Talk-in Closet

Share

Sex till vilket pris som helst! En liten diskussion om prostitution!

Season 2, Ep. 1

Välkommen till andra säsongens första avsnitt av podcasten "Talk-in Closet". I detta avsnitt fortsätter vi på den serie avsnitt om sex som vi avslutade förra säsongen, och som kommer dyka upp då och då under säsongen. Denna gången har vi dock en annan infallsvinkel, då vi istället för att diskutera vad som är biologi och vad som är kultur nu valt ett mycket känsligare ämne, nämligen prostitution. Vi tyckte det vore bra att inte bara prata själva om detta ämne, utan en kvinnas synvinkel. Därför har vi en kvinnlig gäst med oss i diskussionen denna gång. Hon heter Linda Gerstenmayer.


För övrigt får du i detta avsnitt också höra när vi intervjuar sexarbetaren Handsome gentleman 32, om hans yrkesval.

Självklart får du också en liten uppdatering på de allt mer dramatiska vädret som härjar inom världspolitiken.


Vill du stödja oss så går det bra att swisha till 0707444818, numret står på Christer Jervhäll. Skriv "Talk-in Closet" i meddelande ifall du swishar så att vi kan allokera pengarna till denna podcast.

More Episodes

7/5/2021

Man eller mes? En diskussion om manlighet, med komikern Erik Berglund

Season 3, Ep. 4
I detta, sista avsnitt av säsongs tre diskuterar, och vrider och vränger vi på begreppet manlighet. Precis som att vi upplevde att en diskussion om ämnen som Incels och prostitution skulle bli mer givande, med ett kvinnligt perspektiv i garderoben, upplevde vi att denna diskussion, skulle berikas av en verkligt manlig man som garderobsgäst. Vi insåg snabbt, vem vi i första hand ville ha som gäst, komikern Erik Berglund, som är både intellektuell, manlig och rolig. Turligt nog svarade Erik ja. I detta avsnitt kan du lyssna på resultatet. Frågor vi ställer oss: Vad är manligt och vad är inte manligt? Vad innebär det att vara man? Är manligheten och synen på densamma på väg att förändras, och i så fall på vilket sätt? Är det bra om manligheten, eller synen på densamma förändras? Hur spelar kvinnors roller in i dagens manlighet och en möjlig förändring av manligheten? Är kvinnor omedvetet med och förstärker s.k. toxisk maskulinitet?Vi diskuterar också den filmreklam som Gillette använde i sin marknadsföring för ett tag sedan, där termen "toxic masculinity" kritiserades? Varför gjorde denna reklam vissa offentliga tyckare så upprörda, och hade de något fog för detta? Termen toxisk maskulinitet, vad är det? Är termen grundad på ett verkligt problem, eller bara en överdrift från dem som benämns som "woke"? Finns det i så fall motsvarande toxisk femininitet?Förutom diskussion om manlighet, kan du också lyssna på vårt helt nya programinslag "Helt sanna nyheter. Du kan också i podden komma till insikt med att ditt liv som man aldrig kommer bli fullkomligt, förrän du laddat ned vår sponsors senaste APP "Man up or shut up". Appen där du kan dyka ned i en virtuell värld och få vara den man du verkligen är. Vill du stödja oss så går det bra att swisha till 0707444818, numret står påChrister Jervhäll. Skriv "Talk-in Closet" i meddelande ifall duswishar så att vi kan allokera pengarna till denna podcast.Källor: https://www.youtube.com/watch?v=koPmuEyP3a0

Comments