Liverpool FC: The Kopite Podcasten

del

S01E17 Grunnkurs i billettkjøp på 20 minutter

Season 1, Ep. 17

Grunnkurs i billettkjøp på 20 minutter


Det er ingen spørsmål vi i supporterklubben får oftere enn: «Hvordan kan jeg skaffe meg kampbilletter?». Her har vi forsøkt å forklare det på 20 minutter.


Neste uke starter det offisielle billettsalget for alle ligakampene til etter nyttår. Men hvordan kan man kjøpe billetter på egenhånd rett fra klubben?


I denne spesialepisoden av The Kopite Podcasten prøver Tore Hansen på 20 minutter å gi en nybegynnerguide til Arve Vassbotten om hvordan han kan kjøpe billetter direkte fra klubben.


I podcasten prøver vi å besvare hvordan man får tilgang, hvor mange billetter man kan kjøpe, hvordan historikk og credit fungerer, hvordan salget er på cupkamper og bortekamper, hvordan du får ut billettene, og snakker også om andre alternativer for å skaffe seg billetter, som hospitality og turpakker. 


Som lovet i Podcasten, så samler vi her også noen nyttige linker til mer innhold. 


Det aller viktigste å huske på om du ønsker å handle billetter i november-utslaget er at du må sikre deg LFC Official Membership før midnatt engelsk tid torsdag 15. november.

Skal du kjøpe billetter rett fra klubben er LFC Official Membership et «must». Du må kjøpe enten Full Membership, Membership Light eller Junior Memberhip (for de som er 16 år eller yngre). NB: Ikke International Membership. Sjekk mer på denne linken.

Det meste du trenger å vite om billettsalg finner du på Liverpool.no/billetter/

Her kan du lese flere detaljer om billettsalget nå i november. 

Flere episoder