Share

cover art for 235. WC aktivt & mittfältsdilemman

Svenska FPL Podden

235. WC aktivt & mittfältsdilemman

Vi är tillbaka efter en händelserik GW och blickar fram mot sista omgången innan landslaguppehållet. Dagens avsnitt är lite extra kryddat av att en poddmedlem tappat tålamodet och tryckt av ett tidigt WC, vi pratar igenom det samt lägger en hel del fokus på mittfältet där det finns en uppsjö av alternativ. Vi går också igenom våra byggen, kommer med rekar samt svarar på lyssnarfrågor och laddar för nytt Glennevent. God lyssning på er!

More episodes

View all episodes

 • 249. Omgångarna duggar tätt

  59:35
  Vi kastar in ett litet extraavsnitt när vi har midweekomgång, här kommer vi med uppdatering kring avstängningshot, spelarrekommendationer och kaptensdiskussion för GW15. Självklart pratar vi om våra egna byggen och svarar även på era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 248. Intensiva december är här

  01:58:11
  December står för dörren och en månad med hela 7 gameweeks är här. Med detta kommer både rotation, skador och avstängingar ha stor inverkan på våra byggen något vi avhandlar i detta mastiga avsnitt. Rekommendationer, kaptensdiskussion för både GW 14 OCH GW15 hålls. Vi avslöjar vårens poddresa och öppnar upp för bokning. Detta och mycket mycket mer, god lyssning!
 • 247. Statistikgenomgång GW 6-12

  01:34:32
  Vi är tillbaka och FPL är äntligen på väg tillbaka efter landslagsuppehållet. Det finns mycket att prata om kopplat till skadeläge, tight spelschema samt en intressant kaptensdiskussion och vi lägger även tid på att kika lite på den underliggande statistiken senaste sex GWsen. Utöver det kommer vi med rekar och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning på er!
 • 246. Intensiva december är snart här

  01:06:34
  Vi är tillbaka och lite småslitna efter en intensiv men sjukt häftig fotbollsupplevelse i Lissabon. I FPL kan vi konstatera tre gröna pilar i podden för ovanlighetens skull och då det åter igen är landslagsuppehåll så lyfter vi blickarna mot det intensiva decemberschemat. Vi pratar om vikten att förlita sig på talismaner, analyserar lite spelschema och kollar på lagstatistik. Sen avslutar vi som vanligt med att svara på era lyssnarfrågor. God lyssning på er!
 • 245. Årets svagaste GW?

  01:22:32
  Efter en för många väldigt tuff GW11 riktar vi nu blickarna mot GW12 som är sista innan höstens sista landslagsuppehåll. Med Spurs-Chelsea närmast på näthinnan och skador och avstängningar hos Tottenham spanar vi närmare på deras förväntade försvarsproblem framöver. Vi kollar även till en del andra populära spelare som av olika anledningar har fallit ifrån med skador eller petningar nyligen. En kaptensdiskussion hålls för GW12 och vi svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 244. Dags för 3-4-3?

  01:19:07
  Vi är tillbaka efter ett oerhört lyckat FPL-event i Göteborg i helgen och som sig bör håller rösten på att ge upp för två tredjedelar av poddmedlemmarna. I veckans avsnitt pratar vi en del om formationsval, försvarare och budgetmittfältare utöver de stående rekarna, kaptensdiskussionen och lyssnarfrågorna. God lyssning på er och återigen stort tack till alla lyssnare som satte guldkant på eventet!
 • 243. Mittfältsdilemman

  02:05:32
  Gröna pilar för alla i podden och vi har på nytt ett draget WC som såklart ska avhandlas i podden. Vi pratar kring alla mittfältsalternativ som finns och problemen om vilka mittfältare som måste ge plats. Kaptensdiskussionen för GW10 är extra spännande då det finns flertalet attraktiva alternativ just denna vecka. Avslutningsvis svarar vi på alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 242. Ny vecka, nytt WC snack

  01:33:27
  Det är med tunga känslor vi är tillbaka efter det fruktansvärda terrordådet som kostade livet på två svenska fotbollssupportrar igår i Bryssel men vi gör vårt bästa för att flytta fokuset mot helgens PL återkomst. Vi lägger extra vikt på Fredriks WC-draft, pratar aktuella händelser från landslagsfotbollen och kommer med nya rekar. Självklart hinner vi med en kaptensdiskussion och era lyssnarfrågor också. God lyssning och ta hand om er!
 • 241. Statistikgenomgång GW 1-8

  01:22:39
  Vi är tillbaka och som vanligt i landslagsuppehållen kollar vi lite extra på den underligande statistiken och kollar på vilka spelare min inte bör gå utan samt vilka som har fått mer eller mindre utdelning än de borde. Vi pratar även om Man City, Son och tankar för de som fortarande har wildcardet intakt. God lyssning på er!