem i Storebrand ASA, gjester ukens episode. Sammen med Anne Jones, partner i Deloitte, og programleder Marte Ramuz Eriksen, partner i ZYNK AS, diskuteres hvordan bærekraftrapporteringen kan skape økt verdi ved å integreres i strategiprosessene.