Share

cover art for Min Mans Mörka Hemlighet

Storytime

Min Mans Mörka Hemlighet

Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om ett gift par som flyttar ihop i en villa. Det blir snabbt konflikter gällande inredningen, specifikt över ett väldigt verklighetstroget porträtt av en vacker blond kvinna, som mannen verkar vara lite för fäst vid..

More episodes

View all episodes

 • Mystiska Försvinnanden

  22:40
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag två skräckhistorier om mystiska försvinnanden och mystiska personer som dyker upp från ingenstans, och dom är potentiellt livsfarliga..
 • Dödlig Simtur

  35:52
  Storytime podden är tillbaka! Idag följer vi med tre vänner ut på en nattlig simtur för mer spänning i vardagen. De beger sig ut i en vik där det är förbjudet att bada efter solen går ner, och de borde ha låtit bli..
 • Varnad för Livsfara

  25:29
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag tre skräckhistorier som handlar om att bli varnad för fara just i tid, tack vare hundar, mobiler och sina föräldrar.
 • Hemsökt i Rymden

  46:23
  Storytime podden är tillbaka! Idag beger vi oss ut i yttre rymden för första gången. En astronaut blir lämnad ensam på sin rymdstation när hans kollega dör plötsligt, men är han verkligen ensam?
 • 11 Mil Leken Del 2

  26:02
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag fortsättningen av förra veckans avsnitt ''11 Mil Leken'' , hur kommer det gå för Lily och kommer hon att hitta Alex?
 • 11 Mil Leken

  21:31
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en farlig övernaturlig lek som heter 11 mil leken, och en tjej som försöker hitta sin vän som försvunnit efter att ha spelat den..
 • Dödade Mina Föräldrar

  24:55
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en tjej som har en väldigt speciell gåva , där hon behöver bevittna hemska saker hända innan dom händer.. och en kväll ser hon någonting väldigt oväntat.
 • Mördare på Sommarlägret

  26:38
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en problematisk vänskap på ett sommarläger som spårar ur totalt när den ena vännens pranks blir mer ondsinta..
 • Mordklubben

  23:02
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en storebror som vill få ett stopp på mobbarna som gör hans lillebrors liv svårt, men hur långt är han villig att gå för detta?