Share

cover art for En jul som en annan

INTE DIN MORSA

En jul som en annan

More episodes

View all episodes

 • Lost in space med Anders på Bara Vara

  01:08:14
  Äntligen dags för ”nya” Anders Öfvergårds nya jag och comeback! I nya inredningsprogrammet ”Renoveringsdrömmar” visar han vad han lärde sig på ”Bara Vara” i dalskogarna. Nämen - arga snickaren har blivit…arga snickaren med rätt att tillrättavisa kompetenta kvinnor! Så modernt och fräscht!! Ann och Sanna får en uppenbarelse via Amelias relationsexpert Bengt Ohlson och allt omkullkastas vad tjejerna tidigare sagt om knulleriet och ”vita äktenskap”. Varför är det så svårt med nya faser, Sannas längtan efter att bli vuxen och kanske gjorde det inget att allt inte blev som man tänkt sig! ”Roligast i år” enligt vår eminente klipper @richardnilsson Och ni vet vad det betyder! In och lyssna bums!!!!
 • Love is Klaustrofobic

  57:10
  Sanna har snöat in på Love is blind och blivit klaustrobisk på kuppen. ”Varför är urvalet alltid så mycket sämre för kvinnor? Lönnfeta män med silikonkomplex!” Ann tror att mänsklighetens oerhörda rädsla för att sitta ”ensam i en soffa” är roten till alla relationer där vi klamrar oss fast vid…ingenting.
 • YOU GOT THIS!

  01:01:43
 • Rosanna Irgensdotter frågar Freud ”Hur skapar man bättre sex med sig själv (och andra?)"

  35:37
  Alla pratar om sex men få verkar veta så mycket (fortfarande när det kommer till kvinnor) om hur kvinnor får orgasm. Det pratas om g, fontän och multipel. För ngn som har svårt att få orgasm undrar jag: är alla dessa orgasmer bara myter och om inte: hur funkar det om man tex är sin egen lyckas smed?