Manifestationerna

Här har vi lagt upp talen från våra egna manifestationer. Det är inte exakt alla, tyvärr. Vi jobbar ideellt och har ibland mycket att göra. Vissa saker hinns inte riktigt med... Ni får ha överseende med det!
OM OSS:


Stockholmare för ett suveränt Sverige arrangerar svenskvänliga manifestationer i Stockholm.


Vi representerar vanliga stockholmare och promotar inget specifikt parti.


Våra manifestationer är partipolitiskt obundna och alla som vill är välkomna, både som talare (om ämnet för dagen passar), eller som funktionär / medhjälpare (du måste absolut inte hålla med oss i ALLA frågor. Det enda viktiga är att du vill rädda Sverige.) Och självklart som publik.


Vi uppskattar ALLA svenskvänliga partier och organisationer. Vi favoriserar ingen och diskriminerar ingen och vi lider inte av någon beröringsskräck. Vi är aldrig politiskt korrekta och vi tar inte avstånd från andra – även om vi inte håller med dem.


Avståndstagande och beröringsskräck är kontraproduktivt och skadar hela den nationella rörelsen och i slutändan Sverige som land och nation. Så sluta ta avstånd och släpp beröringsskräcken!


Vårt huvudfokus ligger på yttrandefriheten (vi vill krossa Åsiktskorridoren, förbjuda HMF och censur i sociala medier av politiska skäl), den demografiska situationen (det pågående och eskalerande folkutbytet och det akuta behovet av återvandring) och att Sverige ska förbli suveränt och självbestämmande.


Vi måste ut ur EU och ut ur FN. Vi ska givetvis inte gå med i Nato. I Sverige ska det svenska folket bestämma! INTE byråkrater i EU eller FN eller någon annan global organisation. Vi är för ett suveränt Sverige och mot all form av globalism.


Har du synpunkter eller vill komma med förslag?

Kontakta oss gärna via mejl:

stockholmarefor1suverantsverige@protonmail.com


Läs vidare på våra hemsidor:


svenskt.bloggo.nu (denna hemsida uppdateras för närvarande inte, men alla tidigare manifestationer finns upplagda där)


stockholmarefor1suverantsverige.wordpress.com

(denna är aktuell)


notofnandeu.blogspot.com

(också aktuell, men nyare)
Vill du följa oss på sociala medier?

Vi finns på twitter, samt på VK, där du kan gå med i vår grupp.


Våra poddar hittar du här:


https://shows.acast.com/stockholmare-for-ett-suverant-sverige-avskaffa-hmf


https://shows.acast.com/stockholmare-for-ett-suverant-sverige-asiktskorridoren


https://shows.acast.com/stockholmare-for-ett-suverant-sverige-manifestationernaVåra videor hittar du här:


https://www.brighteon.com/channel/notofnandeu


https://www.bitchute.com/channel/notofnandeu/
Vill du stötta oss ekonomiskt?


Pengar går åt till polistillstånd, ljudanläggning, flygblad, hemsidor, kamerautrustning och lagringsutrustning mm. Vi jobbar helt ideellt och har väldigt knappa resurser. Så alla bidrag mottages med stor tacksamhet.


Swisha till 0737320824! Alla bidrag hjälper.


Vill du vara med i en podd? Skriva ett gästinlägg på hemsidan? Hjälpa till som funktionär vid nästa manifestation? Tala på en framtida manifestation? Hjälpa till att dela ut flygblad i centrala Stockholm (alltså inte i samband med manifestationerna)? Hjälpa oss att sprida våra inlägg i sociala medier?


Mejla i så fall till stockholmarefor1suverantsverige@protonmail.com