Share

cover art for Mansbebisarna anfaller!

INTE DIN MORSA

Mansbebisarna anfaller!

Ann kommer in i studion flyförbannad på karlasnokar som ej får tummen ut ur röven. Sanna har lyssnat på den smalaste podden i världen dvs JUNGpodden! Sen blir det såklart snack om Anna Björklunds nya liv och om man inte borde göra samma sak men vad tycker resten av familjen om det? Mycket nöje!

More episodes

View all episodes

 • No more drama

  01:19:03
 • BLÅ JEANS

  01:15:55
 • FOTBOLLSMAMAS

  55:04
  Fotbollsmorsorna kommer ut och inser att dagens kids inte är på bakgården och bara ”joxar lite med trasan”. Bra eller anus? Ann kommer ut som cowgirl med ”hög damhand” efter veckans äventyr på Long Valley. Och: är det feministflickigt att skratta åt lämmens grillbeteende, ”Hämta kniven älskling!” Det skrattas och ifrågasätts. Inte din morsa is in your podcast baby!
 • Det sista tabut

  57:36
  Dogge Doggelito beskriver en sexuell situation han varit med om som barn ”Roligt minne”. Sverige rasar, Dogge förtydligar att han och hans kompisar var runt 8 och tjejen som var med pudeln uteblir och Dogge blir kickad från jobb. Barn och sexualitet är det sista tabut och Emma Stone förkroppsligar barnets ”oförstörda drifter” i den omdebatterade filmen ”Poor things”. Minnen från kuddrummen och hundvalpsamning. Good News är att Ann och Sanna är vårrusiga och känner livet i sig som en forsränning!!! In och lyssna!