Share

cover art for Avsnitt 31 – Stålis & Alic

Gamla Trä – Ett Radioprogram om Svartvit Kärlek

Avsnitt 31 – Stålis & Alic

På allmän begäran har Närkekorre Alfred träffat ÖSK:s materialare Stålis. En man av yttersta världsklass som utan problem skulle lösa Syrienkonflikten på en kvart. Joel är sjuk och hostar mer än han pratar. Johan har träffat Alexander – Alic – Axén som slutat som vår huvudtränare. Om bitterhet över slutet, men också minnen av guld från åren som varit. Nu är det nya tag som gäller. Tre poäng mot Malmö – #HEJASPORT!

More episodes

View all episodes

 • 45. Avsnitt 45 – BRUKET BRINNER

  44:46
  Vilken. Jävla. Dag. Vi står som segrare i första länsderbyt, vi snackar ner matchen, vi ringer Malte Påhlsson som berättar vad han sa till MÅLSUMPAREN Gustaf Lindgren.Vi är genuint lyckliga.Och för första gången får vi åka buss hem till Stockholm med 3 p. En era har gått ur tiden som losers. Det tog bara 13 år.
 • 44. Avsnitt 44 - GOOD VIBES ONLY

  28:08
  Den absolut sämsta tänkbara starten man kunde önska. Vi snackar ner Sandviken och Skövde och snackar upp ÖDESMATCHEN mot Öster. Vilka ska starta?Sen slår vi ett slag för satsningen inför damernas premiär mot Lidköping. Inte så rolig lyssning, så stäng av om du lider av ångest.
 • Avsnitt 43 – Spådamen, Sandviken & Andrew Tate

  31:53
  Oktober, 2018. Då sändes det allra sista avsnittet av vår podcast Gamla trä. Men nu är vi sjukt nog tillbaka – i ny form, med nya personer som pratar. Då var då, och nu är nu, som Johan Cedersjö skulle ha sagt.Adnan, PG, Wille och Johannes pratar om leverdieter, kyckling i Västerås och ÖSK-spelarnas eventuella fäbless för Andrew Tate. Och behandlar förstås årets försäsong, Skövdes horribla 2024 och den kommande invasionen av Sandviken. Jo just det. Vi ringer en spådam som berättar för oss hur säsongen 2024 slutar. Otroligt, som ni hör.
 • 6. Avsnitt 42 – Kuba jr & HHH

  49:45
  Tiden är inne! Varje närking, stig upp, stig in. Det är nu vår tideräkning börjar. Dagen är kommen att fira Heliga Hagges Helgodag. Förstår ni va detta är? Om 803 år kommer våra barnsbarnsbarnsbarnsbarnsbarns digna av beundran när de får reda på att vi var där, på plats på riktigt, när allting startade. På lördag firar vi HHH och ingen missar! I avsnitt 42 hör du om Hagges uppladdning, men även Kubas okände släkting numera boende i Örebro. Läs mer på Svartvita i Stockholms facebook.
 • 5. Avsnitt 41 – Astrit

  01:18:37
  Avsnitt 41 är här. Vi har besökt Grekland och Aten för en intervju med ÖSK-hjälten Astrit Ajdarevic. Om livet i Aten, om livet i AEK, om kontakter med ÖSK och framtiden. Dessutom gör statistikern comeback med en snårig sammanställning om när HELIGA HAGGES HELGDAG egentligen kommer inträffa. Vi diskuterar även bottennappet mot Sirius och frågar oss – under Kjällkritik – om Axel verkligen har någon hårtork att plocka fram. 80 minuter fotboll, 80 minuter om ÖSK. Trevlig helg!
 • 4. Avsnitt 40 – Sköld & Spjuth

  01:02:38
  Känner du draget från Vallen? Ja, det gör vi... igen! ÖSK tog första trean på säker hundra år när vi körde kycklingarna i Kalmar. Skön...T var dä! Vi rider på framgången och dunkar ut avsnitt 40 (!). Vi har träffat Viktor Sköld (love him, alltid gjort!) som avgjorde i Småland, vi premiärspelar två nya ÖSK-låtar av Finspångs Johannes Räihä, Kurt Spjuth. Inget annat än 60 minuter kvalitetsradio! Så dra upp volymen, slå dig till ro och njut. Nu tar vi skattefifflet till Östersund av bara farten på lörda. HEJASPORT!
 • 39. Avsnitt 39 – Högberg

  01:16:48
  Våravslutning! Och vilken vår dä blev då! Våra svartvita spelare har levererat, vi fans har levererat, tränarteamet har levererat! Det har, kört sagt, varit mycket ujujuj och lite dä går aldri. I avsnitt 39 summerar vi vårsäsongen med statistikern Lasse. Han bidrar också med lite stats om hur det går för oss i höst. Närkekorren får rejäl mjölksyra när han får hänga på fysoraklet som springer fem beep-test baklänges, Jimmy Högberg. Njut av sommaren nu så hörs vi igen i höst. Mot nya mål! #HEJASPORT
 • 2. Avsnitt 38 – Boye

  01:10:55
  OBESEGRADE! En gång till, obesegrade! Säsongen har gått från nedflyttningsmardrömmar till guldmedaljsvibbar. Det bubblar i ÖSK-led. Det märks både på plan, läktarn och stan. Det är så härligt! I avsnitt 38 av GAMLA TRÄ möter vi ÖSK:s senaste målskytt, Östersundsdödaren Isaac Boye. Vi snackar skev medierapportering, korrupta Norrland. Listan om Pulsen och så nytt segment: KJÄLLKRITIK. Njut så länge det varar. #HEJASPORT
 • 37. Avsnitt 37 – Ordförande Pauly

  01:28:34
  UJUJUJ! HÄR NU! På plan börja säsongen som smått redan i måndags. Men nu är det säsongsstart på riktigt. Hemmapremiär på Behrny och säsongspremiär för GAMLATRÄ. På samma dag, på riktigt. Vi har ingen mindre än vår nyvalde ordförande Calle Pauly i studion. Joel har gjort Bu-för-peking-lista och närkekorren scoopar om Kalle H:s sviktande form. Nu kör vi, vågar drömma, går för guld! Alla ska lyssna, alla ska till vallen. KROSSA PEKING! HEJA SPORT!