Share

cover art for 13. Sinkkuelämää, seksitreffejä ja tinderöintiä

Terapian tarpeessa

13. Sinkkuelämää, seksitreffejä ja tinderöintiä

Season 2, Ep. 6

Puhetta villeistä sinkkuvuosista. Tai pikemminkin kuukausista. Todettiin, että se on vaan vaikeeta olla näin hot, kun ottajia on niin ettei sinkkuina pysty pysymään. Mutta meidän tapauksessa laatu korvaa määrän. Sinkkuaika on ollut lyhyttä ja antoisaa ja tällä kertaa tarinoita siitä. Treffejä, seksitreffejä, tinderöintiä, hyperventilaatiota ennen treffejä, mokia...

More episodes

View all episodes

 • 5. 12. Koronakotoilua, heppapelejä ja viinistreameja

  36:50
  Terapian tarpeessa-podcast pysyy taajuuksilla koronasta huolimatta. Miten korona vaikuttaa meidän elämiimme? Ollaanko hamstrattu muiden suomalaisten tavoin vessapaperia? Entä miten Jenni pärjää yksin kotona, ilman lapsia ja mikä on Erikan uusi harrastus?
 • 4. 11. Menkat, mensut, hillopäivät, Täti punainen.

  34:21
  Puhutaan lähes kaikille naisille tutusta asiasta, eli menkoista. Koska miksi ei? Ne ovat yksi maailman luonnollisimmista asioista, joten ne ansaitsevat oman jakson. Milloin meillä on menkat alkaneet, odotettiinko niitä? Sattuuko meitä? Seurataanko me meidän kiertoa? Entä tietääkö Erika mikä on PMS?
 • 2. 9. Elämässä eteenpäin - Koska on soveliasta ladata Tinderi?

  37:07
  Uudessa jaksossa puheenaiheena erot, eroaminen ja myös se eron jälkeinen elämä. Eroaminen ei ole koskaan helppoa, mutta täytyy ymmärtää, että jokainen käsittelee sen eri tavalla. Jaksossa puhutaan suruajasta, Tinderistä, tisseistä ja seksileikeistä. Entä mitä tapahtui, kun Jenni kokeili ensimmäistä kertaa Tinderiä?Kuuntele koko jakso ja käy kommentoimassa sitä Instagramissa tilillä @terapian_tarpeessa tai lähetä sähköpostia terapiantarpeessa@outlkoo.com
 • 1. 8. Täällä taas! Vuosikooste

  41:32
  Terapian tarpeessa podcast palaa tauolta! Jenni ja Erika ovat täällä taas alkuvuoden tauon jälkeen. Uuden kauden ensimmäisessa jaksossa palataan hetkeksi vuoteen 2019, ennen kuin siirrytään uudelle vuosikymmenelle. Miten edellinen vuosi meni ja mitä odotetaan tulevalta vuodelta. On ihanaa olla back.
 • 7. 7. Puhetta parisuhteesta

  35:45
  Tällä kertaa höpötetään parisuhteesta. Jenni ja Eristäjä ovat olleet yhdessä peräti 11 vuotta ja Erika on ollut oman miehensä kanssa kimpassa vuoden. Jaksossa paljastetaan myös, mikä Eristäjää kiinnosti edellisillä treffeillä seuralaista enemmän.
 • 6. 6. Ei ihan ensisilmäyksellä

  35:43
  Jenni ja Erika muistelevat ensitapaamisiaan miestensän kanssa. Kummassakin suhteessa toinen on ihastunut toista nopeammin, mutta siitä huolimatta yhteinen sävel on lopulta löytynyt. Jenni paljastaa, että heidän ensimmäisillä treffeillään on ollut mukana esiliina ja Erika kertoo, kuinka yritti aluksi vakuutella kaikille ettei ollut ihastunut. Jaksossa puhutaan myös suoran toiminnan puolesta...
 • 5. 5. Kadonneet muffinssit ja mitä muuta meille kuuluu

  33:33
  Tämän viikon jaksossa Erika ja Jenni kertovat kuulumisistaan. Erika kertoo, miten kävi, kun puhelin oli huollossa ja avaimet tallessa kotona. Jennillä on tarina siitä, mitä tapahtui vartioimatta jääneille muffinsseille.
 • 4. 4. Jouluspeciaali: Tapettava kalkkuna ja varvasongelma instassa

  32:09
  Kulkuset, kulkuset, ne kilvan helkkäilee... Tällä kertaa Jenni ja Erika fiilistelevät yhdessä joulua. Totuttuun tapaan aiheet harhailevat hieman, mutta joulun fiilis on vahvasti läsnä. Naiset pohtivat muun muassa sitä, mihin Erikan pienessä asunnossa saadaan mahtumaan kuusi, kun mies sellaisen haluaisi. Jenni kertoo jouluperinteistään, sillä Erikalla niitä ei ole. Entä miten Erikan inhoavat varpaat liittyvät aiheeseen? Tervetuloa kuuntelemaan.