Share

cover art for Tone Damli

Ta Kommandoen med Geir Aker

Tone Damli

Season 1, Ep. 4

Artist Tone Damli har alltid lidd av "flink pike-syndromet", og måtte sove middag da hun var liten for å hente seg inn. I voksen alder er hun fortsatt en selvutnevnt perfeksjonist, men som tobarnsmor har det dukket opp nye frykter og bekymringer. Geir Aker mener flere kan kjenne seg igjen i problemstillingen og kommer med noen gode tips og råd.

More episodes

View all episodes

 • 5. Sigrid Bonde Tusvik

  37:25
  I denne episoden av "Ta kommandoen" møter Geir en tøff dame med meningers mot som er kjent for sin rappe tunge, nemlig Sigrid Bonde Tusvik. Hun er programleder, har satt opp egne kritikerroste sceneshow og sammen med sin venninne Lisa Tønne, leder hun en av Norges første og største podkaster, Tusvik og Tønne.Men visste du at hun ikke fikk lov av mora si å være forelsket som ung fordi det kunne ødelegge nynorsk-karakteren? Og hvordan har det påvirket henne å ha en plakat med Hitler og Idi Amin på veggen i barndommen?  
 • 4. Mayoo Indiran

  38:22
  Mayoo Indiran var ikke forberedt på at deltakelsen i Paradise Hotel i 2016 skulle bli en dyrekjøpt erfaring, men angrer ikke, da Paradise åpnet opp for mange karrieremuligheter senere. Men paralellt med en blomstrende tv-karriere opplever Mayoo å bli arrestert og etterforsket for alvorlig narkotikakriminalitet. I denne episoden snakker Mayoo om hvordan tiden i fengslet opplevdes, hvordan det var å vokse opp på Stovner og hvordan det føles å endelig treffe den store kjærligheten.
 • 3. Einar Tørnquist

  37:05
  I denne episoden av "Ta Kommandoen" møter Geir mannen med den kjappe tunga, store barten og det brede gliset, nemlig Einar Tørnquist.Han har ledet egne talkshows, har en av Norges mest populære podkaster, 198 land, og lager plenty av god underholdning sammen med sin makker og venn Jan Thomas, både på tv og i pod.Geir ønsker å finne ut hvem som egentlig gjemmer seg bak det brede gliset og hvordan kontrollfriken Einar har taklet å bli småbarnsfar. 
 • 2. Anne Lindmo

  38:31
  I denne episoden av "Ta Kommandoen" får Geir besøk av den munnrappe fredagsdronninga Anne Lindmo. Når hun ikke leder talkshowet Lindmo, er hun så ofte hun kan på tur, og slikt blir det bok av. Men hvor kommer denne fasinasjonen for skog, mark, tinder og topper fra, hvor god er hun på å lage bål og hvorfor er det så forløsende å tisse med utsikt?
 • 1. Fritz Aanes

  33:22
  Ny sesong av "Ta Kommandoen! Geir Aker er tilbake med nye gjester og i sesongens første episode er det eks bryter, selvutnevnt alfahann og realitystjerne Fritz Aanes som kommer på besøk.Både som bryter og trener for brytelandslaget har Fritz vært kontroversiell, og har ofte blitt kritisert for sin beinharde lederstil. Men hvem er Fritz bak det tøffe ytre, hvorfor gir han ikke gaver til sin kone til jul og bursdag, og hvordan takler han hverdagen uten bryting i livet sitt?
 • 10. Ronny Brede Aase

  37:48
  Ronny Brede Aase er ikke redd for å by på seg selv og i hans nye tv-serie «Et hardt liv med Ronny» viser han frem et rotete og kaotisk hjem og innrømmer at han har særs usunne matvaner. Han er kort og godt ærlig på at gamle vaner er vonde å vende. Mange kan nok kjenne seg igjen i disse problemstillingene, og da er det godt å ha en ryddig type som Geir på laget som kan gi noen gode tips og råd på veien mot et enklere liv.Produsent: Annette Walther Numme.
 • 9. Thomas Hayes

  37:03
  Lite ante Thomas 18, da han var russ i Asker, at livet hans skulle bli helt snudd på hodet. Plutselig var han ikke Thomas lenger, men William fra serien SKAM, og Thomas mistet seg selv litt.Han trakk seg tilbake fra rampelyset etterhvert og fikk seg kjæreste og katten Rolf. I vår har han vært aktuell som rekrutt i Kompani Lauritzen, og Geir har tatt en prat med Thomas om livet nå.
 • 8. Agnete "Agnetesh" Huseby

  33:13
  YouTuber og tv-personlighet, Agnete "Agnetesh" Husebye, brillierer i vårens sesong av Kompani Lauritzen, men hun sliter allikevel med å tro på at hun er god nok.Hun er i tillegg såpass konfliktsky at hun var sammen med en gutt hun ikke var forelsket i i ni måneder, fordi hun ikke ville såre han ved å slå opp.Geir har sett på nært hold hva som bor i denne jenta, og ønsker å pirke litt i hvorfor selvfølelsen hennes er så lav.Produsent: Annette Walther Numme.
 • 7. Julian Rassat

  29:05
  Fiskeren Julian Rassat fra programmet Tropp 1 på TV 2 ble kjapt en publikumsfavoritt pga sin ærlige og festlige fremtoning. Motivasjonen for å melde seg på var at han alltid har manglet konsekvenstenkning og impulskontroll- som igjen har ført til at han har gjort flere uheldige valg tidlig i livet. Som sekstenåring begynte han å gamble og sliter nå, i en alder av 24, med en betydelig spillegjeld som han strever med å betale ned. Han bor i tillegg hjemme hos mor, som tærer på dem begge. Geir Aker tar en prat med Julian om veien videre. Produsent: Annette Walther Numme.