Share

cover art for Letade Efter Sina Vänner

Storytime

Letade Efter Sina Vänner

Storytime podden är tillbaka! Dagens storytime handlar om tre vänner som får syn på en enorm björn på sin bakgård, men en av vännerna blir inte rädd då hon känner på sig att den här björnen inte är farlig..


More episodes

View all episodes

 • Förföljd av Getmannen

  23:34
  Storytime podden är tillbaka! Idag har jag två skräckhistorier om den skräckinjagande GETMANNEN. Först beger vi oss ut för att campa i skogen med några vänner, när en av tjejena försvinner mystiskt och återvänder.. förändrad. Sen följer vi med på en filmkväll med två vänner som är ensamma hemma, när pappan plötsligt dyker upp, men gör han verkligen det?
 • Dödens Sommarstuga

  21:36
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag en skräckhistoria om en vängrupp som åker ut till en sommarstuga över helgen för att komma bort ifrån staden, men helgen blir allt annat än lugn och fridfull..
 • Kidnappad från Jobbet

  25:40
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag två skräckhistorier om arbeten man inte tror ska vara farliga, men visar sig vara livsfarliga..
 • Spelkväll med Mördare

  36:14
  Storytime podden är tillbaka! Idag följer vi med på en spelkväll hos en tjejs nya pojkvän tillsammans med hans bästa vänner, men hon kunde aldrig anat vad deras spel går ut på..
 • Seriemördare på Bussen

  17:41
  Storytime är tillbaka! Idag berättar jag tre skräckhistorier om att åka buss, och alla tre historier är läskiga på sitt eget sätt..
 • Dödliga Inkräktare

  26:44
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag två skräckhistorier om inbrott och inkräktare som är rent av dödliga.
 • Ensam Överlevare

  32:05
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en dödlig åktur på en berg och dalbana med en ensam överlevare..
 • Min Fru Blev Kidnappad

  25:48
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag en skräckhistoria om ett par som åker till ett nyöppnat target mitt ute i ingenstans, och allting går väldigt fel..