Svenska FPL Podden

Share

210. Salah gör narr av alla WC-byggen

Vi är tillbaka och trots att detta är en FPL-podd måste vi inleda med att prata ner 7-0 matchen lite. Ur FPL-vinkel blev det en käftsmäll för alla som drog wildcard, men den enda frågan man kan ställa sig nu blir ändå vad är nästa drag? Vi manar till lugn och att följa sin plan. Blir mycket fokus på dubbelveckan som kommer men även hur man löser 28an och 29an. Nya rekar och en intressant kaptensdiskussion följs upp av lyssnarfrågor. London här kommer vi!

More Episodes

 • 223. Säsongsavslutning 22/23

  01:32:59
  Vi är tillbaka för att prata ner säsongen som varit. Hur har det gått för oss privat, vem vann våra ligor, vad har varit höjdpunkterna samt de mindre minnesvärda stunderna, vad tar vi med oss, vilka spelare har överraskat samt underpresterat är saker som bland annat får utrymme i detta avsnitt. Stort tack till alla våra samarbetspartners och framförallt er kära lyssnare. Ha en skön sommar så är vi tillbaka med nya tag i Juli igen!
 • 222. Dags för det sista provet

  01:52:55
  Vi är tillbaka inför årets sista gameweek och på grund av att det är just sista veckan så gör vi ett lite annorlunda upplägg där vi pratar igenom vad vi tror om alla tio matcherna samt vilka spelar vi tycker är intressanta. Vi kollar såklart också in läget för våra lag, hur våra ligor ser ut samt pratar kapten och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning på er och stort lycka till inför finalen!
 • 221. Ovisst läge inför näst sista omgången

  01:21:51
  Vi är tillbaka och gör en liten summering av DGW36 trots att Newcastle-Brighton ännu inte är spelad samt blickar fram emot nästa dubbel i GW37. Vi konstaterar att det är ett minfält i City efter att Arsenal mer eller mindre gett bort ligan och samtidigt är det svårt att veta hur Arsenal agerar till helgens match. Alex presenterar ett FH-lag, vi kommer med nya rekar som inte är allt för mainstream samt har en kaptensdiskussion och svarar på lyssnarfrågor. God lyssning på er!
 • 220. Hur viktiga är DGW-spelare?

  01:31:09
  I veckans avsnitt förbereder vi oss för den lilla minidubbeln för Brighton och Newcastle, vi pratar om vilka tillgångar som är bäst samt om dem självklart är bättre än vissa bra singelspelare. Vi pratar hur europaspelets slutskede påverkar FPL, kommer med rekar samt har en intressant kaptensdiskussion inför DGW36. God lyssning!
 • 219. Läge för punts?

  01:03:11
  Nu är vi inne i maj månad och säsongen ska sys ihop, än finns goda chanser till att avancera i era FPL-ligor om man vågar sticka ut lite. Vi tipsar om spelare man kan använda för att jaga med och pratar Newcastle och Brighton. Vi har en kaptensdiskussion där det kan löna sig att hoppas på läckta elvor och vi svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 218. Double gameweek time

  01:10:58
  Dubbla poddavsnitt denna vecka i och med det tighta spelschemat. Vi snackar citys imponerande insats i seriefinalen och vad vi kan vänta oss av dem i resterande matcher, Akex tar ut ett wildcard och Fredrik ett free hit. Rekarna för denna vecka är speciellt inriktade till er som vill jaga era konkurrenter lite extra och vi har säsongens kortaste kaptensdiskussion. God lyssning!
 • 217. WC snack inför midweek

  01:49:07
  Söndagsinspelning där vi plockar ner resultatet av våra free hit i GW32 samtidigt som vi blickar framåt mot GW33 där ett WC är i spel. Fredrik presenterar sina WC-tankar, vi kollar på säsongsavslutningen där nu alla DGW för säsongen är bekräftade. Vi har en kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 216. Vad är det optimala FH-bygget?

  01:18:25
  Vi står inför GW32 där väldigt många kommer trycka av sin sin free hit och vad passar då inte bättre än att djupdyka i den strategin. Vi fördjupar oss även kring Liverpool och Arsenal, pratar kapten och svarar på lyssnarfrågor. God lyssning på er!
 • 215. Du kan inte äga alla

  01:59:40
  Vi är tillbaka efter ett nytt poddderby där en mycket händelserik mtach på Anfield summeras, vi kikar in i byggena där det är glada miner i toppen medan mer vilda västern tankar i botten. Blir det WC för Fredrik? Vi går iaf igenom hans tankegångar, pratar City och Liverpool, kommer med rekar, pratar kaptensbindel och svarar på lyssnarfrågor. Men om man ska slå fasta på något är det att budgeten börjar bli ett problem och som vanligt, du kan inte äga alla!