INTE DIN MORSA

Share

Epatraktor-revolutionen

Ny forskning om barn som bor varannan vecka upprör på sociala medier, "vad var det vi sa!" Men ingen har väl sagt något? Är skilsmässoskammen en uppdiktad mammafälla? Ann och Sanna lyssnar på raggarlåtar på Mello, kollar på Farmen och skrattar åt Viktors taffliga raggningsförsök samt äcklas av Andrew Tates Big dick-mentalitet i kvinnohatande lyxförpackning. Motståndet hårdnar och handlar det inte helt enkelt om en Epatraktor-revolution vid korvmojen? Bra eller anus att förtränga jobbiga händelser? Amelia Adamos djupytliga karriär och så lite Läckberg och snubbar i perferien till mans! 

More Episodes

 • TA EN FÖR TEAMET

  01:06:27
  Är Bianca Ingrosso ett offer för patriarkatet? Sanna säger ett rungande nej, medan Ann tror att kvinnomobbens krav på evig ork är boven i dramat. Måste man bjuda på sitt trauma igen och igen? Varför vill Ann hoppa från en bro, Tina Turners sexiga ben och hur många gånger per dag ringer Micke till Sanna? Men framförallt: varför svarar hon inte som Amanda?
 • ALLA SKA FÖRLÅTAS

  42:32
  Ann fantiserar (skräckblandad förtjusning) hur det skulle vara om hon och Micke blev kära eller om Sanna och Mathias gifte sig och delade på allt. Är vi så himla ärliga med våra vänner? Förståelse för dejting med yngre partners, Sanna känner medkänsla med kulturtantens infant terrible Gudrun Sjödén men anser att Fredrik Federley inte kan gå fri från moraliskt ansvar för att han väljer Jesus läror att förlåta allt i guds namn. Moraliskt ansvar vs förlåtelse. Kan man älska en mördare? Finns det finare och fulare brottslingar och vad ska Ann ge Sannisen i födelsedagspresent? In och lyssna 👂
 • Medusas hämnd

  49:04
 • Navid Modiri frågar Freud ”Är 40 års krisen en myt?”

  20:56
 • Anarkist med en Twist!

  47:46
  I avsnittet "Anarkist med en Twist" diskuterar Ann och Sanna olika ämnen. Ann tar upp olika konspirationsteorier vilket mynnar ut i att Sanna och Ann diskuterar Marshmallow-testet. Vidare analyserar Sanna partiledardebatten och den heta debatten kring Miss Shameless mellan Johan Pehrson och Jimmie Åkesson. Högt och lågt som vanligt! Häng med! ☀️
 • Kär, trygg & kåt!

  54:34
  Sanna är förbannat trött på alla bortskämda kungligheter ”Håll ihop för fan!” haha. ”Du skall inga snoppar hava före mig”. Vi pratar om hur Englands mest hatade kvinna snart blir krönt till drottning och får Charles och halva kungariket, ”Get on with it”. Sanna hyllar Katrin Z krassa och högpresterande livsfilosofi och får sig själv en skopa av sleven från relationsgurun. Trots att Sanna byggt kök inser vi att boandet och renoverandet har tröttat ut oss. Miriam Bryant har knäckt kåtkoden och vi brinner avundsjukanseld när Carolina Gynning förverkligar VÅRA husdrömmar!
 • LOVE JUNKIES

  57:56
 • I en sal på lasarettet

  56:21
 • Nisse Edwall frågar Freud ”Hur skiljer man sig så bra det går?”

  17:18