Share

cover art for – Michael Edwards anbefalte ham til alle klubbene i Europa

Liverpool.no: Pausepraten

– Michael Edwards anbefalte ham til alle klubbene i Europa

Season 6, Ep. 60

I denne episoden av «Liverpool.no: Pausepraten» får journalist Jens Bessesen besøk av David Lynch. Han er en av journalistene som følger Liverpool FC tettest, og snakker blant annet om sportsdirektør Richard Hughes, fotballdirektør Michael Edwards, Xabi Alonso, Jürgen Klopp og skadesituasjonen i Liverpool.

More episodes

View all episodes

 • 70. Historien om Jürgen Klopp, del 5: En verdig avskjed

  35:25
  «Pausepraten Dokumentar»: I del fem av «Historien om Jürgen Klopp», ser vi tilbake på den siste sesongen med den høyt verdsatte tyskeren i sjefsstolen på Anfield. Bli med på kampdag mot Wolves – den aller siste dansen, hvor han selv sto for det aller første Arne Slot-ropet på Anfield, og hvor voksne menn og kvinner på tribunen måtte tørke tårene.Intro og avslutningsmusikk: The Epic 2 by Rafael KruxLink: https://filmmusic.io/song/5384-the-epic-2-License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/Music promoted on https://www.chosic.com/free-music/all/Undertow by Scott Buckley | www.scottbuckley.com.auMusic promoted by https://www.chosic.com/free-music/all/Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
 • 69. Takk for alt, Jürgen!

  52:50
  Så er øyeblikket kommet. Øyeblikket ingen av oss ønsket. Øyeblikket vi håpet at var noen år unna. Øyeblikket der vi skal ta farvel med Jürgen Norbert Klopp. Søndag blir en trist og vakker dag på samme tid, vi skal felle noen tårer både i glede over det han har gitt oss, og i sorgen over å bli forlatt. Arve Vassbotten har med seg Tore Hansen og Stefan Fosse i «Liverpool.no: Pausepraten». Tre generasjoner av Liverpool-fans, som har latt seg prege av Klopp på ulike vis. Denne episoden handler om arven etter Klopp, og med et lite glimt inn i fremtiden ...
 • 68. – Slett Instagram og Twitter og konsentrer deg om fansen som støtter deg

  34:08
  Sola skinte over Merseyside mens Liverpool tidvis herjet med Tottenham søndag ettermiddag, men Darwin Nunez har stjålet mye av oppmerksomheten til tross for et kort innhopp. Hva slags melding er det uruguayaneren prøver å sende oss?Mari Lunde har med seg Jens Bessesen og Stefan Fosse til å snakke om Nunez-situasjonen, Salahs gode kamp og fremtid, samt Harvey Elliotts sterke sesong. Skal «superinnbytteren» fortsette i den rollen, eller spilte han seg inn i startoppstillingen etter kampen mot Tottenham?
 • 67. – Liverpool har gjort det vanskelig ved å vente så lenge

  53:10
  Det blir nok ingen flere titler i Jürgen Klopps siste dager som Liverpool-manager, men Champions League-spill til neste sesong er i hvert fall så godt som sikret. Det er gode nyheter for manageren som skal ta over etter Klopp, og det ser ut til å bli Arne Slot. Til denne episoden av «Pausepraten» har vi fått inn så mange lytterspørsmål at vi vier hele episoden til å svare på dem.Arve Vassbotten har med seg Mari Lunde og Arild Skjæveland til å snakke om Salah-situasjonen, kontraktene til van Dijk og Trent AlexanderArnold, hvem som bør ut og inn av laget, om vi må senke forventningene til neste sesong og mye annet.
 • 66. Dokumentar: Dette er Arne Slot

  26:41
  Manageren Liverpool nå linkes kraftig til har en veldig stor stjerne i Nederland, hvor han har oppnådd store ting på lite budsjett så langt i sin managerkarriere. I denne Pausepraten dokumentar, prøver vi å bli litt bedre kjent med det som kan bli Liverpools neste manager, Arne Slot. Forteller er Arve Vassbotten, mens Arild Skjæveland og Tore Hansen også bidrar i podcasten.Intromusikk Pausepraten: The Epic 2 by Rafael Krux Link: https://filmmusic.io/song/5384-the-epic-2- License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Music promoted on https://www.chosic.com/free-music/all/.
 • 65. – Trent er alfa og omega om vi skal vinne tittelen!

