Share

cover art for Anne Lindmo

Ta Kommandoen med Geir Aker

Anne Lindmo

Season 2, Ep. 2

I denne episoden av "Ta Kommandoen" får Geir besøk av den munnrappe fredagsdronninga Anne Lindmo. Når hun ikke leder talkshowet Lindmo, er hun så ofte hun kan på tur, og slikt blir det bok av. Men hvor kommer denne fasinasjonen for skog, mark, tinder og topper fra, hvor god er hun på å lage bål og hvorfor er det så forløsende å tisse med utsikt?

More episodes

View all episodes

 • 14. Terje Sporsem

  33:10
  I denne episoden av "Ta kommandoen" tar Geir en prat med komiker Terje Sporsem, som har sjarmert det norske folk med sin munnrappe tunge og treffsikre humor i en årrekke. Terje forteller om drapstrusler han fikk i forbindelse med showet sitt Religion, om sin brokete fortid som trubadur, hvordan han klarte å vinne Masterchef og hvorfor han ikke er redd for døden.
 • 13. Marco Elsafadi

  32:19
  I denne episoden av "Ta kommandoen" får du møte Marco Elsafadi som kom til Norge som Palestinsk flyktning i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år. Han er i tillegg grunnlegger av organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom. I høst har han gitt ut boka «Foreldrekraft» og til Geir deler han raust av sine erfaringer som både lærer, onkel og pappa.
 • 12. Morten Hegseth

  35:37
  I denne episoden av "Ta kommandoen" møter du den munnrappe og eksentriske programlederen og journalisten Morten Hegseth.Du får bla vite hvorfor Morten lånte parykk og løspupper av sin kreftsyke mormor da han var liten, hvordan han ble Mr Hell og hvorfor oppholdet i Kompani Lauritzen forandret livet hans.
 • 11. Emilie Enger Mehl

  28:11
  I denne episoden av "Ta kommandoen" møter du jenta som småkjeglet med fenrik-Geir i Kompani Lauritzen i starten av oppholdet, men som endte med å vinne hele sulamitten.Kort tid etter ble Emilie Enger Mehl utnevnt til Justis-og beredskapsminister, og nå har hun båret dette ansvaret på sine skuldre i to år. Men hva drømte Emilie om da hun var liten og hvordan opplever hun å være Justis-og beredskapsminister i en tid hvor terror, krig og naturkatastrofer råder?
 • 10. Linnéa Myhre

  32:02
  I denne episoden av "Ta kommandoen" har Geir invitert forfatter, programleder og influenser Linnéa Myhre. Linnéa forteller om livet som nygift, hvordan hun har klart å ta tilbake den gode søvnen og hvorfor hun ikke bryr seg om folk som synes hun virker sur og sær.
 • 9. Tete Lidbom

  34:22
  I denne episoden av "Ta kommandoen" møter Geir den sjarmerende programlederen og podkasteren Tete Lidbom. De ble såvidt kjent under forrige sesong av Kompani Lauritzen, der Lidbom klarte å komme seg helt til finalen ved hjelp av kløkt, en ukuelig optimisme og et bemerkelsesverdig mot. Men hvem egentlig denne fyren bak det store gliset og den brede trønderske dialekten, og hvor har han hentet pågangsmotet sitt fra.
 • 8. Truls Svendsen

  35:41
  I denne episoden av "Ta kommandoen" møter du Truls Svendsen, en av Norges mest folkekjære programledere og komikere. Det blir en prat om hvordan en gutt med totalt mangel på ambisjoner har klart å sjarmere et helt folk gjennom tull, tøv og tøys på tv.
 • 7. Sval Rosenløw Eeg

  35:19
  Artisten Sval er oppkalt etter en fiktiv prinsesse, men selv mener hun at hun var et troll som liten. Allerede i en alder av seks skrev hun egen musikk og som tolvåring vant hun Melodi Grand Prix junior. Nå er Sval voksen og en av Norges mest annerkjente artister, men selv om hun har hatt stor suksess i karrieren, tok det tid før hun valgte å dele at hun faller for jenter. Grunnen er enkel, hun liker ikke å skape støy, og det er fremdeles sånn at noen synes det er vanskelig at to av samme kjønn kan elske hverandre.
 • 6. Harald Rønneberg

  30:48
  Han har hoppet i Holmenkollen, stått på vannski etter Danskebåten og ledet Norges lengstlevende kommersielle talkshow sammen med Thomas Numme. Harald Rønneberg får tilsynelatende til alt, men da han og kona Sølvi startet prosessen med å få et barn, skulle det vise seg å at veien til målet var både lang og brokete.I denne episoden av "Ta kommandoen" forteller Harald om hvordan han opplevde å bli pappa, hvorfor tollerne på svenskegrensa levde farlig da han var i nærheten og hvordan det var å miste sin kjære mamma.