Share

cover art for 133. Stilfullt och hållbart

STILSNACK Althin Wistrand

133. Stilfullt och hållbart

Stilfullt och hållbart: Bygg din basgarderob och skapa inspirerande moodboards för en hållbar inredning. Katarina överraskar med en nyhet och Jannice vill inte vara sämre utan ger lyssnarna en generöst erbjudande. Missa inte!

More episodes

View all episodes

 • 148. Ännu en jumpsuit och ännu mer kroppsform

  38:28
  Hur många jumpsuits behöver en kvinna (läs: Jannice) innan och är nöjd? Tydligen finns det ingen övre gräns. Samma gäller för Katarina fast då handlar det om kroppsform. Igen.
 • 147. Kroppsformer och stilleben

  32:57
  Efter ett snackigt intro kommer vi äntligen in på kroppsformerna X, A, V, H och O. Katarina går igenom varje form och Jannice hänger tappert på tills det till slut är dags för stilleben.
 • 146. Våga förändra - ett synsätt och ett barnrum

  38:31
  Gråa hår, rynkor och extra kilon! Stilsnackarna känner förändringens vindar vina och tar upp ämnet med att åldras i dagens avsnitt. Dessutom trixet och fixet som gör att barnen trivs i sina rum i takt med att de växer upp.
 • 145. Inredning för små utrymmen och stiltips i stort

  37:37
  Känsliga lyssnare varnas! Det pratas hundar och varför blir Katarina uppringd mitt under poddinspelningen? Jannice ger sina bästa inredningstips för små utrymmen och Katarina hjälper dig vidare med basgarderoben.
 • 144. Bagua och garderobsrens

  37:45
  Jannice håller bagua-skola och lär oss hur man bäst använder sig av feng shui medan Katarina ger tipsen för att lyckas med att hålla ordning i garderoben,
 • 143. Trendspaning! Maffia och citron

  35:29
  Stilsnackarna anar att en sydeuropeisk trend är på väg att växa sig stor. Men frågan är hur bra Jannice kommer att smälta in på Råå i den nya "mob wife"-looken?
 • 142. Gardintyper och kjol-kombos

  35:04
  Stilsnackarna radar upp olika kjol- och skokombinationer samtidigt som Jannice också avslöjar vilken av alla gardintyper som inte är favorit...
 • 141. Nej till rusande energier och rea-rush

  24:02
  Stilsnackarna om hur du smyger igång 2024 och undviker rusande energier - som förvisso kan kännas härliga direkt efter jul men tar på krafterna i februari. Dessutom får du rea-råden som gör att du kan hålla i slantarna och göra smartare inköp.
 • 140. Fyra outfits till jul och turbofint hemma

  36:51
  Julen stundar och stilsnackarna drar fyra snabba sätt att säkra upp både klädstilen och hemmet i jul.