Share

Summa summarum

Er det mulig å forutse fremtiden til en gjest, basert på det livet de har levd til nå? I denne splitter nye Kamille-podkasten blir vi kjent med spennende og interessante kjendiser og deres liv hittil, før vi går inn i gjestens 80-årsdag og hører hvor d...


Latest episode

 • 10. Summa Summarum: Ingrid Gjessing Linhave

  01:10:23
  Dagens gjest er den kontrastfylte NRK-programlederen Ingrid Gjessing Linhave (45), som på den ene siden er kjempetøff og råfrekk, mens hun på den andre er grublende og uttapå-følsom. Vi snakker om livslinja hennes, som er en berg og dal-bane de luxe, og Kjersti rives med i Ingrids mange historier! Til slutt feirer vi 80-årsdagen til Ingrid i Bergen - med trusa utenpå pysjen!

More episodes

View all episodes

 • 9. Summa Summarum - Ida Elise Broch

  01:00:18
  Dagens gjest er Hjem til Jul-stjerna, skuespiller og poet Ida Elise Broch (35)! Hun forteller om et liv i farta, pauser i fosterstilling, økonomisk uro, illeluktende barndomsminner, tv-suksessene og årene hvor rollene forsvant og hun jobbet som bartender og sekretær(!). Ida ser fram til å endelig lene seg tilbake og kose seg som pensjonist, før hun, i følge Ragnhild, skal feire 80-årsdagen i 20-tallsstil på en tidevannsøy.
 • 8. Summa Summarum - Jørn Lier Horst

  54:14
  Dagens gjest er krimmester Jørn Lier Horst (52), politietterforskeren som ble en av våre mest produktive forfattere. Bak mysteriene han virvler opp, befinner det seg en stødig og jevn fyr, men det viser seg også at nattegrubling og tilfeldigheter har preget Jørns liv. Kjersti prøver å grave litt ekstra i forventningene til livet, og til slutt holder Ragnhild sin første krimbaserte 80-årstale, når vi feirer Jørn i sjølveste Kautokeino.
 • 7. Summa Summarum: Hadia Tajik

  01:02:10
  Dagens gjest er politiker og forfatter Hadia Tajik (39), som har lært seg mange, gode kriseverktøy gjennom et langt politisk liv. Lykkeskalen bærer fremdeles preg av vårens pendletumulter, og dagsformen av å være småbarnsmamma, men det virker ikke som om det går ut over verken åpenheten eller humøret! Kjersti får tidlig roet ned sin engstelse for vanskelig politisk prat, mens Ragnhild samler inn stoff til talen i 80-årsfeiringen, som får en helt unik meny...
 • 6. Summa Summarum: Isabel Skolmen

  01:04:14
  Dagens gjest er skuespiller, komiker og klesdesigner Isabel Skolmen Ødegård (46), som akkurat nå gjør stor suksess med Instagramkontoen hvor hun snakker «med» bestevenninna Bodil. Hun forteller om oppveksten som enebarn i generasjonsbolig, om modelllivet, artistmulighetene som glapp, livet som ung mor, og skjebneåret 2007, hvor «alt» skjedde - spesielt i kjærligheten. Kjersti, som kjenner Isabel privat, får høre mye spennende nytt, og til slutt gir Ragnhild Isabel tidenes største 80-årsfeiring.
 • 5. Summa Summarum: Helsesista (Gjesteprogramleder Jannecke Weeden)

  01:03:06
  Dagens gjest er sjølveste Helsesista, som i virkeligheten heter Tale Maria Krohn Engvik (43), og som har noen spennende livsvalg å by på. Gjesteprogramleder Jannecke lar seg rive med i tankeøvelsene, og Ragnhild spår at Tale bytter ut seilbåten med en nymotens selbåt, før de alle tre fantaserer om hvordan det vil være å sitte på slottstaket som 100-åring. 
 • 4. Summa Summarum: Desiree Andersen (Gjesteprogramleder Jannecke Weeden)

  58:53
  Dagens gjest er trenings- og kostholdsinfluenser Desiree Andersen (39), som byr på en livslinje og -valg som overrasket både Ragnhild og gjesteprogramleder Jannecke Weeden. Du får høre hvorfor Desirees valgspråk har blitt «alt ordner seg!», hvor irriterende hun synes firkantede folk er, og hvis du en gang skulle befinne deg barbak på en hesterygg i 70 km i timen, får du også noen tips om hvordan å løse det. Til slutt feirer vi 80-årsdagen til Desiree, og Jannecke er den som tar til tårene...