Share

cover art for 146. Våga förändra - ett synsätt och ett barnrum

STILSNACK Althin Wistrand

146. Våga förändra - ett synsätt och ett barnrum

Gråa hår, rynkor och extra kilon! Stilsnackarna känner förändringens vindar vina och tar upp ämnet med att åldras i dagens avsnitt. Dessutom trixet och fixet som gör att barnen trivs i sina rum i takt med att de växer upp.

More episodes

View all episodes

 • 155. Badmode och färgpsykologi

  38:25
  Stilsnackarna pratar om badmode med bikinis och baddräkter före de kommer in på färgpsykologi. Färgerna vi omger oss med i hemmet och på kläderna påverkar mer än man kan tro.
 • 154. Chi-flöden och provrums checklista

  36:47
  Stilsnackarna går rakt på sak och ger dig de bästa tipsen för att gasa eller bromsa chi-flödena i hemmet. Dessutom får du den ultimata checklistan på hur du avgör om ett plagg är rätt för dig eller inte.
 • 153. Matta som mode eller inredning?

  30:07
  Det slumpade sig så att vi pratade matta som både modetrend och inredningspryl.
 • 152. Trädgård och kläder för en träff

  35:50
  Trädgårdssäsongen är här och har du ännu inte börjat planera för utesäsongen är det hög tid enligt Jannice som slår ett slag för sin trädgårdskurs. Missa inte erbjudandet i programmet eller dör den delen stiltipsen för dig som ska på första dejten eller anställningsintervjun.
 • 151. Sommartossor på stilen och hemmet

  37:07
  Stilsnackarna svarar på en läsarfråga om hur man gör säsongsskifte på enklaste sätt – både hemma och i garderoben.
 • 150. Påskpynt och 90-tals stil

  38:29
  Stilsnackarna vänder och vrider på 90-tals stilen. Katarina guidar dig till looken som gäller medan Jannice visar vägen till pyntet som välkomnar våren i påsk.
 • 149. De fem elementen och en läsarfråga

  38:21
  Stilsnackarna går igenom de fem elementen. Jannice berättar om sitt aha-moment och Katarina erkänner vilket av elementen hon alltid misstar sig på. Dessutom får en läsare svar på sin fråga om magen och hur hon bäst klär sin figur.
 • 148. Ännu en jumpsuit och ännu mer kroppsform

  38:28
  Hur många jumpsuits behöver en kvinna (läs: Jannice) innan och är nöjd? Tydligen finns det ingen övre gräns. Samma gäller för Katarina fast då handlar det om kroppsform. Igen.
 • 147. Kroppsformer och stilleben

  32:57
  Efter ett snackigt intro kommer vi äntligen in på kroppsformerna X, A, V, H och O. Katarina går igenom varje form och Jannice hänger tappert på tills det till slut är dags för stilleben.