Share

cover art for 210. Salah gör narr av alla WC-byggen

Svenska FPL Podden

210. Salah gör narr av alla WC-byggen

Vi är tillbaka och trots att detta är en FPL-podd måste vi inleda med att prata ner 7-0 matchen lite. Ur FPL-vinkel blev det en käftsmäll för alla som drog wildcard, men den enda frågan man kan ställa sig nu blir ändå vad är nästa drag? Vi manar till lugn och att följa sin plan. Blir mycket fokus på dubbelveckan som kommer men även hur man löser 28an och 29an. Nya rekar och en intressant kaptensdiskussion följs upp av lyssnarfrågor. London här kommer vi!

More episodes

View all episodes

 • 275. Vinnarintervju med Hjalmar Schörling

  01:08:19
  Säsongen 23/24 i FPL är över och podden har tagit ett välförtjänt sommarlov tills det att spelet startar om i juli igen. Men när vi får chansen att ta ett snack med Sverige-ettan, tillika världssexan, Hjalmar Schörling - då hoppar vi ur hängmattan och gör vad vi kan för att ta reda på det där som alla FPL-managers undrar över - hur blir man (nästan) bäst i världen på FPL? Den frågan tillsammans med mycket snack om årets säsong bjuds det på i detta specialavsnitt.God lyssning!
 • 274. Summering av säsongen 23/24

  01:06:26
  Vi är tillbaka en sista gång för att prata ner GW38 och säsongen i stort där vi går igenom hur det gått för våra byggen, om vi drar några lärdomar inför nästa säsong och blickar lite smått fram emot vad som komma skall i Augusti när Premier League är tillbaka. Vi kikar även på vilka som vunnit våra ligor samt vilka spelare som stuckit ut allra mest. God lyssning och tack för denna säsong!
 • 273. Upploppet

  56:23
  Efter en lång säsong så var vi äntligen här, årets sista gameweek står för dörren och vi pratar upp hur det brukar se ut i GW38, vad vi tror om årets omgång samt vilka lag och spelare vi tror allra mest på när ligan ska summeras. Vi har även en kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor som vanligt. God lyssning och lycka till!
 • 272. Templetedubbeln

  54:44
  Vi är tillbaka, med något trasiga röster efter mycket allsång på årets poddresa, för att prata upp den sista dubbelveckan och näst sistsa omgången i årets upplaga. På förhand känns det som att det finns ett väldigt starkt templetelag men backlinjen är lite svårare att hitta rätt i och vi nämner även ett par offensiva spelare man kan sticka ut med. Vi pratar även kaptener och svarar på lyssnarfrågor, god lyssning!
 • 271. Slutspurten

  01:24:42
  Med GW36 går vi in i maj månad och de tre avslutande gameweeksen för säsongen. Vi gör därför ett nerslag i toppen av våra ligor och imponeras samt vi går igenom respektive ligas prisbord. I GW35 fick vi se en hel del skador framförallt på backsidan som vi gör en översyn kring och vi pratar även om vilka lag som har kvar något att spela för. Vi kommer med rekar, har en kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 270. Wildcardfokus

  01:23:46
  Vi är tillbaka med ett avsnitt som spelas in mitt i den stora dubbeln 34 men det finns ingen tid att vila då det är många som sitter kvar med sina wildcards och nu är det hög tid att dra av det enligt oss. En knepig dubbel i 35an följt av den större dubbeln i 37an gör det optimalt. Vi tar ut ett WC-bygge och pratar om spelarna som inte kommer med. Vi har även en kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor, god lyssning på er!
 • 269. Free hit och den sargade titelstriden

  01:29:08
  Vi har tillbaka och det är dyster stämning i podden efter att först Liverpool och sedan Arsenal lämnat över stafettpinnen till det lag som vet allra bäst hur man tar sig först i mål med den. Men i FPL finns det desto mer att prata om, givetvis mycket fokus på free hit denna vecka samt hur vi tror Liverpool och Arsenals förluster påverkar. Vi pratar även kaptener, differentials och svarar på era frågor, god lyssning!
 • 268. Vart ska fokus ligga nu?

  01:22:37
  Vi är tillbaka inför GW33 och vi går igenom avstängningsläget samt pratar om vilka lag som intresserar nu utifrån vilken strategi man valt och det skiljer en hel del. Som vanligt kör vi även en kaptensdiskussion, pratar våra byggen samt svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 267. Vi lyfter blickarna mot GW32

  53:40
  Midweek och full PL-omgång stoppar oss inte utan vi lyftar istället blickarna mot GW32. Vi diskuterar hur tankarna går i våra egna byggen, skadehelvetet och hur vi tror Europaspelet kommer påverka lagen som är kvar. Vi pratar kaptener, kommer med rekar utifrån olika strategier och svarar på lyssnarfrågor. God lyssning!