Share

Svenska FPL Podden

FPL när det är som bäst!


Latest episode

 • 261. Ersättare för Liverpoolspelare

  01:32:31
  Blank GW 26 står för dörren och vi gör en rejäl djupdykning i allt vad det innebär. Hur många minuspoäng ska man ta, vilka spelare är värda att ta minus för och vilka är de bästa chipstrategierna är frågetecken vi försöker räta ut. Vi bollar upp förslag på bra ersättare till liverpooltillgångarna samt tar ut ett WC för GW26. Såklart har vi kaptensdiskussion och svarar på era lyssnarfrågor, god lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 260. Trippelt Norge, eller?

  01:17:14
  Nu är vi äntligen framme vid DGW25 och vi ser fram mot veckan med både hopp och skräck i podden. Beroende på vilken strategi man väljer så finns det olika sätt att ta sig an GW25 och då vi gått lite olika vägar öppnar det upp för diskussion. Vi tar även fram ett FH-lag för de som inte är lika förberedda som oss att denna vecka helt plötsligt dyker upp i schemat samt har en kaptensdiskussion där den stora frågan är om man ska trippla eller ej. God lyssning på er!
 • 259. Dags att börja snacka upp DGW25

  01:32:17
  Vi är tillbaka och det känns som att vi är i början av en lång slutspurt i FPL redan med tanke på att DGW25 ligger runt hörnet, följt av en blank i 26 och ytterliggare en blank i 29. Vi tycker det är oerhört spännande tider och går igenom våra tankar kring våra egna planer, vilka spelare som känns hetast, hur offensiv man bör vara och så vidare. Som vanligt också rekar, kaptensdiskussion och lyssnarfrågor. God lyssning!
 • 258. Vi fördjupar oss i chipstrategier

  54:00
  Trots att det är PL-omgång mitt i vecka så tar vi oss tid att spela in ett kortare avsnitt där vi kollar mer på de olika möjligheterna som finns med chipsen, vi kollar även in i våra byggen och vad vi har för planer framöver, kommer med nya rekar och har ännu en intressant kaptensdiskussion som inte är helt given. God lyssning på er!
 • 257. Hög tid att börja tänka på chipsen

  01:20:29
  Vi är tillbaka och nu börjar vi verkligen närma oss en spännande tid i FPL när chipsen ska börja tryckas av. Först ut är dubbeln i vecka 25, ska man spela FH eller köra trippelkaptenen där? Och hur gör man sedan veckan efter när tre bra lag blankar. Frågorna är många och vi reder ut dem så gott vi kan. God lyssning på er!
 • 256. Gästavsnitt Fabian Jalkemo

  01:11:16
  Nu när vi är i denna långa GW21 passar vi på att bjuda in en gäst i Rule Britannias Fabian Jalkemo och prata en hel del FPL. Vi snackar om både det ena och det andra kring Fabbes FPL spelande men går sedan vidare med lite diskussioner i veckans punkter där FC Jalkz fortsätter är med och ger sin syn på saker som DGW25, nyförvärven som gjorts hittills i januarifönstret och all info vi kommer få inför deadline för GW22. God lyssning!
 • 255. Flaggfest och statistik

  01:31:08
  Nu när tempot mellan omgångarna lugnat ner sig kan man tänka sig att ens FPL-bekymmer även de borde sina, men icke sa Nicke! Nu står vi här inför GW21 med ett helt gäng flaggade spelare samt ett annat gäng som reser på mästerskap så det är sannerligen ingen tid för ro här inte. Vi går igenom allt det samt kollar på vilka spelare som presterat bäst statistiskt under December där vi lägger extra fokus på mittfältet. Utöver det även rekar, kaptensdiskussion och lyssnarfrågor, god lyssning!