Liverpool FC: Pausepraten

Share

Nå blir det tittelkamp helt inn

Season 4, Ep. 227

I onsdagens «Pausepraten» hører vi hva Jürgen Klopp sa etter seieren mot Southampton. Han snakker både om kampen, der han gjorde ni bytter på laget, om tittelkampen som nå vil avgjøres på søndag og om skaden til Joe Gomez.

More Episodes

 • 199. Scousernes festaften, noe å tenke på for Klopp, Bobby og tidenes Bosman-signering

  37:36
  Det ble scousernes store dag da Liverpool slo Leicester 3–0 på mandag. Curtis Jones scoret to ganger og Trent Alexander-Arnold scoret det siste målet på en frisparkperle. Liverpool har sikret seg spill i Europa League, og holder oppe presset på lagene i topp fire om en plass i Champions League, og neste helg skal minst en klubblegende takkes av på Anfield.  Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Jens Bessesen i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».  Dette er temaene: (Tidspunktene kan avvike noe pga reklame) 0:42: Curtis Jones har startet i ni kamper på rad og scoret tre ganger: – En småarrogant, småfrekk scouser som har brukt tid på å tilpasse seg Klopp-fotballen. Nå er han kanskje den største av de positive tingene som har skjedd i vår og det nærmeste vi har kommet en ny Wijnaldum. 06:13: Jones og Bajcetic gir Klopp noe å tenke på før sommeren. 12:48: Trent i den nye rollen: – En åpenbaring som overgår alt man kunne forvente. 17:27: En undervurdert side av Salah, og Alisson drepte Leicester plan. 21:43: Topp fire-kampen. 25:44: Er det noen spillere fra Leicester som bør plukkes opp, om de rykker ned. 28:01: En hyllest til Roberto Firmino: – En spiller det er umulig å ikke like.  30:47: James Milner, er han tidenes Bosman-overgang for Liverpool? 
 • 198. Håpet tent etter perfekt helg, kontroversiell ansettelse og spennende spillere

  36:23
  Forrige helg gikk absolutt alt Liverpools vei, og plutselig er håpet og drømmen om Champions League neste sesong tilbake. Arve Vassbotten har med seg Arild Skjæveland og Tore Hansen i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».    Dette er temaene:(Tidskodene kan avvike noe pga reklame) 01:01: Vi hadde avskrevet Champoions League-spill helt for et par episoder siden, men hva er følelsen nå? Og hvilke lag og kamper kan avgjøre dette? 08:18: Seks strake seiere for Liverpool, åtte kamper på rad uten tap. Vi har jo håpet hele sesongen at laget skulle klare å opparbeide seg en slik seiersrekke. Kanskje kom den i tide, kanskje kom den akkurat for seint. Hva har skjedd med laget som gjør at rekka kommer nå? 12:16: Mandag møter Liverpool et Leicester i kjempeproblemer, og som ligger under nedrykksstreken nå. 15:27: Jörg Schmadtke ser ut til å bli ny sportsdirektør eller får en rolle som rådgiver i Liverpool. Akkurat hva det er snakk om har vært litt uklart. Hvem er han? 30:35: Denne sommeren står sannsynligvis de ikoniske draktnummerne 7, 8, 9 og 10 ledige i Liverpool. Noen spillere får kanskje nye draktnummer, mens det også kan bli noen nye spillere som ikler seg disse draktnummerne. Hva er de mest spennende navnene som har dukket opp på ryktebørsen rundt Liverpool den siste uka?
 • 197. – Hitchcock ville slitt med å få til en like bra thriller