  40:25
  Akkurat da vi fryktet en total kollaps i sluttspurten på denne sesongen, vartet Trent Alexander-Arnold opp med en frisparkperle som minnet oss om hvor vakkert fotball er igjen og hvor raskt følelsene kan svinge i dette spillet. Nå kan vi igjen gå fra tvilende til i hvert fall litt troende i ligainnspurten og den siste måneden med Klopp som manager. Arve Vassbotten har med seg Stefan Fosse og Tore Hansen i «Liverpool.no: Pausepraten – The Kopite Podcasten».
 • 64. Hodet sier det er over, men i hjerte er det håp om et mirakel

  34:31
  For en forskjell et par 90-minuttere og en uke kan gjøre på humøret til oss Liverpool-supportere. Torsdag formiddag så alt rosenrødt ut, før det som i teorien skulle bli en transportetappe til semifinalen i Europa League, og vi var på delt førsteplass i Premier League. Det var en fantastisk sesong. Så kom det 3–0 tap mot Atalanta på Anfield. Så et 1–0 tap for Crystal Palace på Anfield. Der og da hadde sesongen gått fra fantastisk til fiasko. Slik føltes det i hvert fall. Alt håp om å vinne noe mer denne sesongen, virket plutselig å være borte. For Liverpool så ut til å ha mistet alt som har ført dem hit. Men heldigvis da så fikk vi 90 minutter med Arsenal mot Aston Villa, som igjen ga noe håp i mørke, og minnet oss om at det faktisk er mulig for andre å rote det til også. I «Liverpool.no: Pausepraten» har Arve Vassbotten med seg Jens Bessesen og Mari Lunde for å snakke seg gjennom den siste ukens nedturer, og forhåpentligvis finne fram noen lyspunkter.Intromusikk Pausepraten: The Epic 2 by Rafael Krux Link: https://filmmusic.io/song/5384-the-epic-2- License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Music promoted on https://www.chosic.com/free-music/all/
 • 63. Noe av det mest frustrerende noen gang og Amorim-nyheter

  57:41
  Det føles som et fullstendig ran, men Liverpool åpnet selv døra for ranerne, og var ikke i nærheten av å gi dem den straffen de fortjente på Old Trafford. Dermed har Liverpool gitt fra seg ledelsen i Premier League, med sju kamper igjen. Men det har også kommet nyheter i managerjakten, der Ruben Amorim nå seiler opp som mannen Liverpool går for. Den ene ble så sjokkert og taus på utligningen til Man Utd at han skrudde av lyden på TV-en resten av kampen, han andre måtte gå ut da det var straffespark. Arve Vassbotten har med seg Arild Skjæveland og Torbjørn Flatin i «Liverpool.no Pausepraten». Vi diskuterer Manchester United-kampen, tittelkampen og en nær forestående kvartfinale i Europa League, managerjakten, Szoboszlai vs Elliott, Salahs fremtid, og mye mer.  Intromusikk Pausepraten: The Epic 2 by Rafael Krux Link: https://filmmusic.io/song/5384-the-epic-2- License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Music promoted on https://www.chosic.com/free-music/all/
 • 62. – Man kan ikke safe seg til et ligagull

  01:02:43
  Liverpool slo Brighton, Liverpool slo Sheffield United, Liverpool er på tabelltopp, og Liverpool har omsider tatt over tittelen som gullfavoritt. Men er de litt for forsiktige?Alexis Mac Allister storspiller, og med spillere på vei tilbake fra skader ser det lyst ut på Merseyside, men på søndag venter erkefienden. Kan Liverpool få revansj etter det ergerlige tapet i FA-cupen?Og med Xabi Alonso ute av dansen, kan Michael Edwards og Richard Hughes overraske med å dra et nytt navn opp av hatten?Mari Lunde har med seg Arve Vassbotten og Tore Hansen i «Liverpool.no Pausepraten», der de ser frem til helgens storkamp mot Manchester United, kampen om ligatittelen, Alonso-skuffelse og en diskusjon om FSG.