Share

cover art for 136. Novent och mysbralla

STILSNACK Althin Wistrand

136. Novent och mysbralla

Stilsnackarna om bloggarnas favorit "novent". Katarina undrar varför man inte bara kan få sitta i sina grå mysbrallor och ha tråkigt medan Jannice har hittat sitt eget sätta att lyfta mysdressen.

More episodes

View all episodes

 • 148. Ännu en jumpsuit och ännu mer kroppsform

  38:28
  Hur många jumpsuits behöver en kvinna (läs: Jannice) innan och är nöjd? Tydligen finns det ingen övre gräns. Samma gäller för Katarina fast då handlar det om kroppsform. Igen.
 • 147. Kroppsformer och stilleben

  32:57
  Efter ett snackigt intro kommer vi äntligen in på kroppsformerna X, A, V, H och O. Katarina går igenom varje form och Jannice hänger tappert på tills det till slut är dags för stilleben.
 • 146. Våga förändra - ett synsätt och ett barnrum

  38:31
  Gråa hår, rynkor och extra kilon! Stilsnackarna känner förändringens vindar vina och tar upp ämnet med att åldras i dagens avsnitt. Dessutom trixet och fixet som gör att barnen trivs i sina rum i takt med att de växer upp.
 • 145. Inredning för små utrymmen och stiltips i stort

  37:37
  Känsliga lyssnare varnas! Det pratas hundar och varför blir Katarina uppringd mitt under poddinspelningen? Jannice ger sina bästa inredningstips för små utrymmen och Katarina hjälper dig vidare med basgarderoben.
 • 144. Bagua och garderobsrens

  37:45
  Jannice håller bagua-skola och lär oss hur man bäst använder sig av feng shui medan Katarina ger tipsen för att lyckas med att hålla ordning i garderoben,
 • 143. Trendspaning! Maffia och citron

  35:29
  Stilsnackarna anar att en sydeuropeisk trend är på väg att växa sig stor. Men frågan är hur bra Jannice kommer att smälta in på Råå i den nya "mob wife"-looken?
 • 142. Gardintyper och kjol-kombos

  35:04
  Stilsnackarna radar upp olika kjol- och skokombinationer samtidigt som Jannice också avslöjar vilken av alla gardintyper som inte är favorit...
 • 141. Nej till rusande energier och rea-rush

  24:02
  Stilsnackarna om hur du smyger igång 2024 och undviker rusande energier - som förvisso kan kännas härliga direkt efter jul men tar på krafterna i februari. Dessutom får du rea-råden som gör att du kan hålla i slantarna och göra smartare inköp.
 • 140. Fyra outfits till jul och turbofint hemma

  36:51
  Julen stundar och stilsnackarna drar fyra snabba sätt att säkra upp både klädstilen och hemmet i jul.