Stokpraatjes

Soms ongekleurd en willekeurig nieuws uit de muziekindustrie.

 • 3. De grote LowLands nabeschouwing!

  15:02
  Speciaal voor Pinkpop Lowlands is Stokpraatjes terug met een speciale aflevering boordevol betrouwbare roddel en achterklap van vooral áchter de schermen! (en uiteraard wat stukjes mening tussendoor). Onmisbaar luistervoer!
 • 2. De grote Pinkpop nabeschouwing

  14:41
  Speciaal voor Pinkpop is Stokpraatjes terug met twee speciale Pinkpop afleveringen! En dit is aflevering 2, boordevol betrouwbare roddel en achterklap van vooral áchter de schermen en uiteraard wat stukjes mening tussendoor. Onmisbaar luistervoer!
 • 1. De gróte PINKPOP voorbeschouwing

  19:53
  Speciaal voor Pinkpop is Stokpraatjes terug met twee speciale Pinkpop afleveringen! Déze dus, de eerste vóór het festival, met nooit eerder besproken informatie over wat je dit jaar allemaal kan verwachten vóór èn achter de schermen. Roddel en achterklap van vooral áchter de schermen en uiteraard wat stukjes mening tussendoor. Onmisbaar voer ter voorbereiding!
 • 13. Aufwiedersehen

  16:31
  In de laatste aflevering hebben John en Gideon het als vanouds over dingen die niet doorgaan, die niet goed zijn en die niet deugen. Verder spreken ze over lijstjes en uitzwaaifeestjes. Ook Ursula von der L, Arie R, Rob de N. en Danny V. komen uiteraard voorbij.
 • 12. De 'worst' episode

  14:53
  In deze aflevering hebben John en Gideon het over heel veel dingen niét. Over de festival-affiches, worsten en straatmuzikanten gaat het wel! Én ze beantwoorden een ingezonden vraag van een luisteraar.
 • 11. Raspoetin

  11:32
  Deze week blazen John en Gideon de week in met nieuws over Wibi S, Kenny B en Ben L.
 • 10. 10.000 luchtballonnen

  12:11
  In deze aflevering hebben John en Gideon het over Sesamstraat, K3, In de blote kont en dronken katten.
 • 9. Belgisch klokjes kijken

  14:20
  John en Gideon pakken het deze week wat serieuzer aan, vooral omdat het over het ongelukken op festivals gaat. Verder gaat het over Kanye W. in Belgie, carnaval en wat je allemaal wel en niet moet doen met een klokje.
 • 8. 10 Bier

  12:33
  John en Gideon verdiepen zich deze aflevering in de wereld van de pils en het hossen. Daarnaast introduceren ze de nieuwe rubriek 'Solliciteren' waarbij ze elke week vacature-sites afstruinen op zoek naar interessante banen in de muziekindustrie.