Share

cover art for Soort van Aflevering 87: Benefietpodcast

Tekengeld

Soort van Aflevering 87: Benefietpodcast

Season 1, Ep. 87

Benefietpodcast voor Turkije:


De korte route : http://bit.ly/3IqRQgE


Hoi luisteraar! Al vanaf het moment dat de aardbevingen in Turkije en Syrië hebben plaatsgevonden en daarmee een immense schade hebben aangericht aan de regio wilde ik ook iets doen om de mensen van het getroffen gebied te helpen. 


Een donatie heeft natuurlijk geen tegenprestatie nodig, maar dat wil ik wel graag doen. Daarom heb ik contact opgenomen met mijn podcastvriend voor het leven: Peter Buurman. Samen stoffen wij onze microfoons af en gaan het gesprek weer aan. Waarover? Dat bepaal jij.


In ruil voor een donatie bepaal jij ons gesprek. Wil jij weten of het ooit nog goed komt met het moderne voetbal? Heb jij in de afgelopen jaren een mascotte in de vorm van een enorme artisjok gezien en gedacht: hierover wil ik Yordi en Peter horen? Dit is je kans.


1 donatie = 1 vraag. Alle opbrengsten gaan naar Ahbap. Ahbap is een onafhankelijke hulp organisatie die in 2017 in het leven is geroepen door Haluk Levent (https://en.wikipedia.org/wiki/Haluk_Levent).


https://ahbap.org/disasters-turkey


Dank en tot snel!


Ps. een donatie namens een bedrijf doen? Bij een donatie van € 500,- of meer zetten Peter en ik jouw bedrijf nog even in het zonnetje! (tenzij wij een moreel bezwaar hebben tegen het bedrijf dan storten wij het terug.)

More episodes

View all episodes