Share

cover art for Du Blir Förföljd

Storytime

Du Blir Förföljd

Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag tre skräckhistorier med temat appar, vi alla älskar appar och vi har laddat ner många. Men ibland kan appar avslöja nånting oerhört skrämmande som pågår runt oss..

More episodes

View all episodes

 • Min Fru Blev Kidnappad

  25:48
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag en skräckhistoria om ett par som åker till ett nyöppnat target mitt ute i ingenstans, och allting går väldigt fel..
 • Mystiska Försvinnanden

  22:40
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag två skräckhistorier om mystiska försvinnanden och mystiska personer som dyker upp från ingenstans, och dom är potentiellt livsfarliga..
 • Dödlig Simtur

  35:52
  Storytime podden är tillbaka! Idag följer vi med tre vänner ut på en nattlig simtur för mer spänning i vardagen. De beger sig ut i en vik där det är förbjudet att bada efter solen går ner, och de borde ha låtit bli..
 • Varnad för Livsfara

  25:29
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag tre skräckhistorier som handlar om att bli varnad för fara just i tid, tack vare hundar, mobiler och sina föräldrar.
 • Hemsökt i Rymden

  46:23
  Storytime podden är tillbaka! Idag beger vi oss ut i yttre rymden för första gången. En astronaut blir lämnad ensam på sin rymdstation när hans kollega dör plötsligt, men är han verkligen ensam?
 • 11 Mil Leken Del 2

  26:02
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag fortsättningen av förra veckans avsnitt ''11 Mil Leken'' , hur kommer det gå för Lily och kommer hon att hitta Alex?
 • 11 Mil Leken

  21:31
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en farlig övernaturlig lek som heter 11 mil leken, och en tjej som försöker hitta sin vän som försvunnit efter att ha spelat den..
 • Dödade Mina Föräldrar

  24:55
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en tjej som har en väldigt speciell gåva , där hon behöver bevittna hemska saker hända innan dom händer.. och en kväll ser hon någonting väldigt oväntat.
 • Mördare på Sommarlägret

  26:38
  Storytime podden är tillbaka! Idag berättar jag om en problematisk vänskap på ett sommarläger som spårar ur totalt när den ena vännens pranks blir mer ondsinta..