Share

cover art for 145. Inredning för små utrymmen och stiltips i stort

STILSNACK Althin Wistrand

145. Inredning för små utrymmen och stiltips i stort

Känsliga lyssnare varnas! Det pratas hundar och varför blir Katarina uppringd mitt under poddinspelningen? Jannice ger sina bästa inredningstips för små utrymmen och Katarina hjälper dig vidare med basgarderoben.

More episodes

View all episodes

 • 154. Chi-flöden och provrums checklista

  36:47
  Stilsnackarna går rakt på sak och ger dig de bästa tipsen för att gasa eller bromsa chi-flödena i hemmet. Dessutom får du den ultimata checklistan på hur du avgör om ett plagg är rätt för dig eller inte.
 • 153. Matta som mode eller inredning?

  30:07
  Det slumpade sig så att vi pratade matta som både modetrend och inredningspryl.
 • 152. Trädgård och kläder för en träff

  35:50
  Trädgårdssäsongen är här och har du ännu inte börjat planera för utesäsongen är det hög tid enligt Jannice som slår ett slag för sin trädgårdskurs. Missa inte erbjudandet i programmet eller dör den delen stiltipsen för dig som ska på första dejten eller anställningsintervjun.
 • 151. Sommartossor på stilen och hemmet

  37:07
  Stilsnackarna svarar på en läsarfråga om hur man gör säsongsskifte på enklaste sätt – både hemma och i garderoben.
 • 150. Påskpynt och 90-tals stil

  38:29
  Stilsnackarna vänder och vrider på 90-tals stilen. Katarina guidar dig till looken som gäller medan Jannice visar vägen till pyntet som välkomnar våren i påsk.
 • 149. De fem elementen och en läsarfråga

  38:21
  Stilsnackarna går igenom de fem elementen. Jannice berättar om sitt aha-moment och Katarina erkänner vilket av elementen hon alltid misstar sig på. Dessutom får en läsare svar på sin fråga om magen och hur hon bäst klär sin figur.
 • 148. Ännu en jumpsuit och ännu mer kroppsform

  38:28
  Hur många jumpsuits behöver en kvinna (läs: Jannice) innan och är nöjd? Tydligen finns det ingen övre gräns. Samma gäller för Katarina fast då handlar det om kroppsform. Igen.
 • 147. Kroppsformer och stilleben

  32:57
  Efter ett snackigt intro kommer vi äntligen in på kroppsformerna X, A, V, H och O. Katarina går igenom varje form och Jannice hänger tappert på tills det till slut är dags för stilleben.
 • 146. Våga förändra - ett synsätt och ett barnrum

  38:31
  Gråa hår, rynkor och extra kilon! Stilsnackarna känner förändringens vindar vina och tar upp ämnet med att åldras i dagens avsnitt. Dessutom trixet och fixet som gör att barnen trivs i sina rum i takt med att de växer upp.