Share

cover art for 223. Säsongsavslutning 22/23

Svenska FPL Podden

223. Säsongsavslutning 22/23

Vi är tillbaka för att prata ner säsongen som varit. Hur har det gått för oss privat, vem vann våra ligor, vad har varit höjdpunkterna samt de mindre minnesvärda stunderna, vad tar vi med oss, vilka spelare har överraskat samt underpresterat är saker som bland annat får utrymme i detta avsnitt. Stort tack till alla våra samarbetspartners och framförallt er kära lyssnare. Ha en skön sommar så är vi tillbaka med nya tag i Juli igen!

More episodes

View all episodes

 • 238. Nya bränder att släcka

  01:44:22
  Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet med en omgång som många helst glömmer. Det finns nya bränder att släcka, i vissa fall såpass stora att det börjar lukta lite WC och därför tar vi fram en draft för det. Vi pratar även om att Europaspelet drar igång och våra tankar kring det, kommer med nya rekar och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning på er!
 • 237. Statistikgenomgång GW 1-4

  01:11:51
  Vi är tillbaka i ett ganska händelsefattigt landslagsuppehåll FPL-mässigt och tar därför tillfället i akt att lägga lite större fokus på spelarstatistik från de fyra första omgångarna. Utöver det pratar vi även planer för de egna byggena, kommer med nya rekar, har en sedvanlig kort kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning på er!
 • 236. Dags att summera GW 1-4

  02:28:42
  Vi bjuder på ett mastigt avsnitt vid årets första landslagsuppehåll, GW 1-4 ska summeras och vi kikar ner lite djupare i lagstatistiken, vi kollar också närmare på europaspelsinverkan och främst för Newcastle där schemat nu vänder. En rejäl översyn av sommarens transferfönster görs och vi pratar om dem 3 gubbarna som slog till med hattrick i GW4. Detta och mycket mer i detta avsnitt, god lyssning!
 • 235. WC aktivt & mittfältsdilemman

  02:00:22
  Vi är tillbaka efter en händelserik GW och blickar fram mot sista omgången innan landslaguppehållet. Dagens avsnitt är lite extra kryddat av att en poddmedlem tappat tålamodet och tryckt av ett tidigt WC, vi pratar igenom det samt lägger en hel del fokus på mittfältet där det finns en uppsjö av alternativ. Vi går också igenom våra byggen, kommer med rekar samt svarar på lyssnarfrågor och laddar för nytt Glennevent. God lyssning på er!
 • 234. Dåligt tålamod kan straffa sig

  01:44:33
  Vi är tillbaka och redan nu kan man börja känna paniken för de som haft lite oflyt med poängskörden men när vi blickar fram mot GW3 tror vi ändå det kan straffa sig att börja jaga förra veckans poäng med då många lag ser väldigt bra rustade ut på förhand. Och på tal om straffar fanns det en hel del att notera från helgens omgång av FPL-intresse, vi går igenom det och mycket mer, kommer med nya rekar och svarar på massor av lyssnarfrågor. God lyssning på er!
 • 233. Och så var vi äntligen igång!

  02:07:02
  Vilken underbar känsla med Premier League tillbaka och med det även FPL även om det blev en kaosartad start med kraschade servrar och sena lagnyheter. Då vi får så oerhört mycket ny information i början av säsongen så gör vi en regelrätt matchgenomgång av samtliga matcher, pratar hur vi lyckats med våra egna byggen, kommer med rekommendationer, har en kaptensdiskussion och svarar på lyssnarfrågor. Vi är oerhört taggade så häng med oss under säsongen!
 • 232. Dags för laguttagning i podden

  01:44:29
  Nu jävlar är det nära! Så nära att det är dags för oss i podden att presentera de lag vi sitter på här och nu och som kommer vara nära de vi går in med i GW1, även om det såklart kan ändras fram till fredag kväll. Vill man ha mer updates blir man Patreon och är samtidigt med i utlottningen om fina priser. Draftsen vi presenterar har samma ryggrad men skiljer sig på ett par positioner, men vi diskuterar såklart också spelar vi utelämnat. God lyssning och stort lycka till inför FPL säsongen 23/24!
 • 231. Gästavsnitt Oskar Block

  01:01:10
  Vi gästas av Oskar Block spelexpert och medgrundare av vår partner Reducering.se. Oskar är ett oerhört känt och erkänt namn i spelkretsar och hans spetskunskaper i sportspel och statistik ger även oerhört värdefulla FPL lärdomar. Vi talar upp säsongen 23/24 med ett stort fokus på FPL men Oskar lär oss också mycket kring dem stora fördelarna med reducerade system. Detta avsnitt vill ni verkligen inte missa!
 • 230. Del 2 - Anfallskaoset

  39:28
  I och med skadekaoset kring Jesus och Nkunku släpper vi en del 2 av forwardsgenomgången. Denna gång är det Alex och Fredrik som går igenom dem bästa alternativen att ersätta dem skadeskjutna anfallarna med till ditt GW1 lag. God lyssning!