Share

cover art for Kristoffer Triumf frågar Freud ”Hur blir man vän med sin rastlöshet?”

INTE DIN MORSA

Kristoffer Triumf frågar Freud ”Hur blir man vän med sin rastlöshet?”

Ep. 2

Veckans fråga kommer från poddaren, journalisten och författaren: Kristoffer Triumf! Hans fråga handlar om hur blir man vän med sin rastlöshet? Ann och Sanna ger sina bästa råd! Mycket nöje!

More episodes

View all episodes

 • Sexy Sixty (och lite noja)

  41:33
  Sanna och Micke är i Frankrike och firar Mickes 60-årsdag. Inte alla är nöjda med lyxfirandet och vad gör dom i Schweiz? Ann ska bli vuxen och gå på kaffedate men Sannas reaktion är inte den förväntade...Gråa hår dyker upp på oväntade ställen och vem var den "gamla tanten" som ville ligga med Clint Eastwood? Inte din morsa är i etern!
 • GAMECHANGER

  01:12:24
 • Only MORALTANTER

  47:04
  Tjejor tjejor tjejor! Nu måste vi moralsansa oss detta nödens år 2023. Det finns alltid en mer komplex bild bakom människors beslut än vad som syns utåt. 🤐👀🐮 Det är okej att göra bort sig, fyllehärja, vara usel förälder ibland, vara fåfäng, kanske full och kåt efter 30, anses vara kapabel och ta egna beslut - om du är man. Men om du är kvinna 👩 utanför Barbieåldern, så framstår du som ett större hot än krig och klimatkatastrofer. Fråga Madonna, fråga Kerstin, Lena och grannen Berit. Du måste rätta in dig i ledet och lära dig Guds 10 budord. Annars ska du skammas. 😡 @lindaskugge vet att kvinnor och män har olika spelregler men ändrar dom för egen överlevande skull. Det handlar om så mycket mer än att visa den vältränade röven på Only Fans. Platsen i sig borde skrotas NU, men det är anledningarna liknande plattformar finns som vi borde debattera. Linda Skugge behöver inte åsikter eller dömande av andra kvinnor som sitter tryggt i båten. 🚤Upplev hudens energi med våra kostnadsfria 3-dagars prover av Rénergie-rutinen! Ge din hud nytt liv med H.C.F. Triple Serum och H.P.N. 300-Peptide Cream. Hämta dina prover här.
 • Uppdrag: Kritik

  55:24
  Ann har åkt tillbaka till öjn och surflogiet. Sanna har blivit dumpad av Olga och läser upp två kritiska insändare. Hur bemöter Ann och Sanna ”feedbacken”. Måste man alltid leverera? Är det okej att babbla ibland och vem bestämmer det? Plus lite tjatsex, gamla kärleksbrev och livet på luckan.Upplev hudens energi med våra kostnadsfria 3-dagars prover av Rénergie-rutinen! Ge din hud nytt liv med H.C.F. Triple Serum och H.P.N. 300-Peptide Cream. Hämta dina prover här.
 • HÄNDERNA PÅ TÄCKET

  01:04:31
  Sanna har haft två veckors riktig semester och går bananas i kreativitet, men hur länge ska man egentligen vara ledig för att inte helt tappa det? Ann har bilat till Norrland och kommit till insikt . Hon undrar varför och för vems skull man måste ha det så jävla vitt och fräscht på sommarstället. Sinead O Connors tragiska bortgång sätter igång tankar om priset för den självständiga kvinnan. Dixie Chics sa fel kommentar på rätt plats och karriären föll som en sten i Siljan.