Share

cover art for Sustainocast #3 Sofie Lindblom, f.d. innovationschef på Spotify, och Lars Ydreskog, direktör för strategiska projekt på LKAB.

SUSTAINOCAST

Sustainocast #3 Sofie Lindblom, f.d. innovationschef på Spotify, och Lars Ydreskog, direktör för strategiska projekt på LKAB.

Season 1, Ep. 3

Skiljer sig innovation mellan det superdigitala och det traditionellt fysiska? Eller är det samma mekanismer som måste till för att framsteg ska ske? I detta avsnitt av Sustainocast möter vi Sofie Lindblom, f.d. innovationschef på Spotify, och Lars Ydreskog, direktör för strategiska projekt på LKAB. Det blir ett samtal om vilka personer som behövs och vilka krafter som krävs för att nydanande förändring ska ske – på riktigt. 

More episodes

View all episodes

  • 2. Sustainocast #2 Carolina Klüft & Thomas Sandell.

    17:02
    Hållbarhet, idrott och arkitektur. Är det tre ord som kan förenas? I en spännande dialog mellan den tidigare idrottsstjärnan Carolina Klüft och den prisbelönta arkitekten Thomas Sandell hör vi deras perspektiv på hur arkitektur och idrott kan bidra till mer hållbara och innovativa samhällen.
  • 1. Sustainocast #1 Att våga förändra.

    15:26
    I det första avsnittet av Sustainocast möter Gunnar Hagman, VD Skanska Sverige och Anna Serner, VD Filminstitutet varandra i en dialog om att våga förändra och att uppnå innovation.Anna berättar om sitt förändringsarbete inom Filminstitutet och vikten av att skapa ”perspektivtäthet”. Gunnar delar med sig av Skanskas klimatomställning och balansen mellan att arbeta kreativt och strukturerat.Samtalet leder också in på initiativet Sustainovation. Hur det gränsöverskridande samarbetet skapar värdefull utveckling och varför fler borde ta efter.