  38:38
  Det har aldri vært kjedelig å følge Liverpool, og søndagens kamp på Anfield ble en vanvittig thriller med to mål på overtid og seiersmål fra en iskald Diogo Jota foran the Kop. Curtis Jones fikk nok en start, Jota er en «street fighter» og vi ser på Darwin Nunez sin ideelle rolle i laget. Mari Lunde har med seg Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten». Dette er temaene: (Tidskodene kan avvike noe) 01:00: – Hitchcock hadde slitt med å få til en like bra thriller05:00: Er Curtis Jones god nok12:30: – Diogo Jota er en street fighter18:10: – Luis Diaz har rykket21:00: Darwin Nunez sin ideelle rolle23:00: Snodige unnskyldninger25:00: Bekymringsverdig å kaste bort en tremålsledelse27:30: – Jeg sitter med en oppfattelse av at Jürgen Klopp har løst gåta33:00: Det går mot Europa League35:00: – Forventer seks poeng i de neste to kampene
 • 196. – Det lyser arroganse av ham – men på en god måte. Han oser av selvtillit nå

  36:27
  Mot West Ham vant Liverpool endelig en kamp i sine hvite bortedrakter. Men viktigst av alt, Liverpool er ubeseiret på fem kamper, har vunnet tre strake og har for alvor meldt seg på i kampen om europacup-plasser igjen. Arve Vassbotten har med seg Tore Hansen og Jens Bessesen  og «Pausepraten – The Kopite Podcasten». Dette er temaene:  (Tidskodene kan avvike noe) 01:11: Hva tenker vi om Liverpools europacupsjanser nå da? 05:32: I helga ble det seier mot Nottingham Forest og en ny seier kom mot West Ham onsdag. Vi oppsummerer de to kampene – Denne smakte enda bedre enn 6–1 mot Leeds. 09:48: Selvtilliten tilbake i hele laget og det samme er gegenpresset. 12:57: Vi har nå fått enda et par kamper å vurdere Trent Alexander-Arnold i sin nye rolle på. Denne måneden har han nå fem assist! 18:41: Vi snakker mye om den nye rollen til Trent, men også alle de andre tre i forsvaret har samtidig fått litt annerledes roller, og vi snakker om at vanDijk er de tunge flaggenes største offer. 21:27: Hvorfor Trent bare på midtbanen kanskje ikke er en så god idé. 23:56: Cody Gakpo – er han den nye Firmino? 27:23: Spillerne som har mest å bevise resten av sesongen.31:50: Arsenal, skal vi ha sympati med dem nå?34:42: Tottenham-kampen.
 • 195. Storspill i ny rolle, to frem fra glemselen og tre spillere til prisen av én

  49:28
  Lite smaker bedre etter en litt tung periode, som en storseier. Liverpool slo Leeds 6–1, der hele angrepsrekka kom på scoringslista igjen og der Trent Alexander-Arnold storspilte i sin nye hybridrolle.Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Arild Skjæveland i «Pausepraten – The Kopite Podcasten. Dette er temaene:(Tidskodene kan avvike på grunn av reklame)   00:32: Diogo Jota takket for tillitten med sitt første mål på over ett år, og hele angrepsrekka leverte. Hvordan skal Klopp disponere dem nå som også Luis Diaz er tilbake? 07:37: Mot Arsenal så vi konturene av Trent2.0, T2 eller hva vi skal kalle ham. Han er ikke halvt maskin og halvt menneske som Terminator, men halvt høyreback og halvt midtbanespiller, og har vel for så vidt vist denne sesongen at han slett ikke bare er en maskin. Men i denne kampen fikk vi virkelig se hva hybrid-Trent kan utrette. – Trent kommer aldri til å bli en vaskeekte forsvarsspiller, men han bidrar så mye ellers. Det var fascinerende å se hvor effektiv han kunne være på midten. Han har så mye kvaliteter at man må finne plass til ham. 19:02: Curtis Jones har vært plaget av mystisk skade, men nå virker han også å få en «ny vår». Og han spiller virkelig for framtiden. 25:09: Et helt lag som kan forsvinne til sommeren. 31.00: Spillere inn: Tre spillere for prisen av en Bellingham, og en stor oppgradering fra de som forsvinner. 45:15: Hvordan skal Klopp disponere mannskapet nå?
 • 194. – Jeg er rett og slett forbanna! Hva skal nå skje til sommeren?

