Share

cover art for Legally Blonde

INTE DIN MORSA

Legally Blonde

Ann har blivit med bok om sin ADHD! Bör Marcus & Martinus verkligen få vara med i Melodifestivalen? Reseledare från förr avhyvlas och mycket mycket mer! Häng med!

More episodes

View all episodes

 • BLÅ JEANS

  01:15:55
 • FOTBOLLSMAMAS

  55:04
  Fotbollsmorsorna kommer ut och inser att dagens kids inte är på bakgården och bara ”joxar lite med trasan”. Bra eller anus? Ann kommer ut som cowgirl med ”hög damhand” efter veckans äventyr på Long Valley. Och: är det feministflickigt att skratta åt lämmens grillbeteende, ”Hämta kniven älskling!” Det skrattas och ifrågasätts. Inte din morsa is in your podcast baby!
 • Det sista tabut

  57:36
  Dogge Doggelito beskriver en sexuell situation han varit med om som barn ”Roligt minne”. Sverige rasar, Dogge förtydligar att han och hans kompisar var runt 8 och tjejen som var med pudeln uteblir och Dogge blir kickad från jobb. Barn och sexualitet är det sista tabut och Emma Stone förkroppsligar barnets ”oförstörda drifter” i den omdebatterade filmen ”Poor things”. Minnen från kuddrummen och hundvalpsamning. Good News är att Ann och Sanna är vårrusiga och känner livet i sig som en forsränning!!! In och lyssna!