Share

cover art for Min Mans Mörka Hemlighet

Storytime

Min Mans Mörka Hemlighet

Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om ett gift par som flyttar ihop i en villa. Det blir snabbt konflikter gällande inredningen, specifikt över ett väldigt verklighetstroget porträtt av en vacker blond kvinna, som mannen verkar vara lite för fäst vid..

More episodes

View all episodes

 • Kidnappad från Hotell

  24:53
  Storytime är tillbaka! Rösta gärna på Storytime podden med Eveline till årets kommersiella podcast här: https://influencermarketingsummit.se/influens-awards-1__trashed/arets-kommersiella-podcast/I dagens avsnitt ska vi ut och resa. Det kan vara skrämmande nog att vara i en ny okänd stad, så man önskar ju gärna att hotellet blir som ett tryggt andra hem för stunden, men det är inte alltid fallet..
 • Kan Förutspå Döden

  21:39
  Storytime podden är tillbaka! Och idag har jag roliga nyheter, Storytime med Eveline är nominerad till årets kommersiella podcast! Gå gärna in och rösta på mig här : https://influencermarketingsummit.se/influens-awards-1__trashed/arets-kommersiella-podcast/ . Vinnaren utses den 15 november.
 • Kyss Förbannelsen

  17:08
  Storytime podden är tillbaka! Idag med en berättelse om en tjej som ser hur alla hon kyssers tidigare förhållanden tog slut, bland annat pågrund av otrohet eller bråk. Men det finns mycket värre sätt ett förhållande kan ta slut på märker hon snart..
 • Pappa var Seriemördare

  28:36
  Storytime är tillbaka! Idag med en skräckhistoria om en pappa som blir en seriemördare mot sin egen vilja, när någonting mörkt tar över honom och tvingar honom utföra hemska gärningar..
 • Den Ansiktslösa Mannen

  19:02
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en ansiktslös man som hemsöker en liten flicka. Bara hon kan se honom tills hennes gammelmorfar också lyckas på syn på honom, och inser då allvaret i situationen..
 • Dansa Tills Du Dör

  20:09
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en stad och en gata där dom har en väldigt märklig och skrämmande tradition som infaller var tioende år och resulterar i flera döda. Trotts att du flyttar eller flyr från staden kan du inte undkomma denna hemska tradition..
 • Iakttagen, Förföljd och Stalkad

  33:41
  Storytime podden är tillbaka! Idag med extremt obehagliga berättelser om att bli förföljd, hotad och stalkad.
 • Ouijabrädet Hjälpte Mig

  17:30
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en hjälpsam ande som kommunicerar med ett kompisgäng, för att varna att en av dom inte är den dom tror att den är..
 • Drömde om Riktiga Mord

  18:14
  Storytime podden är tillbaka! Idag pratar jag om en man som går igenom en operation och kort därefter börjar få väldigt skrämmande mardrömmar. Tillslut står han inte längre ut med dessa hemska drömmar och måste gå till botten med varför han ser brutala mord i sömnen..