  51:08
  I ett år har vi hørt om Jude Bellingham, drømt om Jude Bellingham og kanskje også trodd på at Liverpool endelig skulle sprenge overgangsbudsjettet ved å sikre seg Jude Bellingham. Men nå har vi fått en real kalddusj med nyheten om at Liverpools interesse for Bellingham har kjølnet, samtidig med at Champions League-håpet nærmest har forsvunnet.Arve Vassbotten har med seg Tore Hansen og Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten» der det blir mye snakk om hva som nå skal skje til sommeren? Dette er temaene: (Tidskodene kan avvike på grunn av reklame) 00:40: Jude Bellingham-sagaen, amatørmessig håndtering og gjerrige eiere. 06:55: Hva skjer med ny sportsdirektør og eierskapet? 10:55: Å ha lest seg til en spiller har kostet for dyrt denne sesongen og den neste. Dette er sommeren som vil definere om Liverpool skal kjempe om topp fire eller titler.  13:40: Om vi ikke kan konkurrere med andre om pengebruk, så må vi være i en posisjon til å kjempe om toppspillere og vise at vi ikke er akterutsteilt. 17:00: Liverpool trenger fart og energi på midtbanen, og aller helst en ledestjerne. 25:27: FSGs modell i ferd med å smuldre opp og den må justeres. 30:16: Klopp står overfor den største utfordringen han har hatt når det kommer til spillerkjøp.  32:16: Hva trengs egentlig i sommer? Og spillere ute av form. 37:58: Unggutter og konkurranse om plassene.  39:43: Mot Arsenal brukte Klopp Trent Alexander-Arnold i en slags høyre midtbaneposisjon offensivt. Kan han bli omskolert, eller trenger han bare en konkurrent? 46:22: Er håpet om Champions League-kvelder på Anfield neste sesong drept nå?  48:06: Europa League, Conference League eller en sesong uten europacup. 
 • 193. Klopp snakker om Trents "nye" rolle, og Firmino har gitt sitt første intervju siden avgjørelsen om å forlate Liverpool

  05:37
  Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan spillerne reagerte på å ligge under mot Arsenal. Han snakker også om den "nye" rollen til Trent Alexander-Arnold, som etterhvert fungerte bra. Roberto Firmino har gitt sitt første intervju etter at det ble kjent at han forlater klubben til sommeren. Og nå er det teoretisk umulig for Liverpool å bli ligamester, og det begynner å se dårlig ut for fjerdeplassen.Dette er den siste episoden av «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» i denne omgang. Vi har etter en vurdering besluttet å legge ned den daglige nyhetsoppdateringen fra oss for heller å satse på andre podcastformater. De kommer vi tilbake til seinere. Men fortsatt vil Liverpool.no være oppdatert med ferske nyheter gjennom hele dagen, hver dag. 
 • 192. Klopp kaller poengdelingen i London for et skritt i riktig retning, og Chelsea fordømmer upassende sanger

  04:56
  Det ble målløst på Stamford Bridge, hvor Klopp gjorde store endringer i lagoppstillingen. Tyskeren innrømmer at å gjøre tre endringer i forsvarsrekka førte til noen problemer. Han ser poengdelingen som et lite steg i riktig retning. Chelsea tar avstand fra hjemmesupporternes upassende sanger, og Liverpool mener det må bli slutt på hetsing av fotballtragedier.
 • 191. FSG skal være klare for å punge ut for Bellingham

  05:25
  Ifølge journalister rundt klubben skal FSG være klare for å åpne lommeboka denne sommeren og støtte Klopp med betydelige summer for å sikre ham hans største transfermål. Liverpool møter Chelsea på Stamford Bridge, og det meldes at flere av Liverpools stjernespillere vil benkes.