Share

cover art for 219. Läge för punts?

Svenska FPL Podden

219. Läge för punts?

Nu är vi inne i maj månad och säsongen ska sys ihop, än finns goda chanser till att avancera i era FPL-ligor om man vågar sticka ut lite. Vi tipsar om spelare man kan använda för att jaga med och pratar Newcastle och Brighton. Vi har en kaptensdiskussion där det kan löna sig att hoppas på läckta elvor och vi svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 277. Tidiga drafts FPL 24/25

  01:11:44
  Vi är tillbaka med ett nytt avsnitt inför FPL-säsongen 24/25 där vi går igenom våra tidiga drafts och känslan inför denna säsongen är verkligen att de fått till en mycket bättre prissättning då ingen spelare i nuläget är ägd över 60%. Våra lag skiljer sig också åt en hel del där kanske det vi har mest lika är att vi alla lagt lite mindre pengar än vanligt i backlinjen med nya bonussystemet i åtanke. God lyssning!
 • 276. FPL 24/25 är här, initiala tankar

  01:09:05
  Så var vi äntligen tillbaka för att börja snacka upp en nya säsong av vårt kära spel FPL. Som vanligt kommer vi göra en serie av avsnitt innan Premier League sparkar igång den 16 augusti. I detta avsnitt går vi för ovanlighetens skull igenom de regelförändringar som FPL infört inför årets säsong där man kan spara upp till 5 byten samt ni regler för bonusberäkning kommer få störst påverkan. Vi slänger också en första blick på prissättningen och hur våra tankar går kring storfräsarna och vissa på förhand vänligt prisade spelare. Skönt att vara tillbaka och god lyssning på er!
 • 275. Vinnarintervju med Hjalmar Schörling

  01:08:19
  Säsongen 23/24 i FPL är över och podden har tagit ett välförtjänt sommarlov tills det att spelet startar om i juli igen. Men när vi får chansen att ta ett snack med Sverige-ettan, tillika världssexan, Hjalmar Schörling - då hoppar vi ur hängmattan och gör vad vi kan för att ta reda på det där som alla FPL-managers undrar över - hur blir man (nästan) bäst i världen på FPL? Den frågan tillsammans med mycket snack om årets säsong bjuds det på i detta specialavsnitt.God lyssning!
 • 274. Summering av säsongen 23/24

  01:06:26
  Vi är tillbaka en sista gång för att prata ner GW38 och säsongen i stort där vi går igenom hur det gått för våra byggen, om vi drar några lärdomar inför nästa säsong och blickar lite smått fram emot vad som komma skall i Augusti när Premier League är tillbaka. Vi kikar även på vilka som vunnit våra ligor samt vilka spelare som stuckit ut allra mest. God lyssning och tack för denna säsong!
 • 273. Upploppet

  56:23
  Efter en lång säsong så var vi äntligen här, årets sista gameweek står för dörren och vi pratar upp hur det brukar se ut i GW38, vad vi tror om årets omgång samt vilka lag och spelare vi tror allra mest på när ligan ska summeras. Vi har även en kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor som vanligt. God lyssning och lycka till!
 • 272. Templetedubbeln

  54:44
  Vi är tillbaka, med något trasiga röster efter mycket allsång på årets poddresa, för att prata upp den sista dubbelveckan och näst sistsa omgången i årets upplaga. På förhand känns det som att det finns ett väldigt starkt templetelag men backlinjen är lite svårare att hitta rätt i och vi nämner även ett par offensiva spelare man kan sticka ut med. Vi pratar även kaptener och svarar på lyssnarfrågor, god lyssning!
 • 271. Slutspurten

  01:24:42
  Med GW36 går vi in i maj månad och de tre avslutande gameweeksen för säsongen. Vi gör därför ett nerslag i toppen av våra ligor och imponeras samt vi går igenom respektive ligas prisbord. I GW35 fick vi se en hel del skador framförallt på backsidan som vi gör en översyn kring och vi pratar även om vilka lag som har kvar något att spela för. Vi kommer med rekar, har en kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 270. Wildcardfokus

  01:23:46
  Vi är tillbaka med ett avsnitt som spelas in mitt i den stora dubbeln 34 men det finns ingen tid att vila då det är många som sitter kvar med sina wildcards och nu är det hög tid att dra av det enligt oss. En knepig dubbel i 35an följt av den större dubbeln i 37an gör det optimalt. Vi tar ut ett WC-bygge och pratar om spelarna som inte kommer med. Vi har även en kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor, god lyssning på er!
 • 269. Free hit och den sargade titelstriden

  01:29:08
  Vi har tillbaka och det är dyster stämning i podden efter att först Liverpool och sedan Arsenal lämnat över stafettpinnen till det lag som vet allra bäst hur man tar sig först i mål med den. Men i FPL finns det desto mer att prata om, givetvis mycket fokus på free hit denna vecka samt hur vi tror Liverpool och Arsenals förluster påverkar. Vi pratar även kaptener, differentials och svarar på era frågor, god lyssning!