Share

cover art for 92. Trendspaning och höststarta feng shuins hjälp

STILSNACK Althin Wistrand

92. Trendspaning och höststarta feng shuins hjälp

Season 5, Ep. 92

Stilexperten Katarina och feng shui-proffset Jannice startar upp den femte säsongen av Stilsnack. Idag handlar det om höstens stora trender och hur du enkelt startar den nya säsongen med hjälp av feng shui.

More episodes

View all episodes

 • 138 Stilsnackarnas super-stiltips

  37:59
  För dig som vill vakna värdigt och alltid se snygg ut! Idag får du supertipsen som stilsnackarna "swears by" i form av stiltipsen som säkrar din stil.
 • 137. 137. Stilsnackarna snickesnackar

  37:52
  Catching up! Så här låter det när stilsnackarna tar igen två veckors frånvaro i ett avsnitt som egentligen inte handlar om någonting. Men vi får ändå höra mer om Jannice stilbyte och varför Katarina har stått i underställ på en sten ute i havet på Gotland.
 • 136. Novent och mysbralla

  38:31
  Stilsnackarna om bloggarnas favorit "novent". Katarina undrar varför man inte bara kan få sitta i sina grå mysbrallor och ha tråkigt medan Jannice har hittat sitt eget sätta att lyfta mysdressen.
 • 135. Från tårtor till lyxiga hem

  34:42
  Lär dig om möbler och detaljer som ger dig ett lyxigt hem och skapar en omhuldande känsla samtidigt som du får receptet på hur du lyckas hitta balansen mellan din livstil och garderob.
 • 134. 134. Vinterns jackor och varma välkomnanden

  32:56
  Från vinterns jackor till välkomnande entréer som skapar en varm känsla. Stilsnackarna ger dig tipsen till vintergarderobens fem basjackor och hur du lyckas med att skapa en inbjudande och stilfull entré till ditt hem.
 • 133. Stilfullt och hållbart

  33:47
  Stilfullt och hållbart: Bygg din basgarderob och skapa inspirerande moodboards för en hållbar inredning. Katarina överraskar med en nyhet och Jannice vill inte vara sämre utan ger lyssnarna en generöst erbjudande. Missa inte!
 • 131. 131. I framkant. Testing, testing...

  49:09
  Stilsnackarna "borrar" vidare med nytt inspelningssätt, klurar på underkläder och höstkänslan hemma. Det blir en hel del snack om vad som har hänt och den halvtimmeslånga podden blir snudd på en timme lång.
 • 130. Stilsnack - en ofiltrerad comeback!

  50:57
  En äkta och ärlig comeback! Stilsnackarna sätter sig i soffan och kör på som vanligt. Ett efterlängtat avsnitt, med mycket värme och en smula ringrostigt om inredning, mode och stil.