Share

cover art for Alla känner Apan

INTE DIN MORSA

Alla känner Apan

Sanna har varit med i framgångspodden och vågar inte lyssna på resultatet. Vem har rätten att stoppa in en i ett fack och varför är det så svårt att gå utanför bilden av kändisen? Tillbaka till högstadiet och likformigheten. Spriten, släkten, Grete Philipsons stora överklasschock och vikten av att kunna lösa av koder. ⭐️❤️


I samarbete med Lancome:

⭐️ Lancome hälsar även om du också vill prova Rénergie HCF Triple Serum har du nu chansen! Tryck på länken för att komma vidare https://lancome-se.beauty-campaigns.com/quiz/1085019_1221/Renergie-Triple-Serum.html ⭐️

More episodes

View all episodes

 • FOTBOLLSMAMAS

  55:04
  Fotbollsmorsorna kommer ut och inser att dagens kids inte är på bakgården och bara ”joxar lite med trasan”. Bra eller anus? Ann kommer ut som cowgirl med ”hög damhand” efter veckans äventyr på Long Valley. Och: är det feministflickigt att skratta åt lämmens grillbeteende, ”Hämta kniven älskling!” Det skrattas och ifrågasätts. Inte din morsa is in your podcast baby!
 • Det sista tabut

  57:36
  Dogge Doggelito beskriver en sexuell situation han varit med om som barn ”Roligt minne”. Sverige rasar, Dogge förtydligar att han och hans kompisar var runt 8 och tjejen som var med pudeln uteblir och Dogge blir kickad från jobb. Barn och sexualitet är det sista tabut och Emma Stone förkroppsligar barnets ”oförstörda drifter” i den omdebatterade filmen ”Poor things”. Minnen från kuddrummen och hundvalpsamning. Good News är att Ann och Sanna är vårrusiga och känner livet i sig som en forsränning!!! In och lyssna!
 • Legally Blonde

  01:05:17
  Ann har blivit med bok om sin ADHD! Bör Marcus & Martinus verkligen få vara med i Melodifestivalen? Reseledare från förr avhyvlas och mycket mycket mer! Häng med!